V první řadě chci říct, že o motorech vím kulový a proto se obracím sem, rád bych věděl, jak tyhle věci fungují a jak se třeba zachovat atd.
  V první řadě chci říct, že o motorech vím kulový a proto se obracím sem, rád bych věděl, jak tyhle věci fungují a jak se třeba zachovat atd.Nejprve ale krátký příběh:
Celicu mám dva roky a jezdím v podstatě každý den, zatím spolehlivě. Motor žere olej i někde teče atd. Proto vždycky mám po ruce kanystr a doleju a jedzím dál ( jasně, většina z vás se teď chytá za hlavu a řiká si: tvl, to musí bej kokot
 ) Další věc, je že po delší jízdě to v motoru prostě klepe. O problémech 7A-FE jsem věděl a i tak jsem do toho šel, ostatně je to moje první auto a mám ho rád. Motor točím tak okolo 4 tisíc max. To je možná ten důvod, proč ještě jezdím.
 ) Další věc, je že po delší jízdě to v motoru prostě klepe. O problémech 7A-FE jsem věděl a i tak jsem do toho šel, ostatně je to moje první auto a mám ho rád. Motor točím tak okolo 4 tisíc max. To je možná ten důvod, proč ještě jezdím. Otázka teda je, kdo je schopný provést kvalitní generálku, jaké jsou cenové relace ( chápu, že těžko posoudit, když ten motor nikdo neviděl v jaký je kondici).
Předem díkes za info

Co mě ale trochu zarazilo je ta cena, tajně jsem doufal, že by mohlo stačit třeba 30tis, jak jsem se někde dočetl ve starších vláknech. Dávat takový prachy do 7A-FE je asi nesmysl...??
  Co mě ale trochu zarazilo je ta cena, tajně jsem doufal, že by mohlo stačit třeba 30tis, jak jsem se někde dočetl ve starších vláknech. Dávat takový prachy do 7A-FE je asi nesmysl...?? ((
((
 Co jsi čekal, že ti odpovím
  Co jsi čekal, že ti odpovím 
 Mě auto neklepe, ale tak jako občas cvrliká jakoby od ventilů nebo od nějakého ložiska. A záleží jak kdy. Někdy to nedělá vůbec a někdy je to jak TDY.
   Mě auto neklepe, ale tak jako občas cvrliká jakoby od ventilů nebo od nějakého ložiska. A záleží jak kdy. Někdy to nedělá vůbec a někdy je to jak TDY.