Kluci, velice si vazim vasi nabidky.biscuit píše:georgi a co kdybys s nama zasel pristi ctvrtek na par kousku?jimmi i ostatni te radi uvidi
Jen vam musim rici, ze semnou toho moc nepopijete

Ja jsem tak nejak abstinent.

Sejit se ale klidne muzeme

Kluci, velice si vazim vasi nabidky.biscuit píše:georgi a co kdybys s nama zasel pristi ctvrtek na par kousku?jimmi i ostatni te radi uvidi
No toje paradamida píše:nene, on by mi potom říkal dědku a přitom já mu neříkám cucáku... a stejně byste mi nevěřilibiscuit píše:mida: bonzuj, nevahej
Ono to Toyota od 80. let rvala prakticky do všech modelůgramo píše:Je parádní... Digital dashboard jsem viděl na supře a netušil jsem, že pro AE86 taky existoval.
No jestli jsi george nepivař, tak to bych se třeba mohl přidat a podpořit tě. Mě to už taky občas napadlo se za váma vydat do Práglu, když sem koupil letos celoroční dálničku. Bejt ale sám nepivař mezi pivařema to mě nelákalo. Tak jestli Georgi potvrdíš účast, tak se přidám. Jo a dejte vědět kdy a kde.george delorean píše:Kluci, velice si vazim vasi nabidky.biscuit píše:georgi a co kdybys s nama zasel pristi ctvrtek na par kousku?jimmi i ostatni te radi uvidi
Sejit se ale klidne muzemeJa si dam ale nealko
...bohuzel mam tento tyden celkem fofr.Myfune píše:No jestli jsi george nepivař, tak to bych se třeba mohl přidat a podpořit tě. Mě to už taky občas napadlo se za váma vydat do Práglu, když sem koupil letos celoroční dálničku. Bejt ale sám nepivař mezi pivařema to mě nelákalo. Tak jestli Georgi potvrdíš účast, tak se přidám. Jo a dejte vědět kdy a kde.george delorean píše:Kluci, velice si vazim vasi nabidky.biscuit píše:georgi a co kdybys s nama zasel pristi ctvrtek na par kousku?jimmi i ostatni te radi uvidi
Sejit se ale klidne muzemeJa si dam ale nealko
Odpovím si sám http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... &start=330
S autem se chlubit to jo a pokecat s kamarádama to ne co? To se jako stydíme nebo co?mida píše:Georgi nekecej
Ale nee nestydim to vubec ne.Myfune píše:S autem se chlubit to jo a pokecat s kamarádama to ne co? To se jako stydíme nebo co?mida píše:Georgi nekecej
No v modranech je vzdy ve ctvrtek a v nedeli od 18:00 takovej malej srazek.biscuit píše:ty modrany znamenaji co? musis bejt konkretni, nemame kristalove gule
To je škoda Georgi, že to nevyjdebiscuit píše:prima, jestli to neni tuzing party, rad se prijedu podivat. jen pak napis, kde presne a kdy
Noooo, koukni na FB jmenuje se to Tuning Pruhonice.biscuit píše:prima, jestli to neni tuzing party, rad se prijedu podivat. jen pak napis, kde presne a kdy
Nemel, tebe tam nikdo chtit videt nebude.mida píše:To je škoda Georgi, že to nevyjdebiscuit píše:prima, jestli to neni tuzing party, rad se prijedu podivat. jen pak napis, kde presne a kdy