subarko je po roční kontrolce... + bonus ta zakletá zadní loketní opěrka je tu... chyběla tam, tooo jo.... konečně sem si jí moh poprvý vychutnat.... sezení session vzadu + sound akustiku vzadu... a oukej... jen domyslet popelníky zase že

jako ve předu... popelníky jsou moderní problém automobilek... ale neva... komfortní to je to posezení... konečně... nasrat bez!!!! jo je to příjemný sedět i vzadu v XV najednou... ooooouuuu jediný co chybí k dokonalosti je měkká ultra měkká hlavová opěrka... a to je téma... panečku

ne rejpat nepřestanu....
Takže vysvětlí mi někdo důvod proč jsou hlavový opěrky tak natvrdlý??? než bejvávaly např v mitsubishi Galant 1992 GLSi a nebo v Celice 1989-1993? proč jsou tak tvrdý????? proč nejsou měkký????? jakej je důvod toho že serou japonci tvrdý natvrdlý hlavový opěrky????? i do luxusních vozů... slovo luxus bych dal do uvozovek ! " nikdo nechce spát na tvrdým polštáři! " tak že o co tu jde??? dělaj si všichni výrobci aut z konzumentů prdel???? nebo vo co jako go???? jo jasně zkus to jde o bezpečnost.... " vykuř mi!" hovado... nějakej jinej námět? než zkoušet co konzumenti vydržej? asi ne...
prostě mě to sere... byl sem zvyklej že když si v mitsubishi galantu 92 gls opřu hlavu, zaboří se do luxusní opěrky... hluboko... to byl kurva komfort! pak celica 89-94 pohodlná v předu měkká akorát... nedá se na nic stěžovat... je vynikající

a nový auta? co to má kurva bejt? opřu si hlavu a bolí mě hlava... co to má kurva bejt?????!!!!!! bolí mě z toho hlava... proč nejde udělat komfort jako byl v 90 letech? asi je to drahý ne vole

no tak to ne... jen jsou prostě lidi blbější mam ten dojem....nechaj si všechno líbit... jen konzumujou.... neni něco špatně? asi jo... ale co s tim nic... zakopem to pod koberec...
jinak řečeno příležitost: kdyby existovala česká firma... úprava hlavových opěrek.cz apd... jo dal bych 2.000,- za výměnu původního natvrdlýho nesmyslu v hlavových opěrkách za ultra měkkěj matroš 4ks... 2.000,- bez zničení původní formy a zachování original potahu--- 100% tak snad to někoho trkne...

chci perfektní pesezení

nemuselo by to jít zle... ba naopak... cena je otátzka..... ale asi by to frčelo (vzhledem ke stupiditě automobilek)...

chci to, a je to příežitost k podnikání... což je supr...
málo kdy člověk najde mezeru... místo kde se dá podnikat... tohle je ta mezera... prosim
a těšim se na ten oka-mžik až si to vychutnám
případná otázka proč to neděláš sám? no a odpověď je jasná pohybuju se v jiným spektru businessu... a tam je spousta práce... úplně jinde....

tohle je vedlejší koníček... zájem--- relax
ještě mi udělal šéfík Freye Subaru radost že mi nechal dát na auto nový Kashiayma front destičky (1.500,- Děkuji
http://www.automatejcek.cz... ty původní destičky Subaru prostě prasily hnusem elektrony a chroupaly FAKT podivně... Jooooo Kashiyama to je jiná... takhle to mělo bejt přesně takhle... to je perfektní prostě :biggrin:perfektní ticho a brzda... total akce... bez zvuku jen akce...

I love Kashiyama!!!!!LOVE THAT !!!!!!! WOW mam fak radost... je to perfektní.... ten klid je fascinující... kvalitka ouuuuu love it

Love YOU KASHIYAMA be SURE!!!!! You RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Thank You 4 comfort!!!! and quality!!!! respect 4 YOU!
http://www.mkg.co.jp/global/en/ jo na stránkách maj bordel... ale v destičkách bordel nemaj!!!! to uměj kurva že jo...
No teď si budu muset vymyslet na co si mam stěžovat dál u Subaru XV... hahahha tak asi na nic... na lautr nic... DONE

ale ještě lehce utěsnit ten náraz ze zadní nápravy u retarderů... to je ještě moje hra ne jen moje... to se musí vyjasnit... likviduje to zákazníky potencionání subaru...který se pořád tváří suverénně... ale praštěně... řikám tak budem brát ještě Mazdu CX3 na test... nooo byli trochu pomatený... ale kdo by bral 2x subaru že... když problém nebyl i přes 24 měsíců vyřešen!!!!!! to je ten problém!!!!!, jen a pouze celkem poladěn... to je špatně

nedostatečně... očekával bych větší progesivitu... a i prosbu o šanci... jojo
Dal bych do testu Mazdu CX3 + Subaru XV +-+-+-+-+-+-+-+- a ať je to dobrý !!!! nikomu to neublíží ale aby se to povedlo... make it good! 2x benzin manual 6 4x4 gotovo

''''express'''' !!!! good game!!!!