Záleží, jestli to chce budoucí pan majitel pro radost z jízdy, někomu vyhovuje turbo a jiné aspekty (hádám, že 1.8 se nedělala s plnou výbavou? ale nevím..) nebo nechce nic řešit, sednout a jezdit.
Nevím, jezdím dálnici docela často a spotřeba viz níže. Když jedu cca 120km/h jsem Liberec - Praha na cca 6.3, když 130km/h, jsem kolem 6.5 - 6.8. Pohoda klídek, tichoučko, dostatek výkonu, když potřebuju zrychlit na jakoukoliv vyšší rychlost do cca 220 km/htrca píše:na dalnici gs 300 184kw sežere mín jako dcat 130kw.mam to odskoušené podle dotankování.trasa břeclav-plzen a zpět pohodova jízda na tempomat většina trasy 130kmh. 6,7l
a teraz daj tú o "cervene karkulce"trca píše:na dalnici gs 300 184kw sežere mín jako dcat 130kw.mam to odskoušené podle dotankování.trasa břeclav-plzen a zpět pohodova jízda na tempomat většina trasy 130kmh. 6,7l
To nevím, nevšiml jsem si nějakých změn a to tankuju docela dlouho. Každopádně vždycky kontroluju průhled v pistoli, jestli tam je stejná barva, na kterou jsem zvyklýJord píše:Zrovna ten Globus se kvalitou premiovy nafty hooodně zhoršil, už to není co to bejvalo.
Možno chcel napísať GS300hmatus69 píše:a teraz daj tú o "cervene karkulce"trca píše:na dalnici gs 300 184kw sežere mín jako dcat 130kw.mam to odskoušené podle dotankování.trasa břeclav-plzen a zpět pohodova jízda na tempomat většina trasy 130kmh. 6,7l
matus69 píše:a teraz daj tú o "cervene karkulce"trca píše:na dalnici gs 300 184kw sežere mín jako dcat 130kw.mam to odskoušené podle dotankování.trasa břeclav-plzen a zpět pohodova jízda na tempomat většina trasy 130kmh. 6,7l
Hledej smudlo. Je a nie je. Najdes tu zhavu rozpravu, co je pre automobilku "facelift motora" a co nova generacia.revan03 píše:Díky za rady a historky. Nejspíš vezmu motor 2.2 D-4D 110 KW. Bude to nejpohodlnější. Byl nějakej rozdíl mezi tímto motorem v T25 a T27?