T-vis

vše ohledně modelové řady Celica
Celica2.0GTI
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celica2.0GTI »

Čičola Petr píše:sezen si loctite (čte se loktait) a nepovoli je ani krystus utěsnuje až do vule 5desetin používam to v praci a je to bomba. :lol:
No jelikož dělá kamoš v servisu scanií mají speciální mastičky který když drží tak drží takže jsem to dělal s ní asi už před měsícem ocenuji radu ale občas není naškodu se podívat jestli je vůbec ještě aktuální
2005 1m, MČR dBDrag Racing Super Street 1-2 NW
2006 3.m MČR dBDrag Racing Super Street 1-2
Spinner Audio 2x15" SPL 144,7dB
http://el-diablo.cz e-shop s autohifi pro každého
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Jen takovy dotaz, v kolika se vam "spina" T-VIS? Nebo-li, kdy zacne pistet a zarazet do sedaku? :lol: Pac me se zda, ze me az nekde okolo 5300-5500ot, coz je hodne vysoko, nemelo by to uz kolem 4000? Kdyztak jesli se to da nejak nastavit... :wink:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
jirih
Řidič

Příspěvek od jirih »

ja_ma píše:Jen takovy dotaz, v kolika se vam "spina" T-VIS? Nebo-li, kdy zacne pistet a zarazet do sedaku? :lol: Pac me se zda, ze me az nekde okolo 5300-5500ot, coz je hodne vysoko, nemelo by to uz kolem 4000? Kdyztak jesli se to da nejak nastavit... :wink:
u 7A-FE to je 3800 ot./min.

nastavit se to myslim nedá...
JaFer
Navigátor

Příspěvek od JaFer »

Ja ked mám pravdu povedať tak ani neviem kedy zapína a či vôbec aj zapína nič nepocitujem žiadne zmeny pri žiadných otáčkach žiadny kopanec akoto tu opisujete tak asi budem musieť na to mrknúť a nevieťe čo to ovláda ? konkretne čo to má na starosť ktoré čidlo alebo čo presne aby to fungoalo.
Výroba kompletných výfukových systémov
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

nieviem čo s tebou

Příspěvek od micron »

ale vyzera to asi takto... opitaj sa tvoji stare at ti ukaze ako vyzera řiadny kopaniec :lol: potom sedni do celdy a budes čučiet ako to pofrčie :oops:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: nieviem čo s tebou

Příspěvek od ja_ma »

micron píše:ale vyzera to asi takto... opitaj sa tvoji stare at ti ukaze ako vyzera řiadny kopaniec :lol: potom sedni do celdy a budes čučiet ako to pofrčie :oops:
proc tady pises vsude samy OT?
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

OFF TOP

Příspěvek od micron »

alebo inač.... daj ten pedal kurňa az na dno a dostanes ten kopaniec na tuty 1 2 3 4...3...2
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
JaFer
Navigátor

Re: OFF TOP

Příspěvek od JaFer »

micron píše:alebo inač.... daj ten pedal kurňa az na dno a dostanes ten kopaniec na tuty 1 2 3 4...3...2
Aj to som skúšal podlaha otáčky išly v poho aj po 6000 ale bez kopancov žiadne prudké zrýchlenie alebo tak neak len plynule stúpaly .
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

zrovna sem chtěl dopsat

Příspěvek od micron »

mkay tak pokavaď to nejde ani když se naš-tveš-tvis (jako já 1* když mě následovali polishi v octavce...) tak bych vyhodil ten hranatej krám-filtr box a přimontoval sportovní konickej do 900kč... asi to málo saje...potřebuje to sosat moooc takže v tom to může bejt... po slovensky Upchaný filter- krásný slovo :-)
(supr že ses neurazil... já vás mam rád) :wink:
ObrázekObrázekObrázek
JaFer
Navigátor

Re: zrovna sem chtěl dopsat

Příspěvek od JaFer »

micron píše:mkay tak pokavaď to nejde ani když se naš-tveš-tvis (jako já 1* když mě následovali polishi v octavce...) tak bych vyhodil ten hranatej krám-filtr box a přimontoval sportovní konickej do 900kč... asi to málo saje...potřebuje to sosat moooc takže v tom to může bejt... po slovensky Upchaný filter- krásný slovo :-)
(supr že ses neurazil... já vás mam rád) :wink:
Tak to nie je možné nakolko je nový zn. champions a na 100% je čistý.
JaFer
Navigátor

Příspěvek od JaFer »

Ja už mám pripravený druhý T-VIS len čakám na tesnenia a ide sa na to ale neako ích niet ani v sklade také prkotinky po 70 sk. a nie je ích tak to je sila.
Odpovědět

Zpět na „Celica“