Mirrorlink
- 
				Mossad37901
- Člen Týmu
Mirrorlink
Zdravím Vás.
Koupil jsem si Toyotu Yaris 1,3, ve výbavě Style. Zatím (klepám) spokojenost, ale o tom jsem psát nechtěl. Při prodeji mi nebyl nikdo schopen říct, jak Mirrorlink nastavím, že mi pošlou odkaz do mailu. Ano, poslali, ale jen s odkazem na anglické stránky, kde je to vše uměle popsané a video vypadá, že vše funguje jak má...
Bohužel se mi nepovedlo Mirrorlink nijakým způsobem aktivovat. Ani nevím, co mám mít stažené v mobilu, když Drive Link, který je všude propagován, nejde stáhnout. Mám telefon Samsung Galaxy S3. BUdu muset napsat na centrálu Toyoty, aby se k tomu vyjádřili, protože pokud Mirrorlink nezprovozním, budu to muset řešit jako klamavou reklamu a to jsem zvědav, jak se k tomu postaví.
Pokud někdo ví, jak co nastavit, prosím o podrobný postup.
Děkuji

Koupil jsem si Toyotu Yaris 1,3, ve výbavě Style. Zatím (klepám) spokojenost, ale o tom jsem psát nechtěl. Při prodeji mi nebyl nikdo schopen říct, jak Mirrorlink nastavím, že mi pošlou odkaz do mailu. Ano, poslali, ale jen s odkazem na anglické stránky, kde je to vše uměle popsané a video vypadá, že vše funguje jak má...
Bohužel se mi nepovedlo Mirrorlink nijakým způsobem aktivovat. Ani nevím, co mám mít stažené v mobilu, když Drive Link, který je všude propagován, nejde stáhnout. Mám telefon Samsung Galaxy S3. BUdu muset napsat na centrálu Toyoty, aby se k tomu vyjádřili, protože pokud Mirrorlink nezprovozním, budu to muset řešit jako klamavou reklamu a to jsem zvědav, jak se k tomu postaví.
Pokud někdo ví, jak co nastavit, prosím o podrobný postup.
Děkuji
Re: Mirrorlink
Aby mirror link fungoval , musíš mít v telefonu aplikaci ,, Samsung Drive Link ,,
Ke stažení zde : http://uloz.to/xDfZDJKs/drive-link-rar
Předpoklad je mít ve voze Touch a Go 2 , starší Touch a Go mirror nepodporuje .
Nějaké povídání a video :
http://www.svetandroida.cz/samsung-driv ... det-201208
http://www.youtube.com/watch?v=wH-6ePFs-6g
Snad to pomůže

Ke stažení zde : http://uloz.to/xDfZDJKs/drive-link-rar
Předpoklad je mít ve voze Touch a Go 2 , starší Touch a Go mirror nepodporuje .
Nějaké povídání a video :
http://www.svetandroida.cz/samsung-driv ... det-201208
http://www.youtube.com/watch?v=wH-6ePFs-6g
Snad to pomůže

Toyota Verso 1.8 / 108 KW / r.v. 2013

- 
				Mossad37901
- Člen Týmu
Dekuji Ti moc. Vse jsem provedl, ale jsou to tedy koumaci, u te Toyoty. V navodu ani vidu, ani slechu o Mirrorlink a hlavne pri zprovozneni se musi trochu dele podrzet tlacitko, jinak to samo nenabehne. 
Jeste jednou diky.

Jeste jednou diky.
Ahoj, nevíte někdo, zda jde přes Mirrorlink zprovoznit na Touch 2 navigace z mobilu? Tak jako to umí např. alpine ics-x8?

Navigace určitě zprovoznit jde, tak jako všechny funkce co podporuje mobil, akorát mám problém, že můj S3 Neo s androidem 4.4.2 se nechce s Toyota Touch 2 spojit. Mám Yardu pofaceliftovýho od čtvrtka a docela zklamání. Tak zatím asi čekat na novější Android 5.0, který by tuto funkci měl podporovat.

- 
				Mossad37901
- Člen Týmu
Přátelé, asi odpoledne napíšu, jak a co spojit. ,,Spojení" funguje, ale musel jsem na to přijít sám, nikde to není popsané a v Toyotě mi také neporadili. Napíšu to v bodech. Mám také S3.ts1990 píše:Navigace určitě zprovoznit jde, tak jako všechny funkce co podporuje mobil, akorát mám problém, že můj S3 Neo s androidem 4.4.2 se nechce s Toyota Touch 2 spojit. Mám Yardu pofaceliftovýho od čtvrtka a docela zklamání. Tak zatím asi čekat na novější Android 5.0, který by tuto funkci měl podporovat.
Budu Ti moc vděčný  Já jsem stáhnul Drive link zde z odkazu ulozto.cz, nainstaluji aplikaci, otevřu jí a v tu chvíli mi spadne.
 Já jsem stáhnul Drive link zde z odkazu ulozto.cz, nainstaluji aplikaci, otevřu jí a v tu chvíli mi spadne.

Já jsem stáhnul Drive link zde z odkazu ulozto.cz, nainstaluji aplikaci, otevřu jí a v tu chvíli mi spadne.
 Já jsem stáhnul Drive link zde z odkazu ulozto.cz, nainstaluji aplikaci, otevřu jí a v tu chvíli mi spadne.- 
				Mossad37901
- Člen Týmu
Mám ji také z uloz.to, tak by měla fungovat. Odpo to bude.ts1990 píše:Budu Ti moc vděčnýJá jsem stáhnul Drive link zde z odkazu ulozto.cz, nainstaluji aplikaci, otevřu jí a v tu chvíli mi spadne.
A co máte kdo za telefon? Z řady Samsung Galaxy dle návodů funguje prý jen III  Za návod bych ti byla vděčná Mosade
 Za návod bych ti byla vděčná Mosade 

- 
				Mossad37901
- Člen Týmu
Mam Toyota Yaris (posledni facelift cervencova verze 2014), ktery ma jiz verze Toyota Touch 2
- stahnout aplikaci Drive Link (uloz.to, nebo aplikace https://play.google.com/store/apps/details?id=app.scm)
- nainstalovat (ja mam S3, ostatni nevim, ale nevidim duvod, proc by to nemelo jit). Jen info predtim, kdyby to neslo nainstalovat: povolte aspon na tuto instalaci, moznost instalovat nezname aplikace
- zapojit kabel telefon - usb auta
- zapnout aplikaci na telefonu a na displeji auta stisknout vpravo obrazek internetu (telefon se zemekouli), kdyby se nic nezobrazilo, podrzte trochu dele tlacitko a melo by naskocit Drive Link
- pokud naskoci, stisknete a melo by vse fungovat
Kdyztak napiste, co a jak nejde, pokusim se nejak dal poradit.

- stahnout aplikaci Drive Link (uloz.to, nebo aplikace https://play.google.com/store/apps/details?id=app.scm)
- nainstalovat (ja mam S3, ostatni nevim, ale nevidim duvod, proc by to nemelo jit). Jen info predtim, kdyby to neslo nainstalovat: povolte aspon na tuto instalaci, moznost instalovat nezname aplikace
- zapojit kabel telefon - usb auta
- zapnout aplikaci na telefonu a na displeji auta stisknout vpravo obrazek internetu (telefon se zemekouli), kdyby se nic nezobrazilo, podrzte trochu dele tlacitko a melo by naskocit Drive Link
- pokud naskoci, stisknete a melo by vse fungovat
Kdyztak napiste, co a jak nejde, pokusim se nejak dal poradit.
Tak u mě je problém, že mi mobil nepodporuje drive Libk. Samsung S3 Neo android 4.4.2 tak jak už někdo psal v sekci Auris. Když spustím aplikaci, hned mi spadne a je jedno, jestli jí stáhnu z ulozto.cz nebo odjinud. Ach jo.... 

- 
				Mossad37901
- Člen Týmu
Nekde jsem cetl, ze to padani zapricini vnitrni zabezpeceni telefonu a nebo antivirus, ktery je nainstalovan. Jakmile se to spusti, telefon aplikaci detekuje a vypne to. Povoli aplikaci, nebo udelat vyjimku na DriveLink.

Tak to jeste zkusim  Ted jsem byl venku provetrat Jardu, kdyz je sucho, ptz mam letni a kamos ma S3jku, tam sel nainstalovat Drive link v poho, spustim ho, pripojim mobil a funguje, no ja jsem nastvanej...
 Ted jsem byl venku provetrat Jardu, kdyz je sucho, ptz mam letni a kamos ma S3jku, tam sel nainstalovat Drive link v poho, spustim ho, pripojim mobil a funguje, no ja jsem nastvanej...

Ted jsem byl venku provetrat Jardu, kdyz je sucho, ptz mam letni a kamos ma S3jku, tam sel nainstalovat Drive link v poho, spustim ho, pripojim mobil a funguje, no ja jsem nastvanej...
 Ted jsem byl venku provetrat Jardu, kdyz je sucho, ptz mam letni a kamos ma S3jku, tam sel nainstalovat Drive link v poho, spustim ho, pripojim mobil a funguje, no ja jsem nastvanej...- 
				Mossad37901
- Člen Týmu
Drzim palce, ale nemel by byt problem. Neni duvod.

problemem je, ze kdyz se dostanu na drive link v google play, tak mi to pise nepodporovane zarizeni