Par slov k vyndani dpf nebo nejake vlakno kde jsi to popisoval? Nejradsi bych se dpf taky zbavil,ale par lidem to moc radosti neprineslo. Vyskakujici chyby, nouzove rezimy... dve firmy co se zabyvaji vyndavanim mi odepsaly, ze u tohoto auta to proste seriozne zatim nikdo bez moznych komplikaci neumi...Duska píše:Mám to tam taky, dává se tam HW emulátor (krabička jako větší mobil)..
Spotřeba Avensis 2,2
Re: Spotřeba Avensis 2,2
Prius + 2013
Auris HSD 2015
Ex. Avensis 2.2 D-CAT 2007, Corolla 1,3 1995
Auris HSD 2015
Já teda musím zaklepat, je to druhým rokem co mam DPF vykuchanej a žádnej problém jen samé pozitiva, nižší spotřeba cca o litr, kouřivost skoro lepší jak u benzínu a to zrychleníkarlos76 píše:Par slov k vyndani dpf nebo nejake vlakno kde jsi to popisoval? Nejradsi bych se dpf taky zbavil,ale par lidem to moc radosti neprineslo. Vyskakujici chyby, nouzove rezimy... dve firmy co se zabyvaji vyndavanim mi odepsaly, ze u tohoto auta to proste seriozne zatim nikdo bez moznych komplikaci neumi...Duska píše:Mám to tam taky, dává se tam HW emulátor (krabička jako větší mobil)..

2005 - TOYOTA AVENSIS COMBI 2,2 D-CAT 130 kW
Díky, myslel jsem si to. Jsou i ve Zlíně, to mám blíž.
Avensis kombi T25, 2,2D-CAT 130kw
Také jsem tam byl, už jsem bez DPF 4 měsíce zatím není žádný problém, mohu doporučit
Toyota Avensis 2.2 D-CAT 130kW Kombi 07/2005
Toyota Avensis 1.8 7AFE 81kW Sedan 1998
Toyota Avensis 1.8 7AFE 81kW Sedan 1998
Pozoruješ nějaké změny k lepšímu? Spotřeba a tak.?
no takBubuzap píše:Také jsem tam byl, už jsem bez DPF 4 měsíce zatím není žádný problém, mohu doporučit
Hosi, rozepiste se trochu, spotreba, kour, STK, dali vam ten filtr nebo ho zlikvidovali? Nejaka zaruka ze to daji do puvodniho stavu?
Clenove fora,znate nekdo osobne tyto dva maniky, nejedna se o reklamu??
Diky za trosku detailnosti

Prius + 2013
Auris HSD 2015
Auris HSD 2015
Spotřebu no já mam tak 80% dálnice, nebo rychlostky, popojíždění v městě se vyhejbam a frčím za nějakejch 6,5 do 160ti, nad už si to bere i 7.no tak
Hosi, rozepiste se trochu, spotreba, kour, STK, dali vam ten filtr nebo ho zlikvidovali? Nejaka zaruka ze to daji do puvodniho stavu?
Clenove fora,znate nekdo osobne tyto dva maniky, nejedna se o reklamu??
Diky za trosku detailnosti
Na STK nebyl vůbec žádnej problém, dokonce jsem dostal pochvalu za výborné hodnoty kouřivosti a stav vozu. Kouř vidím jen bílej když studenej motor vrčí, jinak nikdy.
Ten filtr nevim naco by ti byl, páč je na kusy vyštípanej, ale to dpfko ti tam vrátej bez něj a záruka to už přesně nevim, natom papíru vzadu bylo cosi o pokynech, ale i tak to děláš na vlastní riziko. Samozřejme když ti to začne i potom házet chyby a nouzák, tak nato záruka je. Osobně je neznam.
To"Citron"
Dik za blizsi info. Filtr jako takovy stoji novy v toyote ca 60tis. Ten co jsi mel ve voze po vycisteni ma svoji hodnotu. Firmy ho pak muzou dale prodavat. Taky je otazkou casu, kdy i u nas budou umet zjistit,ze tam filtr neni a co pak? Koupe noveho? Dal bych tam zpet ten samy,vycisteny, ne? Nebo ho alespon prodal.
Dik za blizsi info. Filtr jako takovy stoji novy v toyote ca 60tis. Ten co jsi mel ve voze po vycisteni ma svoji hodnotu. Firmy ho pak muzou dale prodavat. Taky je otazkou casu, kdy i u nas budou umet zjistit,ze tam filtr neni a co pak? Koupe noveho? Dal bych tam zpet ten samy,vycisteny, ne? Nebo ho alespon prodal.
Prius + 2013
Auris HSD 2015
Auris HSD 2015
teď ti nerozumim, dpf tam stále je, jen bez filtru a je obelhanej soft, je možný že nějakej soft to časem dokáže zjistit, myslim že v česku to nebude žádná rychlost.karlos76 píše:To"Citron"
když jsem se snažil a jezdil jak chuj tak 7.3 pkud normalní jízda cca 8+ zároveň i tlumené zrychlení.dacapo píše:a spotřeba před tím?
Hm to je slušné, Já jsem taky přes osum, Ted ho ještě vyčistím a další akce je cat off.
teď ti nerozumim, dpf tam stále je, jen bez filtru a je obelhanej soft, je možný že nějakej soft to časem dokáže zjistit, myslim že v česku to nebude žádná rychlost.[/quote]
Volal jsem tam a kdyz se jim podari filtr vyndat v celku,daji mi ho,coz se jim ale pry nestava a casto ho proste vymlati,protoze je ve spatnem stavu...no uvidime,jsem objednan.., budu informovat.diky za info.
Volal jsem tam a kdyz se jim podari filtr vyndat v celku,daji mi ho,coz se jim ale pry nestava a casto ho proste vymlati,protoze je ve spatnem stavu...no uvidime,jsem objednan.., budu informovat.diky za info.
Prius + 2013
Auris HSD 2015
Auris HSD 2015