Stropní světlo
Stropní světlo
Neví někdo, jak v Aurisu 2010 sundat horní světlo? Mám na mysli to u čelního skla s odkládacím prostorem. Chtěl bych tam připojit nabíječku pro palubní kameru.
Re: Stropní světlo
EDIT: tady to máš, je to sice v azbuce, ale obrázky hovoří za vše: http://ulozto.cz/xCK9oWkr/lampa-osvetleni-interieru-rarNohis píše:Neví někdo, jak v Aurisu 2010 sundat horní světlo? Mám na mysli to u čelního skla s odkládacím prostorem. Chtěl bych tam připojit nabíječku pro palubní kameru.
Jen rozbalíš a pak klikneš na TechDoc, je to ale uložený z Google Chrome, ale je to html a otevře to v pohodě snad jakýkoli prohlížeč..
<b>Toyota Auris 2.0 D4-D</b>
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Nohis, super napad!
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

Moc díky za návod, takhle člověk nic neulomí 

Ale že mi to dalo než jsem to v tý azbuce přelouskalNohis píše:Moc díky za návod, takhle člověk nic neulomí

<b>Toyota Auris 2.0 D4-D</b>
Zajímalo by mě jak to zapojíš? Mám pocit, že před vypínačem světla je proud i při vypnutým zapalování. Za vypínačem zase není, když je světlo vypnutý. Já mám kameru vedle zrcatka a kabel jsem natáhl pod sedadlem spolujezdce a dál podél dveří pod tapecem. Při nastartování se kamera automaticky zapne a zase vypne, když vypnu zapalování.
Toyota Auris 1.6 Valvematic, 6M/T, white, Terra Cool + tempomat
Mě se právě stálý proud hodí, nechávám totiž někdy kameru zapnutou i při zaparkování, abych natočil případné hříšníky. Na delší parkování kameru většinou sundávám / vypnu.
nemas niekde v rukave aj schema pre vymenu ziaroviek v stropnom svetle pre Auris 2014? nejak zrovna toto svetlo neviem nikde dohladat. 

Toyota Auris TS 2014 Trend+ 6M/T Blue
Toyota Yaris Gold 99 1.0, unstoppable

Toyota Yaris Gold 99 1.0, unstoppable

ewzenQ:
"SZ"
U teba asi rozhoduje rychlost-mal som pocit ze som to neposlal...atd
"SZ"
U teba asi rozhoduje rychlost-mal som pocit ze som to neposlal...atd