Neznáte někdo tuhle MR2?

vše ohledně modelové řady MR2
Ondrasovka
Člen Týmu

Neznáte někdo tuhle MR2?

Příspěvek od Ondrasovka »

Zdravím,

nemáte někdo informace o tomhle: http://auto.bazos.cz/inzerat/16971591/mr2.php

Byl jsem se na to podívat a auto je zepředu i zezadu bourané a je to zaplácané kitem- dveře, kufr.. Motor netáhne, nevím jestli to je vysypaným výfukem nebo čím. Sem tam nějaká koroze.

Týpek to před rokem koupil někde z Moravy, před tím to bylo v Rakousku.

Jaká je asi přiměřená cena?
Díky za info.

Ondra
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

vidím prvně-jestli je to v takovýmhle stavu, tak pro mě by to nemělo žádnou cenu a nechápu proč se o takovýhle auto vůbec zajímáš, když už z prvního pohledu je to dle tebe bastl jak prase...
Přiměřená cena u takovýhohle auta neexistuje, bu´d to dle stavu rozprodá na díly, kterejch dle tvýho popisu moc nebude ok, nebo se najde nějakej jaryn, kterej mu za to těch 70.000,- dá, protože to je přeci kopie ferary a když nemám na ferrari, tak se budu vozit alespoň v kopii, která ani rozměrama ani výkonem neodpovídá originálu...

Heleď člověče, nechceš si rači koupit toyotu mr2 a né podle mě zrovna né povedenou kopii ferrari f 348, u který se ti bude každej jen smát, asi jako když příjdeš s tureckejma Breitlingama za sto litrů a na nohou máš vjetnamský tenisky...
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

:lol: Není kupující, není cena...
genuine_toyo
Člen Týmu

Příspěvek od genuine_toyo »

marcelus píše:vidím prvně-jestli je to v takovýmhle stavu, tak pro mě by to nemělo žádnou cenu a nechápu proč se o takovýhle auto vůbec zajímáš, když už z prvního pohledu je to dle tebe bastl jak prase...
Přiměřená cena u takovýhohle auta neexistuje, bu´d to dle stavu rozprodá na díly, kterejch dle tvýho popisu moc nebude ok, nebo se najde nějakej jaryn, kterej mu za to těch 70.000,- dá, protože to je přeci kopie ferary a když nemám na ferrari, tak se budu vozit alespoň v kopii, která ani rozměrama ani výkonem neodpovídá originálu...

Heleď člověče, nechceš si rači koupit toyotu mr2 a né podle mě zrovna né povedenou kopii ferrari f 348, u který se ti bude každej jen smát, asi jako když příjdeš s tureckejma Breitlingama za sto litrů a na nohou máš vjetnamský tenisky...

...svata pravda...zvlast to o tech fararach...skalni mr2-kař by to snad ani neudelal ;))
Nyni : *)
RAV4 2003 5dv 2.0 VVTi
MR2 N/A 1994
MR2 N/A 1994 donor
Drive: *)
Corolla E101 4-door sedan 1997
Corolla Tercel 2-door coupe 1982
Corolla E-38 — Wagon, 5-door 2T-C 1978

*) uvedeny jen toyota, kdyz jsme tady u toyota...
Michelin
Člen Týmu

Příspěvek od Michelin »

Nechci zakladat dalsi tema, kdyz uz je tu tohle podobny.
Je tady na foru, nebo osobne zname tohle auto:
http://auto.bazos.cz/inzerat/17779159/Toyota-mr-2.php
A jeste takovej lamovskej dotaz, to je rev 1? Resp. podle ceho rozlisim revize?
Sboram informace o MR2 II .)
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

osobně neznám-jinak ostatní tvoje dotazy-zde milionkrát popsané..., lidi nebuďte líní a čtěte, ať se jedno téma tady nemusí psát dvacetkrát a není celý forum mr2 zaplácaný dvacetkrát popsanejma rozdílama mezi revizema...
revize 1 a 2 od sebe odlišíš velikostí brzd-takovej základ revize 1 má vzadu pouze neventilovaný jednodílný kotouče,
kdyby to mělo origo volant, byl by trojramenej-bez airbagu, ovšem tady nemůžu sloužit.
kdyby tvoje fotky byly kapku lepší, bylo by vidět přední lízátko spoileru jestli je kulatý-revize 1, nebo delší, ostřejších tvarů-revize 2, opět nemůžu sloužit
kde není bráno opakované rady, tam není ani pomoci...

jinak inzerát od Jardy opět vyčerpávající...
prodám toyotu mr2, rok výroby, kolikátej majitel-minulost vozu, najetý kilometry, výkon a další zbytečnosti si domyslete, nebo vymyslete...

tohle taky o něčem svědčí, občas mám dojem, že ty lidi to auto ani nechtějí prodat..., sorry za odpověď tohodle typu, ale sem asi moc unavenej a hlavně x krát to tady vyloženě bylo napsáno-neptejte se na něco, co zde je už x-krát popsáno, protože Vám příště nikdo neodpoví ani na věci, který by možná zajímali i ostatní...
Michelin
Člen Týmu

Příspěvek od Michelin »

Ne, tak lepsi nejaka reakce nez zadna, me primarne slo o to jestli to auto nekdo zna. Sekundarne o ty revize. Protoze mam projetou celou zdejsi sekci MR2 a proste mi ty rozdily nebyly jasny. Hlavne jsem se docetl kolikata revize ma jakej vykon a ze rev 1 ma mensi brzdy nez zbytek. Ale ostatni prvotni rozlisovaci znaky nevim - bohuzel.
Ono kdyby se udělalo jedno FAQ tema, kde by bylo tohle vse popsany, nebylo by treba tolika zbytecnych temat. Samozrejme chapu, ze to ode me jakozto od novacka na tomto foru "sedi" ale je to tak.
Sboram informace o MR2 II .)
genuine_toyo
Člen Týmu

Příspěvek od genuine_toyo »

Michelin píše:Ne, tak lepsi nejaka reakce nez zadna, me primarne slo o to jestli to auto nekdo zna. Sekundarne o ty revize. Protoze mam projetou celou zdejsi sekci MR2 a proste mi ty rozdily nebyly jasny. Hlavne jsem se docetl kolikata revize ma jakej vykon a ze rev 1 ma mensi brzdy nez zbytek. Ale ostatni prvotni rozlisovaci znaky nevim - bohuzel.
Ono kdyby se udělalo jedno FAQ tema, kde by bylo tohle vse popsany, nebylo by treba tolika zbytecnych temat. Samozrejme chapu, ze to ode me jakozto od novacka na tomto foru "sedi" ale je to tak.
...no na vzdelavani v oboru MR2 pomuze obetovat hodiny wikine, googleni atd o evolucich (z moji vlastni zkusenosti na britskych auditoriich je toho dost) ... z souhlas s marcelus, ze i kdyz proslo auto mnoha majiteli a kazdej ho "vylepsil" (volanty, kola) tak jsou indicie jak to dekodovat, MR2-ky jsou ale uz ve veku, kdy original se hleda tezko a kdyz nekdo da do inzeratu 2(!) fotky a to jednu v polich ze 100m a druhou ve tme v garazi rovnou vynechat ... cist, cist, cist ...
Nyni : *)
RAV4 2003 5dv 2.0 VVTi
MR2 N/A 1994
MR2 N/A 1994 donor
Drive: *)
Corolla E101 4-door sedan 1997
Corolla Tercel 2-door coupe 1982
Corolla E-38 — Wagon, 5-door 2T-C 1978

*) uvedeny jen toyota, kdyz jsme tady u toyota...
schades
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od schades »

na tý černý z lípy jsem byl...byla na jinejch kolech než na fotkách a pokud bys to chtěl jako mazla, tak je to na celolak. Dost amatérsky opravovaný, mrkačky se se vyklaj, čelo rovnaný dost na punk a tak...tak jsem v tom nakonec ani nejel...třeba funguje dobře
Ljuba
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ljuba »

Ahoj,

našel jsem inzerát na tuhle mr2 -

http://auto.bazos.cz/inzerat/22412715/Toyota-mr2.php

a moc se mě líbí. Bohužel nejsem takový znalec a potřebuji se poradit.

Nemáte někdo zkušenosti? Případně znáte majitele? Nějaké info?

Díky moc, Luboš
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Ljuba píše:Ahoj,

našel jsem inzerát na tuhle mr2 -

http://auto.bazos.cz/inzerat/22412715/Toyota-mr2.php

a moc se mě líbí. Bohužel nejsem takový znalec a potřebuji se poradit.

Nemáte někdo zkušenosti? Případně znáte majitele? Nějaké info?

Díky moc, Luboš
a co tato??? je levnější : http://www.mobile.de/cz/zna%C4%8Dka/toy ... 43841.html
MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
Spyke
Člen Týmu

Re: Neznáte někdo tuhle MR2?

Příspěvek od Spyke »

nezna nekdo nezaujaty tuhle MR2 http://auto.bazos.cz/inzerat/42376495/V ... ta-MR2.php a tuhle http://auto.bazos.cz/inzerat/41094896/Toyota-MR-2.php ...popripade nevi o necem na prodej momentalne toho ted moc neni.
Paulie
Navigátor

Příspěvek od Paulie »

Tu druhou s ,,dusíkem" :D malinko znám. Majitel o dusíku nic neříkal, když jsem ho onehdá potkal. Neviděl jsem jí tu nikdy jezdit až tohle léto, takže možná na tom opravdu pár let pracoval... Karoserie s bodykitem, ač se mi to nelíbí, je zpracovaná i nalakovaná celkem pěkně. Má keramickou spojku a nějaký tuningový výfuk, víc si nepamatuju (nejspíš 1. rev.)... Za tyhle peníze bych se podíval do Německa, kde budou lepší kousky i lepší revize.
ex: Starlet 2E-E '92
now: MR2 3S-GE '91
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Paulie píše:Tu druhou s ,,dusíkem" :D malinko znám. Majitel o dusíku nic neříkal, když jsem ho onehdá potkal. Neviděl jsem jí tu nikdy jezdit až tohle léto, takže možná na tom opravdu pár let pracoval... Karoserie s bodykitem, ač se mi to nelíbí, je zpracovaná i nalakovaná celkem pěkně. Má keramickou spojku a nějaký tuningový výfuk, víc si nepamatuju (nejspíš 1. rev.)... Za tyhle peníze bych se podíval do Německa, kde budou lepší kousky i lepší revize.

jj to máš pravdu za ty prachy se dá v SRN sehnat i turbo ale musí se hledat
MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
Spyke
Člen Týmu

Příspěvek od Spyke »

ok ... ten dusik mi prijde taky trochu z kosmu .. myslim ze pred timhle by prave melo probehnout to turbo. o te za 75 nikdo nic nevi? a jeste jedna otazka proc nektere maji nasavce do motoru jednoduche a nektere dvojte...je to podle revize? Jak se da opticky poznat zen se jedna napr o revizi 3 nebo 4 krome kridla. a pokud nama kridlo nebo jen ten spoiler co prodluzuje kapotu je tob tak original nebo je to tuning doplnek.
Odpovědět

Zpět na „MR2“