Nicméně u pružiny někdy ohnívají neošetřené konce, trochu se propadne to gumové uložení (miska) a ještě malinkou část přidá plynokapalinový tlumič. A jeho pružně nepružný doraz na tyči.
To snad ani není možný, to auto i nenaložený vypadá skoro jako v posledním tažení
Fakt nový pružiny nepomůžou?
A kdyby se tam daly o fous delší než původní, nepodělá se celá stabilita auta?
Tohle mi fakt hlava nebere, proč ten kombík tak sedí na zadek ...
2018 Auris TS E180 / 1,6 ValveMatic - 97kW / Active TREND+
EX 2007 Avensis Kombi T25 / 2,2 D4D - 110kW / Sol
EX 2006 Yaris XP9 / 1,3 VVT-i - 64kW / Sol
EX 1997 Corolla E11 / 1,4 - 63kW / Terra JAPAN FOREVER
Než jsem ty pružiny měnil, tak jsem si právě myslel, že ty původní už budou nějaké „sesedlé“. Ale jak sem je sundal a porovnal s těma novýma, tak rozdíl ve výšce nebyl žádný (zhruba ani při stlačení přikleknutím), ale když už jsem je měl koupené, tak jsem je vyměnil.
A nejenom zadek mi připadá kleklý, když to tak sleduju, tak mám obavu, jak se na předku dostanu do podběhu s rukama, abych třeba nasadil sněhové řetězy… (zatím jsem to teda nepotřeboval)
Tak u mě předek snad dobrý ...
Opticky to vypadá v pohodě a řetězy na to šly nasadit taky relativně dobře.
Když pomineme samotnou situaci, při níž musí člověk řetězy nasazovat
Ale ten zadek mě trápí jak těžkej hřích ...
2018 Auris TS E180 / 1,6 ValveMatic - 97kW / Active TREND+
EX 2007 Avensis Kombi T25 / 2,2 D4D - 110kW / Sol
EX 2006 Yaris XP9 / 1,3 VVT-i - 64kW / Sol
EX 1997 Corolla E11 / 1,4 - 63kW / Terra JAPAN FOREVER
Měl bych obavu že ne... Ty původní, jak jsem je vyndal, byly stejně vysoké jako ty nové,a přišly mi i stejně tuhé. Takže s novýma pružinama nemám žádnou změnu. Leda by teda možná trošku pomohlo, že tyto jsou "zesílené", ale byť samozřejmě nevím, tak stejně bych tomu nevěřil....
Si nechte udelat botku na pruzinu a zvednete to o cm, dva, tri.... Jen je otazka proc. Tatik vozi v kufru az 650kg oceli a stale to nedre (moc) a pruzi (malo).