Přestavba světel - Celica T18
Re: Přestavba světel - Celica T18
Biscuit->asi myslíš tohle... podle mě nad originál není, alespoň co se týče designu.
http://www.cardomain.com/ride/2166624/1 ... ta-celica/

http://www.cardomain.com/ride/2166624/1 ... ta-celica/
- Ali_simonova
- Člen Týmu
Jo, není nad originál, ale já bych chtěla zkusit změnu   A hlavně, bych chtěla do mrkaček světla, kde bych si mohla dát angels eyes
  A hlavně, bych chtěla do mrkaček světla, kde bych si mohla dát angels eyes   Aspoň bych to chtěla zkusit.
  Aspoň bych to chtěla zkusit.

A hlavně, bych chtěla do mrkaček světla, kde bych si mohla dát angels eyes
  A hlavně, bych chtěla do mrkaček světla, kde bych si mohla dát angels eyes   Aspoň bych to chtěla zkusit.
  Aspoň bych to chtěla zkusit.ToyotaCelicaGirls

- Ali_simonova
- Člen Týmu
aha, link jsem přehlédl.

- Ali_simonova
- Člen Týmu
A takových docílím jak? To je co za světla prosím??  

ToyotaCelicaGirls

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Koupíš si je...Ali_simonova píše:A takových docílím jak?
...zhruba za 1/3 ceny tvého auta

- Ali_simonova
- Člen Týmu
A co to jsou za světla, nebo spíš, kde je seženu  ?
 ?

?
 ?ToyotaCelicaGirls

Nějak se tím musíš proklikatAli_simonova píše:A takových docílím jak? To je co za světla prosím??
https://www.google.cz/search?q=celica+Q ... Q#imgdii=_
- Ali_simonova
- Člen Týmu
- 29Carlos
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Já bych do světel nehrabal, originály jsou pěkný a cokoliv jinýho, nebo nedej bože moderního bude na takovýmhle autě vypadat přinejmenším divně...  A "tuningovat" dneska auto jako je T18 mi přijde už skoro jako svatokrádež.... Už taky holt ubejvaj... Jestli něco, tak maximálně nějaký pěkný dobový kola. Stokrát prověřená pravda, kola dělaj auto!
 A "tuningovat" dneska auto jako je T18 mi přijde už skoro jako svatokrádež.... Už taky holt ubejvaj... Jestli něco, tak maximálně nějaký pěkný dobový kola. Stokrát prověřená pravda, kola dělaj auto! 

A "tuningovat" dneska auto jako je T18 mi přijde už skoro jako svatokrádež.... Už taky holt ubejvaj... Jestli něco, tak maximálně nějaký pěkný dobový kola. Stokrát prověřená pravda, kola dělaj auto!
- Ali_simonova
- Člen Týmu
biscuit - No jsou pěkné, ale mrkačky dávat pryč nechci.   Tamten obrázek, co si posílal předtím ty světla v mrkačkách byli TOP, ale tohle nee. Mrkačky chci nechat no, to je raritka
 Tamten obrázek, co si posílal předtím ty světla v mrkačkách byli TOP, ale tohle nee. Mrkačky chci nechat no, to je raritka  

Tamten obrázek, co si posílal předtím ty světla v mrkačkách byli TOP, ale tohle nee. Mrkačky chci nechat no, to je raritka
ToyotaCelicaGirls

pod tohle se podepíšu29Carlos píše:A "tuningovat" dneska auto jako je T18 mi přijde už skoro jako svatokrádež.... . Jestli něco, tak maximálně nějaký pěkný...kola.
Upgrade světel snese 7.gen, existují exempláře, se kterými to auto vypadá lépe (možná i lépe svítí)...
pod tohle se podepíšuJoey píše:29Carlos píše:A "tuningovat" dneska auto jako je T18 mi přijde už skoro jako svatokrádež.... . Jestli něco, tak maximálně nějaký pěkný...kola.

přeeeesně
 přeeeesněEX........ Celica sti 16V (1993).
Celica GT 125kw (1998)
Avensis T25 combi 130kw (2007)
 (2007)

Celica GT 125kw (1998)
Avensis T25 combi 130kw
 (2007)
 (2007)- Ali_simonova
- Člen Týmu
No aby jste se kluci nezbláznily, že chci akorát na své celice v mrkačkách kulaté světla  

ToyotaCelicaGirls

Presne. Je to jeji auto tak si nechte kecy na koledu...  Bude to úžasné a vymazlene auto..
 Bude to úžasné a vymazlene auto..

Bude to úžasné a vymazlene auto..
 Bude to úžasné a vymazlene auto..Back in Czech.