Aaaaa helemese... ona je furt živá...

Poznal sem minulýho majitele... a musim řict že teda někdo si může o mně myslet že sem divnej, ale tenhle člobrda byl asi nejdivnější člověk koho sem viděl v celica komunitě... tohle byl ďábel

ta aparatura co tam měl a měl sem možnost poslechu... to bylo opravdu brutální...

sám si dělal šílenej basák do kufru atd... a jako nic drsnějšího sem neslyšel... rozsekal mě

fain človíček, i když z něj šel strach... fakt že jo

měl takovou strašidelnou auru kolem sebe, a i to auto tim podepsal... na laku mu opravdu nezáleželo... akustika to je jiná... tahle celica je tak trochu mad max... jo dá se říct...
Takže ty jí máš teď jako svojí hračku... a nový světla... doobře tedy...
Mam pod postelí např. čirý vyklápěčky DEPO s Ecertifikací který jsou drahý, nesehnatelný... je jen jedinej zdroj a tim sem já. Mam je na autě mega hodně let... svítěj prostě pořádně... a jsou i po 8 nebo kolika letech 10 jako nový... kvalitní tvrdý sklo... kamínky je nezničej... prostě kvalitka. cenu bych si musel ověřit u dodavatele, ale min. 3.000,- za pár.
Dále mam čirý blinkry do nárazníku... cena 1300,- cca + čirý boční blinkry a čirý poziční světla, taky cca 1300,- až 1.500,- tak to je co můžu nabídnout za podepsání se na tom autě... vypadalo by fakt jinak... totálně jinak... už by to nebyl ale mad max... ale takový veselejší autíčko...
Tohle jsou originál DEPO sklo + lehkej plast kolem... E certifikace, na stk se ti pokloněj... jsou napodobeniny např. Autopal za pár švestek, ale kvalita je jaksi jinde... ne jen cena... a bez certifikace.
podobnej produkt neexistuje... teda jo japonský, ale ty nemaj sklo... ale plast místo skla-sračky co ti prdnou jakmile tam vlítne kamínek... a pak hromady kopií z ebay, ale ty maj jinej problém, nesvítěj