Ja beriem tento systém ako jedno "+" za ušetrenie paliva. Ak by si vrčal 8 hodím vkuse na mieste na volnobeh, tak by si sa divil, kolko spotrebuješ benzinu..
  Ja beriem tento systém ako jedno "+" za ušetrenie paliva. Ak by si vrčal 8 hodím vkuse na mieste na volnobeh, tak by si sa divil, kolko spotrebuješ benzinu..  A čo sa týka "výdrže " baterie, dnes už nerobia ako volakedy ani originály ktoré vydržali aj 10 rokov. Dnes majú životnosť aj orig. baterie v priemere 5-7 rokov bez rozdielu či má stat-stop alebo nemá.Môžeš to vidieť na sebe-ked si ho viac vypínal ako bol zapnutý a predsa ti po 5 rokoch odišla. No vždy je dôležitá jediná vec pri životnosti baterie  a to či jazdíš viac po meste alebo mimo.No a samozrejme je rozdiel svietiť po meste a po dialnici-čo sa týka dobíjania
  A čo sa týka "výdrže " baterie, dnes už nerobia ako volakedy ani originály ktoré vydržali aj 10 rokov. Dnes majú životnosť aj orig. baterie v priemere 5-7 rokov bez rozdielu či má stat-stop alebo nemá.Môžeš to vidieť na sebe-ked si ho viac vypínal ako bol zapnutý a predsa ti po 5 rokoch odišla. No vždy je dôležitá jediná vec pri životnosti baterie  a to či jazdíš viac po meste alebo mimo.No a samozrejme je rozdiel svietiť po meste a po dialnici-čo sa týka dobíjania  No ked tak premýšlam - napadlo mi, či ti zmerali aj dobíjanie ?
 No ked tak premýšlam - napadlo mi, či ti zmerali aj dobíjanie ? Apropo - aj ja som ho vypínal sem-tam. Hlavne ked som mal zapnutú klimu.

Ja jazdím dosť často krátke trasy. 2 tretiny po meste a 1 tretinu mimo mesto a aj to do roboty a nazad (spolu 25km). No stane sa, že  3-5x do roka absolvujem trasu B.Bystrica-Nitra a späť.
 Ja jazdím dosť často krátke trasy. 2 tretiny po meste a 1 tretinu mimo mesto a aj to do roboty a nazad (spolu 25km). No stane sa, že  3-5x do roka absolvujem trasu B.Bystrica-Nitra a späť.