Jo, já mluvím o testu rychlosti. Někdy v létě to chodilo třeba jen 8 a včera jsem to právě zkoušel a běželo to 40, tak jsem byl překvapený, jak na tom T-Mobile zapracoval.
Ano, je třeba pohladit klikuxmirekp píše:Pokud mate klic v kapse a vystoupite z aute které ma vypnute zapalovani tak se samo nezakmne...
Mafijik píše:Ano, je třeba pohladit klikuxmirekp píše:Pokud mate klic v kapse a vystoupite z aute které ma vypnute zapalovani tak se samo nezakmne....
Croog píše:Dneska jsem se projížděl tímto vozem a bylo to příjemné svezení, ačkoliv bych uvítal trochu větší výkon samostatného elektromotoru, aby v koloně nemusel naskakovat spalovák, když nechci, aby se přede mě při posunutí kolony nacpalo jiné auto.
- Navíc na to, jak to zrychluje na dálnici (výkon to má) by to mohlo v rychlostech 60 - 90 zrychlovat pružněji si myslím.
- Prakticky jsem nepoznal rozdíl mezi normal/power/eko módem.
- s tím "přeposilovaným volantem" jsem neměl vůbec žádný problém.
- nástup reálných brzd je opravdu markantní - to je o zvyku
- Novou grafiku rozdělení síly na velkém displeji navrhoval nějakej mamlas - hlavně ať to hezky vypadá, ale použitelnost 0. Starší a jednodušší schematická grafika teda byla tisíckrát lepší. A vůbec celé rozhraní touch 2 je více pro efekt než použitelnost.
- automatický parkovací asistent byl rychlejší než jsem čekal - není to tak nepoužitelné, jak jsem si myslel.
- mrzí mě, že nejdou ovladačem stáhnout ty okýnka. V létě toto hodně používám.
- škoda, že se tak šetřilo na tom audiu a topení pro zadní pasažéry
- bixenony svítí a natáčí se parádně, akorát jim to svítilo trochu moc do země - to by spravil servis
- vyhřívání sedadel je příliš silné, tohle je opravdu pouze na prvotní prohřátí (za to ale rychlé) a po půl minutě vypnout
Můžete mi prosím doupřesnit nějaké mé nejasnosti?
1) Co se děje, pakliže už mám plně dobité baterky a jedu z kopce na režim B? - auto brzdí spalovákem?
2) Nestihl jsem ale už vykoumat, zda lze v případě v případě funkce automatických dálkových světel (které se nepřekvapivě ukázalo pro protijedoucí auta jako obtěžující) ovládat dálková světla normálně (tedy ne off/auto, ale off/on). Může mi někdo ze Style výbavou říct, jestli to lze?
3) Hovor přes bluetooth (touch 2 rádio) se mi sekal, že jsme si s druhou stranou skoro nerozumněli. Máte někdo podobný problém? (Zkoušel jsem ale pouze jeden hovor)