Compass WHITE LASER H7
Compass WHITE LASER H7
zdravím máte někdo zkušenosti a nějaké foto jak to svítí
http://autozarovky.heureka.cz/compass-w ... e/#section
nebo vzít philips, osram chci bíle světlo díky
http://autozarovky.heureka.cz/compass-w ... e/#section
nebo vzít philips, osram chci bíle světlo díky
Re: Compass WHITE LASER H7
100W, to bych nebral.
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
aha mají i 55w
a co Philips WhiteVision nebo Philips X-tremeVision
nebo COOL BLUE INTENSE Limited Edition
NIGHT BREAKER UNLIMITED
a co Philips WhiteVision nebo Philips X-tremeVision
nebo COOL BLUE INTENSE Limited Edition
NIGHT BREAKER UNLIMITED
Osobně z vypsaných bych asi vzal X-treme Vision. Na ty různé blue atd. bych se vybodnul
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
neviem ako svietia H7 za 100 Kč ale viem ako svietia tieto Philips X-treme VISION +130%
ja uz mam v otazkach svietenia jasno,nic lepsie sa asi v tejto chvili zohnat neda.
http://www.ebay.de/itm/131338946448?_tr ... EBIDX%3AIT
ja uz mam v otazkach svietenia jasno,nic lepsie sa asi v tejto chvili zohnat neda.
http://www.ebay.de/itm/131338946448?_tr ... EBIDX%3AIT
Avensis 2.0 D4 VVT-i CDX r.v.2002
A ty extreme vision sviti do bila jak ty White vision
A ty Philips jsou Teda lepší než osram?
A ty Philips jsou Teda lepší než osram?
1) Já mám dobré zkušenosti se všema značkovýma H7. Tedy Philips, Osram, Narva a nebál bych se ani GE a Thungsram (u těch nemám zkušenost s H7). Vidím je všechny rovnocenně.michalnet píše:A ty Philips jsou Teda lepší než Osram?
2) Určitě nedoporučím no-name žárovky, stojí 30-50% značkových, ale životnost je nižší, někdy až tristní. Velmi často se mi žárovka někde uvnitř přetavila - často blízko patice, čímž mi poškodila i konektor od auta. Přitom vlákno zůstalo OK. Po tak 10ks různých těchto šitů, koupených různě v "Kauflandech a Baumaxech" jsem se vrátil zpět ke značkám, a jsem rád. Koupím vždy něco značkového mezi 70 - 150Kč a vydrží to a svítí to velmi dobře. Dobrý kup je třeba ta Narva. Je levná (70Kč apod) a rozdíl oproti Philips/Osram nevidím žádný ani po dlouhodobé zkušenosti. No name shity stojí mezi 30-70Kč - v žádném případě se neoplatí je kupovat.
3) Nejlepší jsou obyčejné H7 žárovky. Všechny ty White Star, +30%, +50%, Blue edition apod. mají negativní vliv na životnost nebo svítivost (na svítivost speciálně ta namodralá barva skla Compass, co ses dotazoval výše). Navíc se mi zdá nejvíc "ergonomické" světlo obyč. H7. Namodralá světla sice zvýrazní dopravní značky, ale namodralé světlo ti silnice "více požere", prostě osvětlení cesty se mi nelíbí. Normální H7 je pro mne ideál.
4) Největší podíl na kvalitě osvětlení má světlomet samotný. Rozdíly mezi auty jsou velké. Zejména v době, kdy H7 přišly na trh a odstartovaly tak éru projektorových čoček byly rozdíly fakt markantní. Dnes je to už lepší, slabí výrobci okopírovali optiky a technologie od leaderů výrobců světlometů ...
Toyota Avensis T27 combi, 2.2 D-4D 150, Premium
- CommonUser
- Věčnej rejpal
1)Narva mne toho vela neprezila a ani Bosch, ostatne suhlas.
2)Najkratsia vydrz no name zairovky - ca 5 minut.
3)
4)
2)Najkratsia vydrz no name zairovky - ca 5 minut.
3)

4)

T27 2ZR-FAE Rice on wheels
100w nebrat jednou mi to speklo kabely a musel jsem drátovat nový, naštěstí to u toho starýho auta nebylo tak složitý.
Nedovedu si to představit u novej aut !!!!!!

Nedovedu si to představit u novej aut !!!!!!

Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.