Klíč
Re: Klíč
myslim ze do klicku ti to krom toyoty nikdo neudela, ale da se dodelat neorigo dalkovy ovladani u nejakyho autoelektrikara co dela do zabezpeceni a alarmu atd. Budes met ale ke klicku pouzitelnymu jenom na startovani jeste navic dalkovej ovladac, svagr si to nechaval delat mel taky jenom klic bez dalkovyho, nejsu si uz jistej kolik za to dal ale neco mi rika ze 2 700 

Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04
Ex: Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Lexus GS 450h rok 08
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
Ex: Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Lexus GS 450h rok 08
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
Ja mam rezervni + 1ks s dalkovym. Ptal jsem se jak sehnat dalsi dalkovy a je to docela problem.
Musis do Toyoty. Tam overi, ze jsi majitel auta 500,- a poslou klic na vyrobu 5500,- az prijde z vyrovy tak ti jej v Toyote vyrezou 600,-
Takze vyplaznes 6600CZK. Nic moc no....
Musis do Toyoty. Tam overi, ze jsi majitel auta 500,- a poslou klic na vyrobu 5500,- az prijde z vyrovy tak ti jej v Toyote vyrezou 600,-
Takze vyplaznes 6600CZK. Nic moc no....

CarinaE Sedan '97 1,6 16V (78kW) prvni laska
Avensis Combi '07 1,8 16V (95kW) + MR2 '03 (103kW) soucasnost
Tak díky za informace..Byl jsem v Toyotě a řekl mi že s tím bude problém..Z klíče (neoriginální kopie) se musí vytáhnout nějaký kód a ten okopírovat do nového klíče..Možná ten kód ale vytáhnout nepůjde.No nevím, zítra zajdu tam kde mi dělali neorigo klíč a uvidím co mi řeknou..
Tak pohoda, tak není problém udělat z kopie další kopii klíčku..stojí to kolem 1900kč..Tak budu mít zase 2 klíče, ale bez dálky..Možná najdu pod stromečkem penízky na origo s Toyoty s dálkou..Akorát mám dojem že to kolem těch 6000kč stojí pouze když bych měl nějaký číslo nebo kód toho klíče a to já nemám.
Já jsem kod neměl.frenkyave píše:Tak pohoda, tak není problém udělat z kopie další kopii klíčku..stojí to kolem 1900kč..Tak budu mít zase 2 klíče, ale bez dálky..Možná najdu pod stromečkem penízky na origo s Toyoty s dálkou..Akorát mám dojem že to kolem těch 6000kč stojí pouze když bych měl nějaký číslo nebo kód toho klíče a to já nemám.
J.
Avensis T27 2,2 D-cat 130KW
Ten kod nemusis mit. Toyota ho vytahne z databaze pote co te overi jako praveho majitele vozu.
CarinaE Sedan '97 1,6 16V (78kW) prvni laska
Ja mam podobný problém s kľúčom, jeden sa stratil a o druhý sa bojím. Skúšal som kľúče od internetových predajcov a sám si nakodovat diaľkové. Inak immobilizer a manzetu urobia V každej lepšej kľúčovej službe, ale diaľkové ani čerta. Mám naštudovane ako prikodovat diaľkové k autu ( cez YouTube ) a aj to funguje lebo mi auto robí presne to čo chlapíkovi ktorý to tam ukazuje ale už to nové diaľkové mi nechce auto zobrať. Asi je chyba V v tom kľúči ( diaľkovom ). Tiež neviem čo mám robiť lebo v toyote pýtajú za komplet asi 300 eur. Ani náhodou. Musí sa to dať nejako urobiť, zatiaľ som na to neprišiel. Dajte rady ak máte, toyota corolla 2009.
Mám domluveno přes známého nějakého člověka co dělá do klíčů a všeho možného co s tím souvisí..Prej nebude problém udělat novej klíč s dálkou a je to brnkačka, tak jsem zvědav..Dám vědět jak to dopadne.V Toyotě v Olomouci mi řekli že by to stálo kolem 8 nebo 9 tisíc pokud si dobře vzpomínám