Výměna zrcátka u Yarise

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
moas
Člen Týmu

Výměna zrcátka u Yarise

Příspěvek od moas »

Ahojte,
tak mi nějaký dobrák nalomil zrcátko u řidiče :evil: (elektricky řízené) u Yarise 5dv. 2007.
Budu ho muset vyměnit.
Budu muset sundat celý tapecíruňk dveří a nebo stačí "nějak" vylousknout plast ve dveřích ve výškové úrovni toho zrcátka a tam najdu krom šroubů i konektor?
Zatím se mi ho vylousknout totiž nepodařilo a bojím se zabrat.
Máte zkušenosti s neorigo zrcátky? Třeba Stahlgruber nebo i jiné?
Mimochodem byl by nějaký benefit z toho, že si tam dám vyhřívané zrcátko? Jakože jestli to je vůbec kam zapojit - předpokládám, že tam budou dráty navíc, se kterými můj Yaris nepočítá... :)
Děkuji.
libors
Člen Týmu

Re: Výměna zrcátka u Yarise

Příspěvek od libors »

Ahoj,
pro demontáž zrcátka, resp. držáku zrcátka je třeba sundat tapecírunk dveří, ale není to nic hrozného. Pak zevnitř 3 matice + konektor kabelu ovládání.
Jednoho dne jsem přišel k mému podélně zaparkovanému yardovi a chudák zrcátko viselo jen na kabelu, teď už sklápím..
Už pár měsíců sháním jen držák, ale všude (vrakáče) nabízejí pouze komplet zrcátko (2-3tis.). Zatím vozím slepený držák, ale už zase praská, tak se modlím aby ještě vydržel. V záloze mám neoriginální mechanicky (zvenku) nastavitelné z akelly (ve výprodeji za 50Kč), bohužel držák který jsem předpokládal stejný má jiné uchycení zrcátka..
yaris 1.0 2008
radohanno
Manager Týmu

Re: Výměna zrcátka u Yarise

Příspěvek od radohanno »

Kolegovi měnili zrcátko v Toyotě a nechtějte vědět cenu....pěticiferná částka :shock:
Lexus LS 430. 2002
Když mám názor, řeknu to.
Odpovědět

Zpět na „Yaris“