Chvilka k odreagování

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
zvady2
Věčnej rejpal

Re: Chvilka k odreagování

Příspěvek od zvady2 »

zvady2 píše:Dnes som sa rozhodol, že dám šancu orig. dielom z Toyoty a tak som napísal do Emila Frey na Černom moste za cenu rozvodov
a na moje prekvapenie rozvody menia 5 hodín :lol: a to mi osobne vraveli 1200/hod cena 15000kč za komplet neprekvapila.
Sakra na youtube je manuál na 3,50 min :D
Dobrý den,
Rozvodový řemen 2076,-
Vodící kladka č.1 3541,-
Vodící kladka č.2 3162,-
Napínák řemene 2566,-
Vodní čerpadlo 4063,-

Doba výměny je cca 5 hodin, hodinová sazba na toto vozidlo je pak 1560,-. Uvedené ceny jsou vč. dph a díly jsou na objednávku s dodáním do 3 prac. dnů.
S pozdravem Lukáš Vlk.
Príbeh má pokračovanie:
Ja som im odpísal
"Dobrý den,
děkuji za info, ale když sem pred 2 týdny kupoval u Vás ojetou Camry byla cena servisní hodiny 1200kč.
A nezlobte se, ale 5 hodin to mechanik dělat nebude ani ze zavázanýma očima, reální čas je 2-3hod.
A určitě jste tam nezapomněli započítat slevu na materiál pro starší auta, pokud jo u pokladny ve vašem showroomu ji máte na plakátu napsanou.

S pozdravem
Martin"

A včera po 13 dňoch mi prišiel email z Frey znova.

Hezký den pane,
Cena servisní hodiny na váš vůz je skutečně 1 200kč, jak jste byl informován při koupi vozu. Kolega se přehlédl o řádek. Sleva v programu 5+ v kalkulaci také není zahrnuta a vztahuje se na 20% na díly rozvodů ( vodní pumpa do slevy nespadá). Po slevě tedy vámi poptávané díly vyjdou na 13 139,-Kč vč. DPH.
Co se však týká času na výměnu rozvodů, u starších vozu kalkulujeme vždy s určitou rezervou. Máme tu zkušenost, že na takto starém voze již nemusí vše jít povolit jako na novém a pak časová náročnost narůstá.

Ještě se omlouvám za pozdní reakci na váš email a přeji hezký večer.

S pozdravem
Ota Rýdl
náhradní díly
EMIL FREY ČERNÝ MOST

Závěr:
WTF??? Keď neviete ako na nich tak vás odbú a s úsmevom Vám naúčtujú všetko.
Takže buďte ostražitý aby sa aj vám "Kolega se přehlédl o řádek" v ceníku!!!
Jakub Krčma
Věčnej rejpal

Hymna Policie ČR

Příspěvek od Jakub Krčma »

TOHLE je asi nejsrandovnější věc roku 2014. Je snad rok 1950??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mimochodem, nedokázal jsem do doposlouchat ani s velkým přemáháním.

http://tn.nova.cz/clanek/zpravy/cernakr ... e-vam.html
radohanno
Manager Týmu

Příspěvek od radohanno »

Zvady 2 ,Myslím že je to o dost víc než za Lexuse. Máš tu Camry ve zlatém provedení???
Já dal za rozvody polovinu a cena za hodinu v Toyotě 400kč??? Pět hodin souhlasí. Když si vezmu že běžný člověk má plat 100 kč hrubého na hodinu kam Emil cpe ten zbytek??? :shock:
Lexus LS 430. 2002
Když mám názor, řeknu to.
zvady2
Věčnej rejpal

Příspěvek od zvady2 »

V který Toyote si by? A to víš ja mám V6 ty V6 tak je to nelogicky dražší :D
radohanno
Manager Týmu

Příspěvek od radohanno »

zvady2 píše:V který Toyote si by? A to víš ja mám V6 ty V6 tak je to nelogicky dražší :D
V6 nebo V8 . Ty rozvody jsou jedny. 2 krát kladka, řemen,pumpa ,napínák.
Byl jsem v Toyotě Zlín. Účty od toho ještě mám. Tu cenu jsem prostě domluvil. Původně mě chtěli účtovat snad 800. Ale to jsem řekl že raději půjdu jinam. Prostě i značkový servis je jen servis. Ale 1200 kč neúčtují ani u nového Lexuse
Lexus LS 430. 2002
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

A nemaj V8 a V6 dva remeny?
Back in Czech.
radohanno
Manager Týmu

Příspěvek od radohanno »

aczasa píše:A nemaj V8 a V6 dva remeny?
Tak podle obrázků má V8 3UZ-FE a jemu podobné jeden řemen. Neumím tu dát obrázek http://www.japan-parts.eu/lexus/eu/1995 ... e-assembly
Snad to bude k něčemu.
Lexus LS 430. 2002
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

OK. Z dálky to tak vypadá. ;-)
Back in Czech.
Jakub Krčma
Věčnej rejpal

http://www.novinky.cz/koktejl/355078-ze ... iceje.html

Až ho někdo cvičně odpráskne, tak se bude divit... :lol:

Politika stranou, soustřeďme se na princip: http://www.novinky.cz/domaci/355128-kmo ... c-nhl.html

Pokud měl někdo vyšší plat a teď má nižší, ať již z jakéhokoli důvodu, soud mu musí vyměřit výživné podle současné situace a žádné výmluvy, že si neměl plat "dobrovolně" snížit atd. Zaprvé si plat skoro nikdo dobrovolně nesnižuje a zadruhé i kdyby, tak je to jen jeho věc a jeho osobní pohnutky ve svobodné zemi nepřísluší NIKOMU posuzovat! Jen on může vědět, proč co dělá a zda je to adekvátní - jaké to má zdravotní, psychické či jiné okolnosti. Navíc za situace, že bývalce nad rámec svých povinností odevzdal prakticky všechno, co měl, je EVIDENTNÍ, že se své odpovědnosti vůči bývalé rodině nevyhýbá. Principiální záležitostí je, že KDYBY se každý snažil maximálně (včetně např. odstěhování z ČR, naprosté změny oboru, doplnění vzdělání, zjišťování souvisejících informací "24" hodin denně atd.), JEDNOZNAČNĚ by vydělával NESROVNATELNĚ víc, než je běžné. Může to snad být argument pro nepřiměřeně vysoké výživné??? Může soud někomu říct: "Hele, proč se flákáš a děláš popeláře, když bys při 100% nasazení mohl při práci vystudovat medicínu a jako neurochirurg bys pak měl určitě mnohem vyšší příjem a mohl bys víc cvakat té vyšinuté krávě, která Tě roky terorizovala, totiž exmanželce?" (jen příklad, ne každá exmanželka je pošahaná). NASRAT, milý státe! Je svoboda, NE totalita!!! Lidé nejsou loutky v rukou státní zvůle a budou si dělat, co budou chtít. A jestli nějaké "náročné" megeře nestačí majetek za x mega (na kolik z toho vydělala ona - dle článku tipuju tak akorát velký kulový) + přiměřené měsíční výživné, tak ať se uskromní! Už jen z těch majetkových poměrů je naprosto zjevné, kdo je z těch dvou větší hovado (a nejspíš i viník rozpadu manželství). Nekvalitní člověk by totiž exmanželku o majetek aktivně oškubal v maximální možné míře (zvláště s jeho konexemi atd.)... Navíc je obecně jasné, že rozpadem manželství musí životní úroveň všech osob z bývalé domácnosti automaticky klesnout, protože prostě najednou musí při fyzickém odloučení platit domácnosti dvě místo jedné! Kdo si vycucal z prstu, že ten, u koho nejsou děti, musí druhému cvakat tolik, aby jejich (dětí + jednoho rodiče) životní úroveň neklesla, žije zcela mimo logiku a realitu. To by totiž znamenalo, že jeho vlastní životní úroveň by (ve většině případů - ne každý má i po razantním snížení příjem přes 50 litrů měsíčně) klesla na bod mrazu. Mimochodem, z hlediska principu by měl být stanoven STROP výživného, vypočtený z průměrné mzdy - např. 50 % průměrné mzdy na jedno dítě do 18 let, 25 % průměrné mzdy na jedno dítě od 18 do 25 let a 25 % průměrné mzdy na expartnera, u kterého děti jsou. Neexistuje důvod, proč by se ex a dětičky měly mít nějak nadstandardně, když neumějí s člověkem vycházet. Pokud by bylo vše OK, může jim samozřejmě z dobré vůle dávat víc, ale jde mi o to, aby neexistovala POVINNOST platit nadstandard. No nic... :lol:
Jakub Krčma
Věčnej rejpal

Duchové?

Na tomto videu je zřetelně vidět voda stékající po čelním skle. Ovšem najde se MNOHO trotlů, kteří hned ve všem vidí bránu do jiné dimenze, duchy, postavy atd. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=g5WhjEVO6Ow
Jakub Krčma
Věčnej rejpal

Jakub Krčma
Věčnej rejpal

Toto je sice velmi citlivé a svým způsobem smutné, ale...

https://www.youtube.com/watch?v=qaJCnMJvV60

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

Kubo Kubo, tohle je daň za tu tvoji perfekcionalitu v číslech a teoriích. Se pak nemůžeš divit, že se potřebuješ odreagovat třeba zrovna takto :-D
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Jakub Krčma
Věčnej rejpal

Já odjakživa rád skoro jakoukoli prču. To nemá s ničím nic společného.
Jakub Krčma
Věčnej rejpal

Je to černej humor jako každej jinej. Nikdo by nechtěl bejt v takový situaci. Ale když se odhlédne od té značné nepříjemnosti, kterou to vše pro toho pána znamená, působí to značně komicky. Smrt taky neni žádná prdel, nicméně: https://www.youtube.com/watch?v=Bm2XPkqENaw :lol:

Díky popisu "žena tohoto muže i další soutěžící několik hodin provokovala, urážela a fyzicky napadala. Ten ji několikrát slušně požádal, ať toho nechá, ale ona pokračovala. Mlátila jeho i další soutěžící v show, nadávala a dokonce po ostatních i plivala." mě velmi pobavilo i toto video:

http://www.novinky.cz/koktejl/355861-mu ... iceje.html

Na hrubý pytel... :lol:
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“