mám problém na mém Avíku 2005 T25 original zadní parkovací senzor z ničeho nic začal přerušovaně neustále pípat při zařazení zpátečky (jako kdyby přímo u nárazníku byla neustále překážka.
Při pitvě jsem postupoval následovně:
1) Zkontroloval jsem všechny 4 senzory jestli tam není voda nebo bordel => asi OK
2) Dohledal jsem v kufru tu krabku PZ464-T0420-01 ( 4M01168T1A ) odpojil jsem všechny 4 senzory a podle mého soudu by to mělo přestat pípat pokud by byla chyba v senzoru na nárazníku, ale jistý si tím nejsem (má někdo s tím zkušenost ?) Každopádně pípání nepřestalo.
3) Řekl jsem si po 9 letech odešla elektronika v tý krabce tak jsem ji kuchnul, ale je to jak čumět na desku televize samí SMD součástky tak jsem proměřil kondíky ty jsou v cajku a tím jsem skončil.
4) Objednal jsem si z Polska z bouranýho Nissanu úplně stejnou krabku dokonce i dorazila cca 1000kč ale bohužel dělá úplně to samí
a teď tu jsou varianty:
A) Mám smůlu mám rozbitou krabku + jsem koupil další úplně stejně rozbitou krabku
B) Jsem blbej a něco dělám špatně.
sím neřešil jste to už někdo nebo alespoň jak se ta elektronika chová po odpojení senzorů přestane to pípat ?
Nechci neorigo senzory páč nebudou v barvě nárazníku a orig nová krabička je na netu min za 100€