Ahoj Rafkary a Toyoťaci
písal som na fórum o probléme:auto za studena na dve sekundy nejde do otáčok,problém vyriešil čistič dies.systému od-LIQUI MOLY,dal som ho do zhruba piatich litrov nafty-celkoví obsah nádrže,aby bol čo najsilnejší účinok,dokonca sa môže dať aj priamo do filtra,po druhej dávke sa problém s ťahom,ktorý spôsobil niektorý s ventilov bol odstránený,je to to isté ako dať ventily do čističky,ale oveľa jednoduchšie,samozrejme vďaka aj tomuto fóre som vydedukoval,že treba tankovať kvalitnú naftu a aj rôzne rady čo sa týka ventilov.Ja vlastním Mercedes typu C-tam jazdím aj na letecky petrolej,,kérak"tam ten nie je žiadny problém s palivom,takže Toyta je dobrá,ale benzín...inak som spokojný s Rafkou,skvele jazdné vlastnosti...
Čistič Dieselového Systému
-
- Člen Týmu
- kopir
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čistič Dieselového Systému
Osobne do systému žiaden čistič nedávam. RADA NAD ZLATO od mechanika, má servis 20 rokov, 5 rokov pracoval v Toyote a rok bol priamo v Japonsku
Odporučil mi každých 100tis. km vyčistiť manuálne palivový systém (nádrž vyutierať, prepláchnuť. Trubky prefúknuť i od čerpadla) SCV dať do ultrazvukovej čističky do pripraveného roztoku od fi.PRO TEC common rail diesel system Clean&Protect a naftu v pomere 3:1 každých 10 minút vybrať SCV preklikať minutu a toto opakovať po dobu 4. hodiny. SCV budú ako nové. Ak vám neklikajú sú KO, inak sa tam nemá čo pokaziť. Mne vyhadzovalo chybu P1226 čo sú práve SCV a ked som toto urobil auto ma priam pritlačilo do operadla ako ťahá a mal by som mať 100tis. km pokoj
Odporučil mi každých 100tis. km vyčistiť manuálne palivový systém (nádrž vyutierať, prepláchnuť. Trubky prefúknuť i od čerpadla) SCV dať do ultrazvukovej čističky do pripraveného roztoku od fi.PRO TEC common rail diesel system Clean&Protect a naftu v pomere 3:1 každých 10 minút vybrať SCV preklikať minutu a toto opakovať po dobu 4. hodiny. SCV budú ako nové. Ak vám neklikajú sú KO, inak sa tam nemá čo pokaziť. Mne vyhadzovalo chybu P1226 čo sú práve SCV a ked som toto urobil auto ma priam pritlačilo do operadla ako ťahá a mal by som mať 100tis. km pokoj
RAV 4, 2D4D, 1CDFTV, r.v. 2004