vymena motoru
vymena motoru
Chalani da sa mi 4AGE 16V napratať do mojej e10??? je to 1,4 16V 88hp.. ulozenie maju rovnake tie motory? a treba meniť aj prevodovku ??
Re: vymena motoru
Pohledej tady na foru už se to tu řešilo , třeba mitman to dělal tuším taky na E10 a měnil 4EFE za 4AGE silvertop .
Měnil to i s převodovkou a samo nejde to zlegalizovat
Měnil to i s převodovkou a samo nejde to zlegalizovat

Toyota Corolla G6 1.4 1998 EX
Toyota Corolla G6R 1.6 1999
Lexus IS250 2005
Toyota Corolla G6R 1.6 1999
Lexus IS250 2005
Legalizaciu niak neriešim kedze sa to neda ani zistit dokym niejdes na kontrolu originality a pod kapotu ti policajt moc nepozera. okej dakujem pohladam. Len myslel som ci uchyty motora sedia a tak.. ci tam sadne ten motor lebo niesom si isty ze e10 1,6 16v si ma 4AGE
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
E10 1.6 16V bývá nejčasteji 4afe ( vnasich končinách ). každopádne předpokládám že na SK také chodíte na neco jako pravidelnou technickou kontrolu. Chces mi říci že tam nekontrolují typ motoru? Země to zaslíbená..Bonsaj píše:Legalizaciu niak neriešim kedze sa to neda ani zistit dokym niejdes na kontrolu originality a pod kapotu ti policajt moc nepozera. okej dakujem pohladam. Len myslel som ci uchyty motora sedia a tak.. ci tam sadne ten motor lebo niesom si isty ze e10 1,6 16v si ma 4AGE
Idaho,
cislo motora sa nekontroluje už davno - motor ako taký sa už vela rokov považuje za vymenný diel ( niekedy to bývalo zložitejsie) a co sa týka typu motora - napr. 4A od 7A podla mna nerozoznaju aj ked to ma napisane na dekli ( vlastna skusenost)
a s týmto to bude podobne.
osobne si myslim že v vzhladom k skusenostiam týchto ludi bude minimalny problem. Musel by narazit na niekoho kto ma skusenosti priamo s toyotami a to je vzhladom k "rozsirenosti " týchto aut ( a teraz nemyslím vozy po roku 2000 ale starsie) vysoko nepravdepodobne.
Ak to poisti slusivým napisom na veko ventilov... pohoda
cislo motora sa nekontroluje už davno - motor ako taký sa už vela rokov považuje za vymenný diel ( niekedy to bývalo zložitejsie) a co sa týka typu motora - napr. 4A od 7A podla mna nerozoznaju aj ked to ma napisane na dekli ( vlastna skusenost)

osobne si myslim že v vzhladom k skusenostiam týchto ludi bude minimalny problem. Musel by narazit na niekoho kto ma skusenosti priamo s toyotami a to je vzhladom k "rozsirenosti " týchto aut ( a teraz nemyslím vozy po roku 2000 ale starsie) vysoko nepravdepodobne.

Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK
- radys03
- Věčnej rejpal
Na motoru je vyraženo nejen jeho číslo, ale i jeho označení. Když jsem byl na stk tak je zajímalo právě to označení (je tam 4E u 1.6 4A)
aktuálně
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW

EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Nejde o číslo ale o kod motoru jak tiu tu nekdo už napsal, a to se kontroluje stále, je to jediný zpusob jak mohou poznat jaký motor tam je.jarson píše:Idaho,
cislo motora sa nekontroluje už davno - motor ako taký sa už vela rokov považuje za vymenný diel ( niekedy to bývalo zložitejsie) a co sa týka typu motora - napr. 4A od 7A podla mna nerozoznaju aj ked to ma napisane na dekli ( vlastna skusenost)a s týmto to bude podobne.
Stačí když narazíš na člověka co absolvoval první tři třídy základní školy a to věřím mezi techniky na STK nebude problém