Cistici aditiva do benzinu?
Re: Cistici aditiva do benzinu?
Sem tam si zaexperimentuju. Poslední náplň do lexe je Eneos Sustina 5w30. doporučeno přímo Toyotou. Snad bude v pohodě. Byl fakt luxusně drahý. Předtím Mobil 1 ,0w40. měním po 10000km a vždyvs výplachem. Ten beru od liqui molly
Lexus LS 430. 2002
Když mám názor, řeknu to.
Pokud myslíš moje motory tak nemám šajn. Ovšem Kenny slíbil že jde do toho. Takže snad uvidím rozvody a vačky. Pokud se podaří nafotím to v jakém stavu se nachází V8 3UZ-FE po 160000km. http://www.eneos.cz/sustina-oleje-c16/.
Lexus LS 430. 2002
Jo jo. Nafot.
Já už asi nemám fotku vany po 230k km ani vika na jiném motoru po 590k km.. Ale určitě ukaž jak na tom budeš...

Back in Czech.
Jasné sám jsem na to zvědavý . Kenny by měl řešit nějaký problém s hlučností motoru v oblasti rozvodů. Neví se v čem je problém a tak nevím co se bude rozebírat. Je možné že víko dolů nepůjde. Ale chci zdokumentovat stav ,protože před rokem byly dělané rozvody a jakoby byly špatně nastavené.
Lexus LS 430. 2002
To není jisté ,kde je zakopaný pes. Ovšem možné je všechno 

Lexus LS 430. 2002
Zdravím všechny i já jsem přemýšlel o aditivu do beznzínu. Mám 1.6 Avensise 98 rok takže ještě nemá WWTI tankuju u beznzinky ,která má stále nejlevnější benzin-tedy mohla by být náchylná na kvalitu a musím přiznat,že nemám nejmenší problém Avík jezdí jako z praku:-) takže jsem usoudil,že když funguje nebudu nic navíc lejt:-))osobně jsem s ním už najezdil dost a spokojen jsem velmi:-)