Koupě Aurise TS u Autobondu v Ostravě

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
coolmaster
Člen Týmu

Koupě Aurise TS u Autobondu v Ostravě

Příspěvek od coolmaster »

Zdravím všechny. Zvažuji,že se možná zařadím mezi Vás a to nákupem Aurise TS u Autobondu v Ostravě. ( 1,6 s výbavou Trend možná Trend + )

Mám pár otázek? Má někdo nějaké zkušenosti s tímto prodejcem? Je nějaká šance dosáhnout lepší ceny ?

Děkuji za Vaše názory.
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Re: Koupě Aurise TS u Autobondu v Ostravě

Příspěvek od Luke_Luke »

Jezdime tam s hodne autama, je lepsi nez puvodni Rely Toyo, ktery uz jen dela servis, ale taky uz mel nejake preslapy(asi jako vsude).

Sleva urcite mozna je, ale zalezi, jak velky pro ne budes zakaznik, nebo jestli mas znamosti...pokud ani jedno, tak si budes sebou muset vzit asi nejakou hezkou pani s velkym vystrihem :-D
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
kurin
Navigátor

Příspěvek od kurin »

My kupovali Verso min. rok. Na nejakou slevu se v Ostrave moc netvarili (nabidli slevu na ZTP nebo kdyby jsme byli pravnici ci lekari). Nakonec jsme auto kupovali ve Zline, kde nabidli nej cenu ze vsech autosalonu.
Toyota Verso 1.8 CVT Active
coolmaster
Člen Týmu

Tak asi nebude od věci zkusit se zeptat na více místech a možná to nakonec vyjde jinde finančně daleko lépe :-)
David P.
Řidič

Příspěvek od David P. »

Já dostal ve Zlíně taky dobrou cenu ;-)
Auris Touring Sportc CVT
recenze: http://moje.auto.cz/David-C3/automat-1.html
kurin
Navigátor

Příspěvek od kurin »

Ja poptal vicemene vetsinu prodejcu v CR a pote vybiral dle ceny a vzdalenosti z mista bydliste. Zlin asi dava nelpesi ceny, jelikoz mi prodejce v Novem Jicine rekl, ze Zlin nemaji pro jejich cenovou politiku radi. Prelozeno do normalniho jazyka "ku*vi ceny".
Toyota Verso 1.8 CVT Active
Tuna_ZZ
Navigátor

Příspěvek od Tuna_ZZ »

Já toho poptal taky docela dost a super přístup měl dealer v Jihlavě i v Brně. Nakonec ho Praha dorovnala, takže jsem bral u nich. Každopádně brečeli moc :)

Ber to tak, že dealer je hlavně živý z bonusů za prodeje, za čárky, a pak z následných servisů, ne z provize z prodeje auta... Líná huba, holé neštěstí. Nejhorší je, že si pitomci konkurují jen cenou, přitom jsem jasně říkal, že mi primárně nejde o cenu, tak ať něco vymyslí. Jejich kreativní mozky vyplodili jen slevu na ceně... Kdyby nabídli např. nějaké příslušenství, náhradní auto na první dva roky po dobu servisů, nebo třeba GT86 na víkend, tak by je to stálo míň, ale musel by tam někdo přemýšlet :D
2014 Toyota Auris Touring Sports CVT
2013 Lexus GS450h F Sport
2005 Lexus GS300 Luxury
2000 Lexus IS200
1999 Lexus IS200
coolmaster
Člen Týmu

Souhlasím s tou línou hubou a hlavně v dnešní době. Dobře zkusím tedy poptat i T-motor ve Zlíně. A souhlasím s tím,že někteří neumí vypotit jinou nabídku krom ceny,ale přemýšlet nad něčím navíc jako bonus místo ceny, by asi bolelo.
Plextor
Věčnej rejpal

Příspěvek od Plextor »

piš piš a přeposílej věnuj se tomu třeba 14 a výsledek se dostaví. Zrovna tak s úvěrem i s pojišťovnou.

Kde třeba za 14 dní vyděláš 100 tis. :D :bomb: :lol: 8)
Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
coolmaster
Člen Týmu

Mohl by mi třeba někdo přez soukromou zprávu přiblížit, kolik zhruba ušetřil v procentech ? Ať mám nějakou představu. To bych asi chtěl moc :-)
Tuna_ZZ
Navigátor

Příspěvek od Tuna_ZZ »

20tis. nabídli slevu všichni, 25 už jen někdo... Pak nabízeli další slevy, pokud bych byl MUDr. nebo JUDr., případně pokud to budeš brát do firmy, kde ještě Toyota není, tak je další zvýhodnění.

Pokud z nich dostaneš slevu na autě, tak po tobě budou chtít zaplatit koberce, nebo přihlášení, to si taky zjisti, jak bude, resp. je dotlač do tebe výhodné pozice.

Teď snad zase dávají sadu zimních pneu... Já vyjednal ještě slevu na Toyota ProTect.

Samozřejmě hraje i roli, jestli tam jezdíš i s jiným autem na servis apod. Každopádně hodně štěstí. Klidně mi napiš SZ, až budeš mít konkrétní nabídku.

Jinak to financování od Toyoty mi přišlo OK. Kupodivu vyšlo výhodněji na 4 roky než na 3 (menší přeplatek, ale zase zaplatíš na pojistce...). Určitě se vyplatí vzít si GAP.
2014 Toyota Auris Touring Sports CVT
2013 Lexus GS450h F Sport
2005 Lexus GS300 Luxury
2000 Lexus IS200
1999 Lexus IS200
Odpovědět

Zpět na „Auris“