Prosba o pomoc, mám MR2 W20 3S-GE, potrebujem Turbo
Prosba o pomoc, mám MR2 W20 3S-GE, potrebujem Turbo
Prosba o pomoc, mám MR2 W20 3S-GE, potrebujem Turbo, najradšej by som kúpil neaký lacnejší turbo motor a úprava, alebo skúsim do hladkého dať turbínu.
Ma s tým prosím niekto skúsenosti?
Dakujem
Ma s tým prosím niekto skúsenosti?
Dakujem
- uruem
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosba o pomoc, mám MR2 W20 3S-GE, potrebujem Turbo
3S-GE není na turbo připraven, kup od idaha 3S-GTE
Ďakujem nemáš na neho kontakt
já budu mít na prodej svůj motor, scháním rev3 a novější, momentálně mám rev2, až seženu, budu to prodávat komplet motor,převodvoka elektrika, prostě jen dát zpět do auta, plánuji větší úpravy na motor a rev2 už mi nestačí, tak až seženu rev3, což řeším i s Idahem, tak bude můj na prodej
Jinak trochu info zde http://www.jdm-meeting.cz/forum/viewtop ... f=6&t=4681
MR2 3S-GTE
- uruem
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Za kolik ho budeš prodávat ?
daj vedieť za kolko a kedy by mohol byt, mam seriozny zaujemcendler píše:já budu mít na prodej svůj motor, scháním rev3 a novější, momentálně mám rev2, až seženu, budu to prodávat komplet motor,převodvoka elektrika, prostě jen dát zpět do auta, plánuji větší úpravy na motor a rev2 už mi nestačí, tak až seženu rev3, což řeším i s Idahem, tak bude můj na prodej
momentálně řeším, nový motor až seženu nový, tak ho budu přes zimu dělat a když budu vědět že ho mám tak vyndám můj a jde, cenu jsem zatím nepřemýšlel, ale určitě se dohodnem, jen mi dejte čas, až něco seženu.
Jinak všechno co jsem na motoru udělal mám fotodokumentaci a to není na tom forum všechno.
Jinak všechno co jsem na motoru udělal mám fotodokumentaci a to není na tom forum všechno.
MR2 3S-GTE
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
můžu mít skromný dotaz? Včem konkrétně se liší HW 2 a 3g 3s motoru na něž Ti 2g nestačí. Bavme se o potenciálu hlavy a bloku. Ne že mi začneš jmenovat že má jinou olej vanu a vodní pumpu. Chci číst seznam dílu - ojnice,písty,klika etc.. co budeš muset modifikovat třeba pro setup na 500HP. Děkuji.cendler píše:, plánuji větší úpravy na motor a rev2 už mi nestačí, tak až seženu rev3,
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
chalani ja som sédlak z dediny moje auto nema interierer ma kovane kotuce , racing tlmice , drbnuty ram vnutry interier vytrhany, auto nebolo na ceste, len na okruhoch
dik mam rad ludi ako ty rovnaka krvna skupina velmi rad clanok na http://slovak-motorsport.net/libor12 píše:můžu mít skromný dotaz? Včem konkrétně se liší HW 2 a 3g 3s motoru na něž Ti 2g nestačí. Bavme se o potenciálu hlavy a bloku. Ne že mi začneš jmenovat že má jinou olej vanu a vodní pumpu. Chci číst seznam dílu - ojnice,písty,klika etc.. co budeš muset modifikovat třeba pro setup na 500HP. Děkuji.cendler píše:, plánuji větší úpravy na motor a rev2 už mi nestačí, tak až seženu rev3,
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Kolik do toho chces investovat? Jak jsi na tom s praci? Delas vsechno sam nebo nekomu platis?
na Aute je asi 2,5 dna roboty pred dokoncenim, vratane lakovania. nerobím ho len sám, kamos co ma servismi pomaha a ladic na jednotke na motor.
na zimu chcem turbo motor a vyhrat sa s nim vacsie turbo, medzichadice, ...
na zimu chcem turbo motor a vyhrat sa s nim vacsie turbo, medzichadice, ...
jen takove OT, kolik mas s MR2 narizeno?
SW20 1990
ST182 1990
EE111 1998
ST182 1990
EE111 1998
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Momentálne skladem celá prdel Rev 2 vč prog ECU mines a nejakých perf dílu ( musel bych zjistit detaily, vím o BOV a udajne jiném turbu ale nevím zda bylo menené za stejné nebo je jiné ) v cene cca 58tis vč dopravy k nám.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Takže ja si tedy a zaroven richiv77 odpovím. Měnit 2 g za 3 je pí - vina. Nepomůžeš si vubec v ničem. Stačí otevřít epc a zjistíš že je totožná klika,ojnice,písty jsou samozřejmě jiné,ale druha g 3SGTE má originální kované písty (verze CS) oproti 3g která má písty s vyšší kompresí,ale lité. Naopak starší blok 2g je pevnější,u bloku 3g se raději při zvyšování výkonu nedoporučuje vůbec provádět výbrus,aby neprasknul. Třeba britský fensport tak jako já necháva dělat RTG bloků před upravou a 70% jich kvuli nedolitkum vyhodí. Hlava 2g má daleko větší průtokový potenciál s vhodně zvolenými vačkami než generace třeti. Je tam daleko víc "masa" se kterým jde pracovat. 3 generace byla vyrobena v době kdy vládlo pravidlo "čím větší tím lepší"- Takže jestli nechceš jít víc jsk přes 350hp stačí když ten tvůj motor zkontroluješ,necháš udělat svody ecu máš nebo si vezmeš ten od Idaha. Pokud chceš jít na 350-500hp bude potřeba ještě pár uprav ale rozhodně se vyhni 3g 3sgte a těsnění cometic. Šrouby hlavy použij originální TTY Bolts a ne štefty ARP pro něž není naprosto žadné opodstatnění. Skvělá stranka o 3slibor12 píše:můžu mít skromný dotaz? Včem konkrétně se liší HW 2 a 3g 3s motoru na něž Ti 2g nestačí. Bavme se o potenciálu hlavy a bloku. Ne že mi začneš jmenovat že má jinou olej vanu a vodní pumpu. Chci číst seznam dílu - ojnice,písty,klika etc.. co budeš muset modifikovat třeba pro setup na 500HP. Děkuji.cendler píše:, plánuji větší úpravy na motor a rev2 už mi nestačí, tak až seženu rev3,

http://66.49.162.16/howtoblowyourengine.html