Camry 3.0 V6 koupit?
Re: Camry 3.0 V6 koupit?
Dnes som sa stal majiteľom Camry V6 (1997), prvé dojmi ...pohoda, kľud,...
Proste sa po ceste plávam ako veľký kápo je to proste plachetnica.
Čoskoro hodím dáke foto.
Proste sa po ceste plávam ako veľký kápo je to proste plachetnica.
Čoskoro hodím dáke foto.
V-E-J-T-A-H-O !!!
Pche, jen závist.Jimmi píše:V-E-J-T-A-H-O !!!
To nepopírámdalich píše:Pche, jen závist.
Hezká barva, většina tady jezdících jsou šedé myši.
Ale fotky nahoď časem lepší!
Každopádně by mě Zvady zajímal účet za cestu na Slovensko a zpět; jaká je reálná spotřeba na dlouhou štreku od plné nádrže po plnou a po přepočtu počítadla na skutečně ujetou vzdálenost.
- zmaxxx
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Mě taky. Jako 1,9 tdi za 3,5 to nebude, ale myslím si, že za 8 se to svižnou jízdou dá... Ve městě to ale požere i trávu kolem silnice.Jimmi píše:To nepopírámdalich píše:Pche, jen závist.
Každopádně by mě Zvady zajímal účet za cestu na Slovensko a zpět; jaká je reálná spotřeba na dlouhou štreku od plné nádrže po plnou a po přepočtu počítadla na skutečně ujetou vzdálenost.
(já mám zatím s Acc spotřebu 10, ale to se "učím" jezdit, a VTEC často nenechá pravou nohu v klidu)
No pokúsiom sa ale neviem či to bude tak skoro (nemám dial. známky) a kamarát ma motivoval, že tenhle mesiac je v Neptun-harfa zľava na LPG STAG takže možno budem počítať spotrebu LPG
PS: včera som jazdil Prahu a s ľahkou nohou to točí tak max 2200 otážok, proste "ploužák" a najazdil som cca 60 km a odhadom podľa ručičky to vzalo tak 5-6l tak uvidíme čo dlhé trate. Ja jazdím ako dôhodca = jemne sa dotýkam pedálu.
PS: včera som jazdil Prahu a s ľahkou nohou to točí tak max 2200 otážok, proste "ploužák" a najazdil som cca 60 km a odhadom podľa ručičky to vzalo tak 5-6l tak uvidíme čo dlhé trate. Ja jazdím ako dôhodca = jemne sa dotýkam pedálu.
- zmaxxx
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Počkej, až bude léto. Dopravní špička + klima + automat -> prázdná nádrž už na Jižní spojce.zvady2 píše:PS: včera som jazdil Prahu a s ľahkou nohou to točí tak max 2200 otážok, proste "ploužák" a najazdil som cca 60 km a odhadom podľa ručičky to vzalo tak 5-6l tak uvidíme čo dlhé trate. Ja jazdím ako dôhodca = jemne sa dotýkam pedálu.
Z vlastní zkušenosti (vezl jsem známému jeho "ameriku" - Lincoln Mark VIII 4,8 V8, nádrž 70litrů, spotřeba v zácpě cca 30/100).
Ale pozor to som stál v kolóne včera 20 min (popojíždel), s automatom o bola krása
To je vyjímečná situace, kdy si člověk může užít dokonce i kolonu