Samozřejmě bych se svým novým fárem chtěl pochlubit, ale zároveň otevřít nové téma " Co je třeba udělat se starým, leč zachovalým autem." Auto i přes svůj věk vypadá nově. O poctivosti najetých 52000 km nejde pochybovat. Ale 50 tis u 23 let starého auta není to samé jako u 5 let starého. Proto bych se chtěl zeptat co by jste na autě preventivně udělali.
Já sám jsem si namyslel výměnu oleje s filtrem, "přejití" brzd , nové svíčky, popř. rozvodový řemen, taky bych chtěl zavčas zabezpečit plechařinu před hnitím, takže bych teď před zimou udělal dutiny a stříknul podvozek. Někdo mi ještě doporučoval vlézt pod auto a vymazat všechny gumičky a pod. vazelínou popř stříknout injekční stříkačkou rozehřátou vazelínu do všech potencionálně vyschlých ložisek. Co ještě by jste udělali?

)
 )
 )        Ještě jsem se v servisce dozvěděl ( ano má to servisku vedenou až do teď) , že tam od začátku lili Castrol Gtx 3
 )        Ještě jsem se v servisce dozvěděl ( ano má to servisku vedenou až do teď) , že tam od začátku lili Castrol Gtx 3

děkuji za chvály(taky se mi moc líbí).  Polepení přepážky originál není, dneska na evidenčce jsme to museli kousek odtrhnout aby jsme našli číslo karoserie. Pravděpodobně byl původní majitel pedant na ticho protože takhle je motor slyšet až tak od 3.5 tis.ot. A když už si to frčíte 120 tak přes hukot vzduchu kolem kabiny motor neuslyšíte
  děkuji za chvály(taky se mi moc líbí).  Polepení přepážky originál není, dneska na evidenčce jsme to museli kousek odtrhnout aby jsme našli číslo karoserie. Pravděpodobně byl původní majitel pedant na ticho protože takhle je motor slyšet až tak od 3.5 tis.ot. A když už si to frčíte 120 tak přes hukot vzduchu kolem kabiny motor neuslyšíte