Ale pokaždé, když dojdu k tomu co bych chtěl koupit, dostanu se zase k japoncům a dnes už spíš k benzínu - FAP nechci pokud to nebude nutné, proto jsem si koupil Ave s 2.2 D4D 110kW, který ho nemá místo D-CATu.
Jenže si nemůžu pomoct s tím, že pro můj nájezd, který je každý den do práce po jihospojce a pak na víkendz na Moravu po D1 je prostě tenhle chrochta neskutečnej motor - na naftu jde neskutečně lehce točit - kolikrát se mi stalo že jsem tam prostě zapomněl 4ku a jel s tím 130, protože ten motor proti tomu vůbec nic nenamítal

Ale teď, když se dívám po nástupci, tak mám prostě smíšené pocity. chtěl jsem něco většího a motám se kolem hondy CR-V 3gen v 2.0 benzínu, ale s tím mým zvzkem lítat po dálnici bude žrát tak 10 na sto. nová Ave se už bez Fapu nedělá a při mých 197 cm mám i s touhle problém s výhledem kvůli nízkému sklu.
pak jsem ještě uvažoval o Toy RAV4 v 2.0 valve, ale nová, která má jediná normální víko kufru je mimo cenovou relaci tak do 400k kč.
Takže jsem u dilema jestli dojezdit dnešní Ave až do konce a nasypat do ní na servise další peníze - protože spojku mám například ještě původní a nebo se smířit s FAPEM a nebo velkou spotřebou a jít do něčeho novějšího.
Co vy máte někdo podobný dilema?