Sleva při koupi Yarise

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
Thorwards
Člen Týmu

Sleva při koupi Yarise

Příspěvek od Thorwards »

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaké slevy z ceníkové ceny je možné dosáhnout při koupi Yarise.
VW Golf 7 1,2 TSi Comfortline r.v. 2013
VW Golf 6 1,4 TSi Highline r.v. 2010
Yaris 1,0 VVT-i r.v. 2001 (na prodej v sekci Auta-nabídka)
ic.m.
Člen Týmu

Re: Sleva při koupi Yarise

Příspěvek od ic.m. »

Protiúčtem za stary auto,ja jsem dostal za Peugeota 106(po smrti) slevu 20tis.Prodejce byl asi na drogach.Vybral jsem vybavu Activ na kterou byla jeste sleva 30 000kc.Ta akce uz ale asi neplati.
emipov
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emipov »

No to zalezi aj na predajcovi trochu.
Ja som minuly mesiac objednal Yaris HSD Style, Panoramic. Toyota ponukala zimne gumy zdarma, ale iba v pripade ze auto bude dorucene do konca novembra. To bohuzila pri HSD nie je mozne.
Kedze tie gumy su kvalitne, aj so senzormi tlaku, mrzelo ma to. Hodnota tych gum je 800 EUR.
Tak som povedal predajcovi, ze ak mi daju aj tie gumy - auto beriem. Ak nie, tak nic nebude. Nakoniec teda suhlasil, a ja som "usetril" tych 800 EUR.
Priamo na auto som teda nejaku zlavu nedostal (ak neratam tych cca 150 EUR, o ktore sme konecnu sumu zaokruhlili nadol), ale tie gumy mi to vykompenzovali.
Corolla 1,6 (E11, 4A-FE), 1998
Yaris HSD 2014 (Style, Panoramic)
Auris Touring Sports HSD 2016 (Executive, Senso)
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Musíš obtelefonovat čo najviac obchodov a pýtať sa a pýtať sa...Všetko je to na ochote daného obchodníka ! Niekto nepustí ani za toho pána, ale sú aj takí, ktorí Ti vyjdú maximálne vústrety - samozrejme v rámci možností a to aj na úkor toho, že z toho obchod nebude mať takmer nič. Obchod až tak strašne vela na predaji nemá, takže niektorím ide v podstate predovšetkým o "splnenie" plánu a hlavným príjmom je pre nich aj tak servis.8)
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Thorwards
Člen Týmu

Příspěvek od Thorwards »

Zatím to je jen takový první nástřel, ještě jsem se u žádného prodejce ptát nebyl, jen mě zajímalo jak moc mohou jít s cenou dolů. Novou Toyotu jsem ještě nikdy nekupoval, tak nemám zkušenosti jak to u této značky chodí. Třeba u VW mě hrozně překvapily rozdíly v cenách, někde jsem dostal sotva 4% slevu a ještě se tvářili jako že jsem je teda fakt okradl a že snad i budou naštvaný jestli si to u nich koupim protože na tom nic nevydělaj a snad to ještě dotujou a jinde jsem dostal 17% slevu jako nic, bez zbytečných průpovídek kolem.
VW Golf 7 1,2 TSi Comfortline r.v. 2013
VW Golf 6 1,4 TSi Highline r.v. 2010
Yaris 1,0 VVT-i r.v. 2001 (na prodej v sekci Auta-nabídka)
Odpovědět

Zpět na „Yaris“