Zdravím,
už jsem tu párkrát zahlédl, že byl někdo napálen při koupi auta o počtu najetých kilometrů, nebo že někdo varoval před nepoctivým prodejcem (bouraná auta)...
...tak bych tu rád zmínil službu Českého autoporadce, jedná se vlastně o kompletní prověrku vozů před koupí- stav najetých km, kontrola technického stavu auta, kontrola v registrech PČR, testovací jizda, měření laku atd.
Rád bych upozornil na to, že s tímto projektem nemám nic společného-jsem jen spokojený zákazník, který byl uchráněn před koupí vraku v hezkém kabátku a doufám že to pomůže i dalším lidem...
Český autoporadce
- rcrtgriffin
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Český autoporadce
Mx5 Nbfl 1,6l
Toyota Corolla E11 1,4l
Toyota Corolla E11 1,4l
- rcrtgriffin
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Český autoporadce
Tak udělala se díra na trhu a šikovný lidi ji najdou a pokud se taková věc prosadí, můžou na tom vydělat... ...nebo taky ne
.
Podle mě je lepší si auto nechat proklepnout než potom mít s ním problémy- viz náš případ.
Auto údajně najeto něco málo přes 80K, na motoru byla vada která se u toho auta projevuje při cca 160K km (těsnění pod hlavou- takže asi skutečný údaj na tachometru že?
), karoserie celá horní část lakovaná (kroupy), vadná spojka a 4 př. stupeň, OBDII zásuvka odpojená, nefunkční klima atd.
Potěšilo mě, že do toho pán šel i když se jednalo o "exotiku" a zároveň nás okamžitě neodrazoval od koupě- řekl nám fakta co zjistil o autě a prohlásil že nás nikam tlačit nebude a ať se rozhodneme sami. Zároveň se mi líbilo, že tam jen nepostával a opravdu kolem celého auta kmital, prolezl všechny místa kam se dostal bez rampy a nebál se umazat
.

Podle mě je lepší si auto nechat proklepnout než potom mít s ním problémy- viz náš případ.
Auto údajně najeto něco málo přes 80K, na motoru byla vada která se u toho auta projevuje při cca 160K km (těsnění pod hlavou- takže asi skutečný údaj na tachometru že?

Potěšilo mě, že do toho pán šel i když se jednalo o "exotiku" a zároveň nás okamžitě neodrazoval od koupě- řekl nám fakta co zjistil o autě a prohlásil že nás nikam tlačit nebude a ať se rozhodneme sami. Zároveň se mi líbilo, že tam jen nepostával a opravdu kolem celého auta kmital, prolezl všechny místa kam se dostal bez rampy a nebál se umazat

Mx5 Nbfl 1,6l
Toyota Corolla E11 1,4l
Toyota Corolla E11 1,4l
Takových živností už je...To bychom měli mít špatný pocit z toho, že existují zámečníci, výrobci zámků, bezpečnostních dveří, alarmů a zabezpečovacích systémů, bezpečnostní agentury, výrobci různých pomůcek pro sebeobranu...biscuit píše:je paradoxni, jak na principu toho, ze je trh plny podvodniku a lumpu, vznikaji zivnosti. i kdyz proti te firme nic nemam a mit ani nemuzu, protoze je neznam, nemam z toho vubec dobry pocit.
Nejvíc se bohatne a nejjednodušeji omezuje osobní svoboda na strachu a falešném pocitu jistoty a bezpečí....
Back in Czech.
- Tomas-oaza
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
pokud mas svyho servisaka na kteryho se muzes spolehnout,tak je zbytecny zivit tady takovy radobyznalce 

Lancia Kappa 2,4 TDS
Toyota Celica 1,6 16V hobbycros
Toyota Celica 1,6 16V hobbycros
Proto sem ji dal do drzky zamknul ve sklepe a zakazal koukat ze sklepniho okynka, protoze tam radi hurykan, jsou tam krizaci a ti znasilnujou zensky. Doufam ze ji to obohati .... a jestli ne tak ... zakopat ....

"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Se ženou a servisakem jako s kvvetinou.... Serezat svázat a hodit do vody..
Back in Czech.
Suma sumárum za prohlídku cca 2000kč plus např. 100km doprava 1200kč. Pokud stíhá např. 1 auto denně tak za 24 dní má 48tis hrubého a 28800 za cestovné. Jaké jsou náklady opravdu ??? To ví jen on ...čili celkem pěkně ucpaná díra v trhu. Je fakt že podvodníků je dnes 99% ze sta. Lidé jsou naivní a nechají se napálit. Ovšem téměř každý má někoho známého mechoša který mu za pětibábu prohlídne auto. A nebo ještě líp zajít s tím na STK a nechat to tam projít....Pokud to nejsou troubové tak by měli odhalit problém. Můžou se dostat do databáze. A poznat lakované a přetočené auto. O Cebii jsem slyšel že je to firma k ničemu. Pokud je dovoz auta ze zahraničí ,dohledají minulost stejně jen v ČR. viz. Svět motorů ze začátku tohoto roku. Nákup oktávie která měla v D 170000km a v ČR 70000km a Cebia nepřišla na nic.
Ovšem pokud kupuju dražší káru a chci mít jistotu je lépe to prověřit. Takže pokud je to opravdu člověk který má možnosti se dostat do databáze automobilky a má velmi drahou a originální techniku na prověření vozů všech značek tak proč ne.
Ovšem pokud kupuju dražší káru a chci mít jistotu je lépe to prověřit. Takže pokud je to opravdu člověk který má možnosti se dostat do databáze automobilky a má velmi drahou a originální techniku na prověření vozů všech značek tak proč ne.
Lexus LS 430. 2002
Když mám názor, řeknu to.
Když mám názor, řeknu to.