Český autoporadce

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
rcrtgriffin
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Český autoporadce

Příspěvek od rcrtgriffin »

Zdravím,

už jsem tu párkrát zahlédl, že byl někdo napálen při koupi auta o počtu najetých kilometrů, nebo že někdo varoval před nepoctivým prodejcem (bouraná auta)...

...tak bych tu rád zmínil službu Českého autoporadce, jedná se vlastně o kompletní prověrku vozů před koupí- stav najetých km, kontrola technického stavu auta, kontrola v registrech PČR, testovací jizda, měření laku atd.

Rád bych upozornil na to, že s tímto projektem nemám nic společného-jsem jen spokojený zákazník, který byl uchráněn před koupí vraku v hezkém kabátku a doufám že to pomůže i dalším lidem...
Mx5 Nbfl 1,6l
Toyota Corolla E11 1,4l
rcrtgriffin
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: Český autoporadce

Příspěvek od rcrtgriffin »

Tak udělala se díra na trhu a šikovný lidi ji najdou a pokud se taková věc prosadí, můžou na tom vydělat... ...nebo taky ne :) .

Podle mě je lepší si auto nechat proklepnout než potom mít s ním problémy- viz náš případ.

Auto údajně najeto něco málo přes 80K, na motoru byla vada která se u toho auta projevuje při cca 160K km (těsnění pod hlavou- takže asi skutečný údaj na tachometru že? :) ), karoserie celá horní část lakovaná (kroupy), vadná spojka a 4 př. stupeň, OBDII zásuvka odpojená, nefunkční klima atd.

Potěšilo mě, že do toho pán šel i když se jednalo o "exotiku" a zároveň nás okamžitě neodrazoval od koupě- řekl nám fakta co zjistil o autě a prohlásil že nás nikam tlačit nebude a ať se rozhodneme sami. Zároveň se mi líbilo, že tam jen nepostával a opravdu kolem celého auta kmital, prolezl všechny místa kam se dostal bez rampy a nebál se umazat :) .
Mx5 Nbfl 1,6l
Toyota Corolla E11 1,4l
gramo
Věčnej rejpal

Příspěvek od gramo »

biscuit píše:je paradoxni, jak na principu toho, ze je trh plny podvodniku a lumpu, vznikaji zivnosti. i kdyz proti te firme nic nemam a mit ani nemuzu, protoze je neznam, nemam z toho vubec dobry pocit.
Takových živností už je...To bychom měli mít špatný pocit z toho, že existují zámečníci, výrobci zámků, bezpečnostních dveří, alarmů a zabezpečovacích systémů, bezpečnostní agentury, výrobci různých pomůcek pro sebeobranu...
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Nejvíc se bohatne a nejjednodušeji omezuje osobní svoboda na strachu a falešném pocitu jistoty a bezpečí....
Back in Czech.
Tomas-oaza
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas-oaza »

pokud mas svyho servisaka na kteryho se muzes spolehnout,tak je zbytecny zivit tady takovy radobyznalce :wink:
Lancia Kappa 2,4 TDS
Toyota Celica 1,6 16V hobbycros
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Proto sem ji dal do drzky zamknul ve sklepe a zakazal koukat ze sklepniho okynka, protoze tam radi hurykan, jsou tam krizaci a ti znasilnujou zensky. Doufam ze ji to obohati .... a jestli ne tak ... zakopat ....

Obrázek
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Se ženou a servisakem jako s kvvetinou.... Serezat svázat a hodit do vody..
Back in Czech.
radohanno
Manager Týmu

Příspěvek od radohanno »

Suma sumárum za prohlídku cca 2000kč plus např. 100km doprava 1200kč. Pokud stíhá např. 1 auto denně tak za 24 dní má 48tis hrubého a 28800 za cestovné. Jaké jsou náklady opravdu ??? To ví jen on ...čili celkem pěkně ucpaná díra v trhu. Je fakt že podvodníků je dnes 99% ze sta. Lidé jsou naivní a nechají se napálit. Ovšem téměř každý má někoho známého mechoša který mu za pětibábu prohlídne auto. A nebo ještě líp zajít s tím na STK a nechat to tam projít....Pokud to nejsou troubové tak by měli odhalit problém. Můžou se dostat do databáze. A poznat lakované a přetočené auto. O Cebii jsem slyšel že je to firma k ničemu. Pokud je dovoz auta ze zahraničí ,dohledají minulost stejně jen v ČR. viz. Svět motorů ze začátku tohoto roku. Nákup oktávie která měla v D 170000km a v ČR 70000km a Cebia nepřišla na nic.
Ovšem pokud kupuju dražší káru a chci mít jistotu je lépe to prověřit. Takže pokud je to opravdu člověk který má možnosti se dostat do databáze automobilky a má velmi drahou a originální techniku na prověření vozů všech značek tak proč ne.
Lexus LS 430. 2002
Když mám názor, řeknu to.
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“