Velurové koberečky Verso 2013
Velurové koberečky Verso 2013
Po zakoupení Versa jsem vyndal originální šedé velurové koberečky a provozuji gumové. Ty velurové jsou sice krásné, ale pro naše "sedlácké provozní podmínky" trochu nepraktické. Tak se tady chci zeptat, jestli byste třeba o ty velurové někdo neměl zájem? Cena dohodou příp. nabídněte, nechci na tom zbohatnout, spíš si říkám, že by třeba ještě někomu mohly dobře posloužit:-)
Toyota Auris 1.6 Valvematic Luna 12/2011
Re: Velurové koberečky Verso 2013
Taky provozuji gumové ...
a jak vypadaji ty ridicove??nejsou proslapane u pedalu??popr.co za ne?? FOTO,diky G.
no neviem ake sa robia dnes ale co ja som mal v Carine povodne gumove , tam sa preslapal normalne na dieru samozrejme ten u vodica, ale až po viac nez cca. 350tis.km. Vtedy som to vyhodil a tazko olutoval, lebo nebolo mozne zohnat ine presne do mojho auta ( už starý model a nerobi sa to a ani v toyote nevedeli pomoct). Vystriedal som dvoje velurove a jedny universal gumove - vsetko naprd. Až nedavno som konecne zohnal presne na moj model so zvýseným okrajom a konecne parada. Za seba odporucam jednoznacne gumove ale iba tzv. presne. Universalne nestoja za nic. Velur možno na paradu. A urcite nie na zimu.
Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK
Ty velurové koberečky jsou úplně nové, nepoužité. Originální šedé s logem "Verso". Už z autosalonu jsem jel s gumovými koberečky a ty velurové jsem měl v kufru... Takže prošlapané být rozhodně nemůžou, na nich nikdy žádná bota nespočinula:-)manasek píše:a jak vypadaji ty ridicove??nejsou proslapane u pedalu??popr.co za ne?? FOTO,diky G.
Fotku bych musel jít udělat, nemám je doma. Cena dohodou - zbohatnout z toho nechci, ale zase abych nebyl za pitomce:-) Třeba 800?
V pohode,fotky nejsou nutne,dekuji...tak snad se do budoucna nejak domluvime...nespecha to...jinak ty gumove ještě nejake nemate??
Jedny gumové mám v autě a žádné navíc nemám.