moudrost
- TheEagle
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Mám problém... chybí mi tam kolonka, protože mě ještě ani nevyrostly... Asi sem v tomhle opožděnej ale prostě je ještě ani nemám vyrostlý, tak sem o ně nemoh přijít Ne, že bych si stěžoval, když tak slyším, kolik je s nima problémů, tak sem tomu docela rád, jen bych tam chtěl specialní kolonku
Moje holky:
Celica - na odvod peněz
Rav4 - na práci
Corolla - na zábavu
Celica - na odvod peněz
Rav4 - na práci
Corolla - na zábavu
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: moudrost
Kdyz ctu nektery tvoje prispevky, mam urcite obavy, ze ti chybi hlavne ten rozum. Zuby moudrosti uz jsou u tebe ciste podruzna zalezitostmicron píše:zoubky 8
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
- hanz
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
idaho, ked si zratas vsetky zuby na jednej celusti tak zdravemu jednicovi, ktory neutrpel stratu zubov by malo vyjst cislo 16 - tj 8 zubov napravo, 8 nalavo - osmicka, teda zub cislo osem je posledna stolicka pri "pantoch sanky" ked osmicky rastu, byva to viac, alebo menej neprijemne v kazdom pripade nerastu ani tyzden ale ani mesiac, rastu roky..
ak si naratal pocet zubov 14 tak mas len sedem na kazdej strane, neznamena to ziadnu vadu, len si usetreny bolesti a potencionalnych kazov
ak si naratal pocet zubov 14 tak mas len sedem na kazdej strane, neznamena to ziadnu vadu, len si usetreny bolesti a potencionalnych kazov
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
ty co nevyrašily
Eagle> tak ty se počítaj že je máš... protože když si necháš udělat SCAN kušny... tak je tam máš... ale schovaný. moment... hodim sem mují držku celkem hezká fotka... http://bluerat.rajce.net/666/images/drzka.jpg
Beaver> ale prosimtě ale prosimtě nepochybuju o svým know-how
To sem zvědavej kolik nakonec vyjde výsledek...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
degen
good já sem si nechal vyloupnout 1 obtížnej a hnijící včera...mam ho na památku... je fakt hnusák... ble ale i to že nejdou ven může bejt "problem" třeba brácha má "problem" nejdou ven a podle rentGENu má křivý všechny kořeny... z toho plyne že časem budou tlačit ale ne ven ale do tkáně... uff... pak se budou řezat... a vyndavat...fujj ale zato dostane Rajskej Plyn, ten mam moooc rád... škoda že sem dostal ty 2 injekce... radši bych si nechal taky "Zmrazit" mozek. To mi dělá tuze dobře... jako bombičky z komunistickýho šlehačkometu.
ps: kdopak má tu NULU? ten je nejmoudřejší ten totiž ví, že to vůbec nebolí. bolej jen ty nervy a očekávání. Supr
moje menu: snídaně = krev s jogurtem + banán s krví
oběd= rajská polivka červená + krev
večeře= termix s loupákem a krví
ps: kdopak má tu NULU? ten je nejmoudřejší ten totiž ví, že to vůbec nebolí. bolej jen ty nervy a očekávání. Supr
moje menu: snídaně = krev s jogurtem + banán s krví
oběd= rajská polivka červená + krev
večeře= termix s loupákem a krví
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
Re: ty co nevyrašily
Ja mel treba jen dve osmicky...a z toho zbyle dve podle RTG ani nevyrostou pac tam proste nejsoumicron píše:Eagle> tak ty se počítaj že je máš... protože když si necháš udělat SCAN kušny... tak je tam máš... ale schovaný. moment... hodim sem mují držku celkem hezká fotka... http://bluerat.rajce.net/666/images/drzka.jpg
- Los_AnáhozZ
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No já je už naštěstí nemám. Ale užil sem si s nima hodně legrace... Byl sem na ortodoncii a doktorka mi oznámila že by bylo lepší kdyby mi předběžně vytrhla osmičky... Tak sem šel na rentgen a copak sem nezjistil. Rostly mi i nahoře devítky... tak mě objednala na čtyři operace vždy po měsící. Všechny byly naprosto úděsný.. nejdřív mi napíchaly 2 injekce do dásně a mezi zub.. Poprvý sem se málem na tom sále pozvracel protože jednak to bylo krajně nepříjemný ale navíc mi i opuchla celá pusa a vypadalo to jak že se každou chvíli začnu dusit... potom půlhodina šmodrchání, naštěstí, šikovný lékařský ruky....dvakrát se jim ten zub ulomil v půlce (na tom rentgenu sem měl kořeny osmiček otočený o 90 stupňů dovnitř) a potom 10 dní totálně napuchlý huby.. kterou sem nemoh skoro ani otevřít... a bral sem antibiotika pro jistotu... a tohle mě čekalo ještě třikrát... Nikomu to rozhodně nepřeju ale zase mám sychr že už mi žádný zuby moudrosti nevyrostou...
Toyota Avensis T22 Wagon 1.6
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
hezkej příběh
9? to neni možný... i když nic neni nemožný, ale 9? oooo tak to je fakt hustý... nebyl si náhodou někde poblíž černobylu třeba v lese na houbách když se tam vbloudila chybička
+ ale seš jedinej kterej si nahoře může opravdu zaškrtnout ZERO. jako že si odstranil komplet. a dokonce bez použití Rajskýho plynu... no respect your Kušna man!
ps: tu noc co sem šel na ex-8 dávali texaskej masakr motorovou pilou... tak mě napad dobrej horor... spořilovskej masakr kleštěma. nejvíc ale stejně bolí to psychický utrpení před ordinací... když tam tak sedíš a nevíš co tě čeká...jauuu stáhlej žaludek jak při matu-řitě, solidně spocený tělo... jo vlastně fakt ten samej pocit
+ ale seš jedinej kterej si nahoře může opravdu zaškrtnout ZERO. jako že si odstranil komplet. a dokonce bez použití Rajskýho plynu... no respect your Kušna man!
ps: tu noc co sem šel na ex-8 dávali texaskej masakr motorovou pilou... tak mě napad dobrej horor... spořilovskej masakr kleštěma. nejvíc ale stejně bolí to psychický utrpení před ordinací... když tam tak sedíš a nevíš co tě čeká...jauuu stáhlej žaludek jak při matu-řitě, solidně spocený tělo... jo vlastně fakt ten samej pocit