Vnitřní osvětlení

vše ohledně modelové řady Celica
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

a žárovka...

Příspěvek od micron »

obyč...svítí nějak na muj vkus moc žlutě... tyhle diody svítěj líp? nevíte někdo? + hlavně asi míň topěj... když je zima, sníh na střeše a zapnu střešní světlo, nebo popř. otevřu dveře :-) tak mam na střeše kolečko ve tvaru obtisklýho zadku :-)... tou teplotou roztává sníh na střeše, das ist nicht gut.

tohle by mělo svítit víc a hřát míň...

http://www.autodoplnky.cz/picture/shop/ ... ew_010.jpg
http://www.autodoplnky.cz/picture/shop/ ... ew_009.jpg
http://www.autodoplnky.cz/picture/shop/ ... ew_012.jpg
http://www.autodoplnky.cz/picture/shop/ ... ew_011.jpg

+ proč se nedělaj oranžový diody? tu bych chtěl do stropu...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
RaW007
Řidič

Příspěvek od RaW007 »

je to klasickej problem tech spinacu ve dveřích.. mě se vysrali oba dva a pokoušel sem je spravit, ale je to tak blbě udělaný, že sem to nespravil.. chce to je vyměnit.. :roll:
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

RaW007 píše:je to klasickej problem tech spinacu ve dveřích.. mě se vysrali oba dva a pokoušel sem je spravit, ale je to tak blbě udělaný, že sem to nespravil.. chce to je vyměnit.. :roll:
Přesně tak.. vyměnit.. na toyotu origo jsem nesehnal, tak jsem tam dal cidlo z favorita.. je mensi, musi se tam udelat dirka.. a dat pod to podlozku a de to, prekryje se to tou gumou a nikdo nic nepozna :D
Celica 1,6STi
Obrázek
Salám
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Salám »

presne tak. me se to teda podarilo zprovoznit ale urcite se to da nahradit spinacem z jinyho auta.
Toyota celica 2.0 GTi 16V 1988 - bejvávalo
Suzuki Vitara JLX 1.6 16V 1993
Jihlava
603 900 512
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Tak sem se vcera rypal v centralu a nejede ani on a ani vnitrni osvetleni, nevim cim to :roll: Central nejel ani predtim, ale proc nejedou ta svetla :roll: Ani hodiny mi nejdou, ani osviceni zapalovani. Nevite jesli jsou ta cidla na dverich napichnuta na central? Rek bych ze ano, pac mi nesviti ani kontrolka otevrenych dveri na palubce a kdyz zmacku cidlo na dverich, tak mi zacnou cvakat motorky v centralech :lol: )
Asi sem neco blbe zapojil, ale myslim ze to odnesla i nejaka pojistka, tak by me zajimalo ktera, Radus mi psal nejaka 10A, ale na vsechny sem se dival a vypadaj dobre :?
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

ja_ma píše:Tak sem se vcera rypal v centralu a nejede ani on a ani vnitrni osvetleni, nevim cim to :roll: Central nejel ani predtim, ale proc nejedou ta svetla :roll: Ani hodiny mi nejdou, ani osviceni zapalovani. Nevite jesli jsou ta cidla na dverich napichnuta na central? Rek bych ze ano, pac mi nesviti ani kontrolka otevrenych dveri na palubce a kdyz zmacku cidlo na dverich, tak mi zacnou cvakat motorky v centralech :lol: )
Asi sem neco blbe zapojil, ale myslim ze to odnesla i nejaka pojistka, tak by me zajimalo ktera, Radus mi psal nejaka 10A, ale na vsechny sem se dival a vypadaj dobre :?
Tak to upřímnou soustrast.. Já jsem kvůli centrálu a el. oknům vyndal veškerou el. z mého auta 1,6 STi.. Neměl jsem el. okna a centrál.. pracně jsem tam dal el. z 2,0 GTi vše zapojil až na řídící jednotku.. Byl jiný konektor.. Tak jsem to vše vracel zpět, aby mi fungovala okna na 2 straně tak jsem musel natáhnout 2 dráty a k centrálu jich vede tolik, že jsem se na to vy.. Nejhorší je že když bude jeden přerušenej tak ti nepude a proměřovat... to je mazec.. Souvislost by podle mě to mít nemělo, jelikož jsou nezávisle.. Jestli si vypojoval konektory z modrych krabiček, tak je dost možný jestli si je potom nedal obráceně, pak ti to tam může nějak probíjet.. Víc ti asi neporadim.. :D :D :D Pak mi napiš jak si dopadl, a nebo co si s tim centrálem dělal a snad mě něco napadne.. :D :D
Celica 1,6STi
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“