Dobrý deň
Mám dané vozidlo a v celku som spokojný. V poslednom čase som si ale začal všímať, že na palubnej doske je slabšie v noci vidieť regulátor vzduchu (teda kde vzduch smeruje). Mám pocit, akoby sa pod palubnou doskou vypálilo svetlo.
Dá sa to nejak vymeniť? Nebude to len poistkou ? Vie mi prosím niekto nejak poradiť ?
ďakujem za každú odpoveď.
Corolla 1.4 VVTi
Re: Corolla 1.4 VVTi
Myslím, že 1.4 VVTi se montoval do dvou zcela odlišných typů 

-
- Člen Týmu
Toto je ročník 2006 je to klasická hatchbacková verzia ....
Či stále som nepomohol ??
Či stále som nepomohol ??

Přesně tak jak se píše výše. Rozebrat a vyměnit žárovku. Před týdnem jsem řešit ten samý problém a obě žárovky byly prasklé. Oprava za cca 8 Kč 

- Přílohy
-
- IMG_20141012_155405.jpg
- (206.85 KiB) Staženo 2216 x
2001 Lexus IS200 2.0 VVT-i
2003 Avensis T25 1.8 VVT-i - Sold
2000 Celica T23 1.8 VVT-i - Sold
2002 Lexus IS200 2.0 VVT-i - Sold
2001 Corolla E11 1.4 VVT-i - Sold
2003 Avensis T25 1.8 VVT-i - Sold
2000 Celica T23 1.8 VVT-i - Sold
2002 Lexus IS200 2.0 VVT-i - Sold
2001 Corolla E11 1.4 VVT-i - Sold
Hlavně přístrojovku nerozdělávat když bude mrznout ať z toho neuděláš lego 

MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
-
- Člen Týmu
ďakujem asi teda túto oprávku nechám na leto 

Ahoj, jak se píše výše, je lepší tu palubku rozebírat za teplejšího počasí cca od 10-15°c a tepleji, ale dá se to i za chladnějších podmínek.
Demontáž je jednoduchá, sundají se tří kulaté knoflíky regulací, přepínací páčka cirulace a v jenom bodě pod knoflíky to bude přišroubované (v mém případě ten pravý) ale je možné že tam těch šroubů bude více. Pak stačí vytáhnout ven popelník a od spodu opatrně začít tahat ven. celej ten štít tam brží asi na 6ti zacvakávací příchatky. radio a kastlík je u mojí e11 zabudovaný v držáku pod palubkou takže ty zůstavají na místě. V panelu je dále uchycenej zapalovač, tlačítka klimy a vyhřívání okna a zrcátek.
Komické bylo že po výměně a vyzkoušení sem nandal vše zpět a ono nic, tma
no naštěstí stačilo jen lehce poklepat v místech kde jsou žárovičky a rozsvítilo se to jak vánoční stromek
.
Demontáž je jednoduchá, sundají se tří kulaté knoflíky regulací, přepínací páčka cirulace a v jenom bodě pod knoflíky to bude přišroubované (v mém případě ten pravý) ale je možné že tam těch šroubů bude více. Pak stačí vytáhnout ven popelník a od spodu opatrně začít tahat ven. celej ten štít tam brží asi na 6ti zacvakávací příchatky. radio a kastlík je u mojí e11 zabudovaný v držáku pod palubkou takže ty zůstavají na místě. V panelu je dále uchycenej zapalovač, tlačítka klimy a vyhřívání okna a zrcátek.
Komické bylo že po výměně a vyzkoušení sem nandal vše zpět a ono nic, tma

- Toyota corolla e11 rv2000, 1,4vvti 71kw
Nissan Primera P11, sr20de 96kw
Škoda Felicia 1,3 55kw