Někdo s MR2 SW20 v Praze či okolí ?
Re: Někdo s MR2 SW20 v Praze či okolí ?
tak ztoho asi nic nebude, jak koukám, ale kdyby se někdo nějak rozhodl, dejte vědět, v sobotu by to šlo, jinak pojedu asi vrchem přes Slaný
MR2 3S-GTE
Jsem z prahy 9 a mam mr2 rad bych znal vic majitelu, tak me prosim kontaktujte, casem zvazuju swap 2.0 trubo nevi nekdo o motoru po GO ?
Že ty seš od PeteZ Honda Civic 3g,
zkus Idaha, ten většinou má všechno a hlavně to do auta dokáže i dostat, hlavně dobře
Jinak Praha 5 Zbraslav/Černý Most, ale jako majitel MRšky už se necítím, protože přes půl roku jsem bez motoru
zkus Idaha, ten většinou má všechno a hlavně to do auta dokáže i dostat, hlavně dobře

Jinak Praha 5 Zbraslav/Černý Most, ale jako majitel MRšky už se necítím, protože přes půl roku jsem bez motoru

Japonec až nakonec, to nejlepší nakonec..
Ale Citroen jezdí taky dobře
Toyota MR2 SW20 Rev.1 serie, zlatá série
Ale Citroen jezdí taky dobře

Toyota MR2 SW20 Rev.1 serie, zlatá série
-
- Navigátor
Cervena praha 10
momentalne po vikendu mi ale nejspis fouklo tesneni pod hlavou,takze to musim dat do kupy abych byl pojizdnej

Už patřím do rodiny mrchožroutů 
Mrcha 1990 Rev.1 červená

Mrcha 1990 Rev.1 červená
Praha 5 a Sázava, jedna hotová druhá se začíná přestavovat.
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
johnno píše:Jsem z prahy 9 a mam mr2 rad bych znal vic majitelu, tak me prosim kontaktujte, casem zvazuju swap 2.0 trubo nevi nekdo o motoru po GO ?
Ted tu mám jeden motor připravený na GO, pokud by byl zájem mužeme prodat tak jak je ( před GO ) nebo GO provést a motor dodat..