Ahoj všem,
mohl by někdo poradit?
Mám nefunkční rádio v Toyotě corolle 2004. CD+navigace je OK. Rádio ladí,hledá stanice,ale nic nenajde. Přidáním zvuku šum v reprácích. Po kontrole v Toyotě anténa údajně je OK. Radio,CD,navigace - typ: B9002 - Aisin AW CO.LTD. Že by odešel TUNER?
Předem děkuju za odpovědi.

Nefunkční rádio B9002 AISIN
Nefunkční rádio B9002 AISIN
					Naposledy upravil(a) Bolen dne pát 10.02.2017, 17:11, celkem upraveno 1 x.

Re: Nefunkční rádio B9002 AISIN
Nezvyklé. Zkus ho odpojit na noc a přitom zkus najít jinou anténu a případně při zapojování zpět ji vyzkousej.

Back in Czech.

Ahoj,
rádio jsem již měl odpojené víc jak dva dny a po zpětném připojení s tutéž anténou to samé. 

S novou anténou to zkoušeli v Toyotě, ale nebyl jsem u toho. Kdyby byla vadná, tak přesto bych měl slyšet na silných signálech něco špatně ,ale je jen šum.

rádio jsem již měl odpojené víc jak dva dny a po zpětném připojení s tutéž anténou to samé.

S novou anténou to zkoušeli v Toyotě, ale nebyl jsem u toho. Kdyby byla vadná, tak přesto bych měl slyšet na silných signálech něco špatně ,ale je jen šum.
Hm. Tak zkusit teda jiné radio. :-/ Odkundypak jsi? Nějaká Toyota radia asi mám ve sklepě.  )
)

)
)Back in Czech.

Ahoj,
Já jsem z CK koukám ty z Litomyšle. To není zrovna málo, ale bylo by to ideální.

Já jsem z CK koukám ty z Litomyšle. To není zrovna málo, ale bylo by to ideální.
					Naposledy upravil(a) Bolen dne pát 10.02.2017, 17:07, celkem upraveno 1 x.

V Českých Budějovicích by chtěl bydlet každý (kromě mě).  )) Tak tam se opravdu podívám za život asi třikrát.
)) Tak tam se opravdu podívám za život asi třikrát.  Každopádně zkus to povytahovat a poměřit. Jestli Jestli je anténa dobrá a radio v háji, tak stejně asi nezbyde než sehnat nové / jiné.
 Každopádně zkus to povytahovat a poměřit. Jestli Jestli je anténa dobrá a radio v háji, tak stejně asi nezbyde než sehnat nové / jiné.

)) Tak tam se opravdu podívám za život asi třikrát.
)) Tak tam se opravdu podívám za život asi třikrát.  Každopádně zkus to povytahovat a poměřit. Jestli Jestli je anténa dobrá a radio v háji, tak stejně asi nezbyde než sehnat nové / jiné.
 Každopádně zkus to povytahovat a poměřit. Jestli Jestli je anténa dobrá a radio v háji, tak stejně asi nezbyde než sehnat nové / jiné.Back in Czech.

Již jsem vyzkoušel jiné rádio ALPINE INE-W970BT s mojí původní anténou. Vše chodí, to znamená:rádio,CD,navigace. Bude to ten tuner. Nechal jsem to rádio rozebrat, ale tuner nemá na sobě žádné číslo podle ktérého by šel objednat-klasika, aby lidi museli koupit celá rádia. Má někdo funkční tuner do B9002 AISIN-do Toyoty corolly?