Odstranenie DPF zadarmo

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
MatGO
Věčnej rejpal

Odstranenie DPF zadarmo

Příspěvek od MatGO »

V sucastnosti testujem zatial velmi uspesnu metodu odstranenia DPF na motoroch 1AD-FTV a 2AD-FTV. Ako jednen z mala ludi som schopny upravit niektore riadiace jednotky Denso, na modeloch s motormi 1AD-FTV a 2AD-FTV a odstranit z nich DPF spolahlivo, bez pouzitia pridavnych emulatorov.
Viac info tu http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 37&t=34510

Odstranenie DPF som uz uspesne realizoval modeloch Auris 1AD-FTV a RAV4 2AD-FTV!
Aktualne zhanam potencionalnych zaujemcov, ktori by sa mali zaujem o odrstanenie DPF na modeloch Avensis a Corolla / Verso. V ramci testovania ponukam prvym zaujemcom softwarove odstranenie DPF ZADARMO, samozrejme s garanciou navratenia do povodneho stavu v pripade potreby.

V pripade Avensis, Verso by malo ist o modely ADT250, AUR10

EDIT:
**Po dlhodobom testovani na modeloch Auris, RAV4 a nedavnom preprogramovani Avensis, povazujem tuto jedinecnu metodu softwaroveho odstranenia DPF za najspolahlivejsu a bezpecnu.
Tymto uzatvaram priestor pre moznost zucastnit sa testovania, v ramci ktoreho som ponukal softwarovu upravu zadarmo**
Naposledy upravil(a) MatGO dne ned 25.01.2015, 18:50, celkem upraveno 2 x.
2.2 D-CAT 232HP / 544Nm
ECU Remap
fischer1321
Člen Týmu

Re: Odstranenie DPF zadarmo

Příspěvek od fischer1321 »

Chcel som si to aj ja dať odstraniť ale beham po zahraniči /Austria/a tam ťa možu zastaviť na ceste.Polícia na mieste dokáže skontrolovať, či vozidlo má vymontovaný DPF filter a maš smolu.Nedavno som mal problem s nim/DPF/,vyčistili mi to a uvidim do kedy to vydrži
Avensis Combi 2.0 D-4D/2008/
MatGO
Věčnej rejpal

Příspěvek od MatGO »

Na zaklade coho by policajti mali zistit, ci ma byt auto s datumom vyroby do konca roku 2009 vybavene DPF, ked to beznym sposobom z papierov ma problem zistit aj toyota..?
2.2 D-CAT 232HP / 544Nm
ECU Remap
fischer1321
Člen Týmu

MatGO
Věčnej rejpal

Příspěvek od MatGO »

Myslim, ze toto sa tyka aut vyrobenych po zavedeni normy euro 5. Dovtedy bolo DPF len volitelnou vybavou. Skratka nase auta sa oficialne predavali aj bez DPF a nemyslim si, ze je policajt kompetentny posudzovat, ci bolo bez dpf vyrobene alebo dodatocne prerobene
2.2 D-CAT 232HP / 544Nm
ECU Remap
fischer1321
Člen Týmu

Ale ja mam dovezene z Nemecka,neda sa podla vin potom zistiť že tam mal byť
MatGO
Věčnej rejpal

Příspěvek od MatGO »

Nechcem zahlcovat internet dalsimi dezinformaciami, snazim sa to len racionalne zhodnotit.
Pre EU, teda aj pre DE a UK zaviedli Euro V 1. 9. 2009. Dovtedy, platila norma Euro IV (2005 - 1.9.2009). Auto rv. 2007 bolo teda vyrobene ked bola v platnosti norma EURO IV a myslim si, pokial ju pri merani emisii splnas, nemal by byt problem. Limity Euro IV nase auta splnali aj bez DPF a oficialne sa v EU aj predavali. DPF bolo v tom case ako priplatkova vybava. Policajta pri merani nezaujima ci mas DPF alebo nie (ani nie je kompetentny zistit to), zaujima ho to, co ide z vyfuku. O DPF som sa hodne zaujimal a mozem ti povedat, ze podla VIN mam na niektorych Toyotach problem zistit aj ja, ci je auto vybavene DPF alebo nie a to mam pristup aj k informaciam, ktore niesu bezne dostupne. Nemyslim si, ze by mali policajti lepsie vedenu databazu informacii ako samotny vyrobca.

Dalsia vec, ktora ma dost pobavila. V DE sa aj do 2009 predavalo vela aut s DPF, kdezto v UK, kde platili rovnake emisne normy bola naopak vacsina predavana bez DPF :) Anglicania roky kaslali na emisie a zrazu sa zobudia a zacinaju tvrdy boj proti dieslom ako takym :) z extremu do extremu.
Pre niektore krajiny DPF nebolo povinne ani po roku 2009 a dost by ma zaujimalo ako sa policajti vysporiadavaju s autami, ktore su u nich na "navsteve". O dovoze a prihlaseni radsej ani nehovorim ;)
2.2 D-CAT 232HP / 544Nm
ECU Remap
CommonUser
Věčnej rejpal

Příspěvek od CommonUser »

Necuduj sa. Anglani uz zasa zacinaju chapat (http://www.sme.sk/c/7158559/anglicko-sa ... tupen.html).

Niekde to uz pochopili. Mas ekozony a bez nalepky si mozes zavarit. Aj ked aj tu su ofajce. Napr. GOLF 1,9TDI PD 74kW Euro3 (! + speci norma D4 !) ma zelenu eko nalepsku (mozes vsade). De facto ten isty motor s 85kW Euro3 v A4 B5 FL mal len zltu (uz skoro ziadne mesto). Jo pane, to vite, GOLF sa hraje vsude ... :blush:
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
Odpovědět

Zpět na „Avensis“