Dobry den,
rad bych se zeptal, zda by nekdo tusil, cim by to mohlo byt... jedna se o Toyotu Avensis T25 (combi) 2004, 1.8VVT-i 95kW.
Po otoceni klickem do startovaci polohy se rozsviti ikonka motoru, oleje a jeste par dalsich + rozviti se podsviceni palubniho displaye. Pri otoceni klicku dale pak jen cvakne nejake rele, ale zadna dalsi snaha o roztaceni starteru se nekona. V techto vecech jsem laik, tudiz netusim, co presne by mohlo byt spatne, baterie se zda byt v poradku, pokud by to bylo baterii, predpokladam, ze by dochazelo k pohasinani displaye a aspon nejaka snaha o toceni by byla slyset.
Predem diky za jakekoliv tipy.
Michal
Porucha T25 - nestartuje
Re: Porucha T25 - nestartuje
Predpokladam to, nicmene jsem si to chtel overit s nekym ze zkusenych. Diky za odpoved.
Mne sice nie na toyote ale pri slabej baterii zacvakalo rele v aute a nechcelo nastartovat. So startovacimi kablami okamzite auto naskocilo. Palubovka nezhasinala.
Avensis Kombi 6/2006 D-CAT 130kW facelift - ukradnuty
Servis potvrdil, ze je vadny starter, nicmene take tvrdili, ze je tam starter na ktery nejsou dily na repas, tudiz je pry nutne koupit novy. Myslite, ze je fakt mozne, ze je to nerepasovatelne??
Ne. Odnes to sikovnemu garaznikovi. Budou to uhlíky za 500 nebo jiná prkotina max do tři tisíc.
Back in Czech.