https://www.youtube.com/watch?v=J8UdcKfw528
Chvilka k odreagování
Re: Chvilka k odreagování
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

Ty pacifisto
malem jsem se udusil 
"Jsem zly a zeru male deti"
Hustá kokotina
Ovšem jestli ta krásná Thajka je kluk, tak jsem asi na kluky
Ovšem jestli ta krásná Thajka je kluk, tak jsem asi na kluky
No tak je to sranda číst tohle vlákno od posledního příspěvku ke starším. Nejdřív se tu člověk dozví, že jestli je ta thajka chlap, tak že je někdo na chlapy a o kus dál se člověk dozví jak těžké je se ve stresové situaci trefit do určitého místa. A to mě pobavilo mnohem víc než kdybych to četl ve správném pořadí 
Ale nejvíc sem se nachlámal u těch japonců na eskalátorech
Ale nejvíc sem se nachlámal u těch japonců na eskalátorech
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
-
Jakub Krčma
- Věčnej rejpal
Tohle je tak tragické, až je to srandovní...
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerik ... ktora.html
Řekněte mi, kterej 39letej armádní veterán může považovat za možný, aby taková holčička zvládla bez pomoci UZI v plně automatickym režimu, ve kterym to musí dospělej chlap držet jako bejk, aby se aspoň rámcově někam trefil?

http://www.novinky.cz/zahranicni/amerik ... ktora.html
Řekněte mi, kterej 39letej armádní veterán může považovat za možný, aby taková holčička zvládla bez pomoci UZI v plně automatickym režimu, ve kterym to musí dospělej chlap držet jako bejk, aby se aspoň rámcově někam trefil?
No jedno je jisté. Víckrát už to neudělá.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
-
Znebra
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Toyota Celica 1.6 STi (AT180)
-
Jakub Krčma
- Věčnej rejpal
Šikovná holčina, dřela na tom jistě fest. Respekt
Budeme-li porovnávat jablka a jablka (tzn. v jejím věku a s její přípravou), pak to dá spousta chlapů (a to i přesto, že její nízká hmotnost je ve většině těch věcí zásadní výhodou). Budeme-li porovnávat jablka a hrušky (tzn. v tento okamžik - bez jakékoli konkrétní přípravy), tak nevím, nevím. Některé věci asi ano, některé určitě ano, ale některé by při téhle hmotnosti a výkonnosti byly nejspíš příliš velký problém (byť třeba těsně), zvláště bez nácviku. Každopádně by to sranda nebyla, to je jasné - i kdybych to náhodou na krev zvládl. Ale cca za měsíc práce a životosprávy by se dostatečně připravit šlo, to zase jo.
Budeme-li porovnávat jablka a jablka (tzn. v jejím věku a s její přípravou), pak to dá spousta chlapů (a to i přesto, že její nízká hmotnost je ve většině těch věcí zásadní výhodou). Budeme-li porovnávat jablka a hrušky (tzn. v tento okamžik - bez jakékoli konkrétní přípravy), tak nevím, nevím. Některé věci asi ano, některé určitě ano, ale některé by při téhle hmotnosti a výkonnosti byly nejspíš příliš velký problém (byť třeba těsně), zvláště bez nácviku. Každopádně by to sranda nebyla, to je jasné - i kdybych to náhodou na krev zvládl. Ale cca za měsíc práce a životosprávy by se dostatečně připravit šlo, to zase jo.
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Na to jak je mala, tak na nektere prekazky ma velky handikep...je drsna, uz jsem na to cucel kdysi asi 5x, no a je to docela kocka
)
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS

-
Jakub Krčma
- Věčnej rejpal
Cca 152,5 cm/45,5 kg je pro takovou věc pro ženu prakticky ideální postava. Při menší výšce už by některý věci nedala kvůli rozměrům, při větší výšce (a tudíž i hmotnosti - u stejný celkový postavy) zase kvůli zhoršujícímu se poměru síla/hmotnost. Např. ve vzpírání mají chlapi historicky nejlepší poměr při hmotnosti cca 60 kg, ženský při cca 48 kg. V těchto "prolejzačkách" to bude velmi podobný, přestože rozložení hmotnosti v rámci těla bude jiný (ve vzpírání většinu tahají stehna, tady budou nejužitečnější horní záda - jako u opic). Ta holčina dělala od 5 let gymnastiku, v roce 2012 byla Jihovýchodní regionální gymnastkou roku a gymnastkou roku Východní univerzitní atletické konference, načež tréninkem konkrétně na American Ninja Warrior strávila dva roky. Byla první ženou, která se vůbec pokusila zdolat tuhle "prolejzačku".
- destabilizator
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Nejak jsem nepochopil, co se tam merilo? Jestli to da, nebo cas (proc by jinak byl vpravo nahore)? Miliony let se tam rozmysli pred relativne nekomplikovanyma vecma (vybehnout tu zed napr.)... Ale nektery casti vypadaly docela sranda 
(¨ `v´ ¨)
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ Toyota Celica T23 TS Lambo Style Door
You know you own Celica when you roll into lift and have to say to the passengers SORRY I CAN'T HEAR YOU OVER THE SOUND OF HOW AWESOME MY ENGINE IS.
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ Toyota Celica T23 TS Lambo Style Door
You know you own Celica when you roll into lift and have to say to the passengers SORRY I CAN'T HEAR YOU OVER THE SOUND OF HOW AWESOME MY ENGINE IS.
-
Znebra
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
No nevím v jakém stavu je tvoje fyzická kondice, ale myslím že měsíc na přípravu by bylo málo... pokud aktivně nechodíš lozit ven na prolézačky, jak je tomu teďkom IN 
-
Znebra
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
destabilizator píše:Nejak jsem nepochopil, co se tam merilo? Jestli to da, nebo cas (proc by jinak byl vpravo nahore)? Miliony let se tam rozmysli pred relativne nekomplikovanyma vecma (vybehnout tu zed napr.)... Ale nektery casti vypadaly docela sranda
No měří se tam čas, a ono to není tak jednoduché, jak to vypadá... takže nějaký ten odpočinek před další "opičárnou" si dává většina borců... ti co nedávají tak potom spadnou a jsou out
-
Jakub Krčma
- Věčnej rejpal
Znebra: Je potřeba se dostat cca na takovou úroveň, aby člověk zvládl shyb (stačí jeden) na jedné ruce, kliky na jedné ruce, dřepy na jedné noze a další podobné věci, což při dostatečném snížení hmotnosti není extra náročné. U mě by stačil měsíc, protože pravidelně sportuju. Kdo se nějak moc nehýbe, potřeboval by třeba 2 nebo 3 měsíce (i když je to spíš otázka přístupu - měsíc je zatraceně dlouhá doba, když se FAKT dře - tzn. x hodin denně trénink celýho těla, k tomu pořádná strava (včetně doplňků) a spánek, prostě podřízení každodenního režimu dosažení cíle). Hovoříme samozřejmě pouze o zdolání všech překážek, ne o dosažení nejlepšího času (to je pro spoustu lidí neproveditelné, protože to do značné míry závisí na genech).