Chvilka k odreagování
-
Jakub Krčma
- Věčnej rejpal
Re: Chvilka k odreagování
Já zase nesnáším zmalované (polo)štětky (často navíc s umělými dudami a jinými úpravami těla, kterých se vyloženě štítím), které se motají kolem závodění.
Snad žádný sport (vyjma pár sportů v redneckovských USA) nemá tak dementní kulisu. Tyhle holky nemají žádnou sebeúctu a dělají ze sebe skutečně jen prázdné chodící kusy masa. Takže za mě žádnou (z nich).
Pro mě je hodnota ženský daná především jejím mozkem. Hezké tělíčko má každá druhá (včetně těch s funkčním mozkem, takže se člověk rozhodně nemusí omezovat jen na nějaké "inteligentní příšery")... 
...tak to mi se zase líbí. Jsou to hodné holky.
-
Jakub Krčma
- Věčnej rejpal
Mně se taky nejvíc líbí ten prošedivělej chlapík na třetím řádku druhý zleva
Pak už jedině ta co stojí před nápisem Budweiser Budvar
Pak už jedině ta co stojí před nápisem Budweiser Budvar
-
Jakub Krčma
- Věčnej rejpal
Jo, Eddie Jordan, to je kočka. 
BTW: Umístění fotek závisí na aktuálním rozlišení monitoru - na 4K UHD je EJ na prvním řádku někde uprostřed.
BTW: Umístění fotek závisí na aktuálním rozlišení monitoru - na 4K UHD je EJ na prvním řádku někde uprostřed.
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Luke_Luke píše:Neznam jejich zakony, ale podle mne kdyz uz se musi strilet, tak stacilo do te ruky, ve ktere drzel ten nuz...myslim, ze lidsky nejlepsi reseni. Ten clovek pak bude mit moznost dozivotne premyslet o tom, co udelal, ta ruka uz nebude nikdy moc funkcni. Kdyz do neho vyklepes cely zasobnik, tak si to borec ani nestihne uvedomit.
Nebo aspon varovny vystrel?
1) Veškerá školení sebeobrany pro civily i "zaměstnance" se zbraní, která dávají certifikovaní a státem uznaní experti na sebeobranu ( nebo i soukromníci co za sebou mají nejaké zkušneosti a léta výcviku v armáde či policii jako instruktoři ) začínají slovy - zapomeňte na střelbu do nohou, rukou, stejne tak jako do hlavy. V tom stresu máte cca 30x menší pravdepodobnost se do tech částí tela trefit ve srovnání se střelou do hrudi. A tak to bohužel je. Hrud je nejsnadnější cíl.
2) Stejně jako přísloví "první pomoc poskytujte jako druzí" platí i věta - máš-li čas na varovný výstřel, taháš zbran moc brzy a je to nepřiměřené ( ted nemluvím o oficiálních policejních složkách ale o osobní sebeobraně ). Zbran se vytáhne abych ji použil a ne někomu hrozil, což znamená tahejte ji až ve chvíli, kdy ji musíte použít. Varovný výstřel bohate nahradí věta - pokud bude utok pokračovat, budu se bránit všemi mě dostupnými prostředky.
3) Veškeří instruktoři Mosadu říkají - nikde ne BUM, vždycky BUM-BUM, nejlépe však BUM-BUM-BUM.
Neberte to jako popud k hádce ale jako takové odlehčení
Proti nozi ten zasah byl naprosto v poradku. Pokud utocnik umi s nozem zachazet tak je daleko nebezpecnejsi a rychlejsi nez strelna zbran, staci se kouknout na par instruktaznich videi co dokaze nuz. Tohle neni o tom jestli dostal kulku za to ze ukradl neco v hodnote xx, tohle uz je o diskuzi nad tim co se odehravalo ve chvili kdy uz tam ti cajti dojeli. Mel nuz zahodit padnout na zem a ryt drzkou do zeme, nechat si nasadit pouta a odkroutit si trest za kradez. At uz pod vlivem sveho ega nebo drog si vybral cestu sam.
Kdyby se takhle chovali nasi cajti jsem naprosto spokojen. Jednou je tu zakon a policajt ten zakon zastupuje a ten mu musi umoznit to aby nebyl sam v zadnem pripade ohrozen na zivote a zdravi ...
Kdyby se takhle chovali nasi cajti jsem naprosto spokojen. Jednou je tu zakon a policajt ten zakon zastupuje a ten mu musi umoznit to aby nebyl sam v zadnem pripade ohrozen na zivote a zdravi ...
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
-
Jakub Krčma
- Věčnej rejpal
Bum-bum-bum můžu doporučit i podle policejních a dalších simulací (nejen logiky). Jen jedna kulka (podle (vzdálenosti a) hektičnosti situace, která je většinou při nutný obraně značná) dost často mine nebo trefí nedůležitou část (nebo sice důležitou, ale ne dostatečně destruktivnim způsobem - např. projde čistě skrz, aniž by roztříštila nějakou kost či odepsala nějakej orgán, nebo jen lízne okraj), což dá ozbrojenýmu útočníkovi přesně tu šanci útok dokončit, kterou si přeje. Střílet pochopitelně doprostřed těla (cca spodek hrudní kosti), aby vzdálenost osy hlavně od okraje těla byla ve všech směrech co největší, tzn. pravděpodobnost úspěšnýho uhnutí útočníka co nejmenší. Hlava je tak akorát pro snipery ve hrách (pro macho efekt nebo v případě nějakýho dost heavy body armor), když cíl nic netuší, jen v klidu stojí nebo jde, takže se pravděpodobně náhle a prudce nepohne.
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Vidim jeden kapitan pisoar vedle druheho...silacke reci, kdyby tam lezel nekdo z vasi rodiny, tak mluvite jinak.
A jen tak...studoval jsem bojove umeni radu let a nekam to dotahl a prvni veta pri sebeobrane zni, pokud se muzes vyhnout konfrontaci, tak to udelej.
Nebudu se s vami hadat, jsem pacifista a pristup americkych policajtu v tom videu se mi nelibil, tim nerikam, ze ti nasi pasivove jsou prikladem, jak jsem psal, ideal by byl nekde mezi.
Vy to vidite jinak a ja Vas nazor respektuju, ale nesouhlasim s nim. HOWGH
A jen tak...studoval jsem bojove umeni radu let a nekam to dotahl a prvni veta pri sebeobrane zni, pokud se muzes vyhnout konfrontaci, tak to udelej.
Nebudu se s vami hadat, jsem pacifista a pristup americkych policajtu v tom videu se mi nelibil, tim nerikam, ze ti nasi pasivove jsou prikladem, jak jsem psal, ideal by byl nekde mezi.
Vy to vidite jinak a ja Vas nazor respektuju, ale nesouhlasim s nim. HOWGH
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

Luke neblazni. To video je dost zkreslene a i kdyz je to video kde je videt co se stalo presne nevime co se tam uplne presne odehralo. Zastrasit cloveka s nozem rvanim jak na medveda asi nepujde. Rozumny clovek uposlechne vyzvy, nuz zahodi a dba pokynu policisty. POkud tak neucini a naopak se priblizi na uz docela nebezpecnou vzdalenost na utok nozem je jasne ze ho proste zastrelim. Mel ten policajt proste vytahnout nuz a jit na nej jeden na jednoho, rvat na nej jako na medveda? Trosku nefer kdyz je v praci a haji zakon a prava okradenych obcanu. Naopak nuz je nebezpecna zbran a pokud neuposlechnu vyzvu, nereaguji na ni tak je jasne ze musim pocitat s nasledkem. Jsem ve sve podstate taky pacifista, ale nedokazu si predstavit cloveka s nozem ktery jevi znamky mozneho utoku ve sve blizkosti nebo blizkosti me rodiny. Ver mi ze by jsi strilel kdyby naopak vedle tebe stala tvoje rodina.
Myslim, ze se schodneme na tom ze ho neporavili. Ve sve podstate mohla jedna rodina tech policajtu mit o clena min. Je lepsi kdyz umre zmetek na lupu a nebo nekdo vpraci a jeste ktomu kdyz jak sem psal haji prava obcanu a predevsim sve zdravi a zivot? Delat policajta asi nebude uplne tak jednoduche. Tim nemyslim bilou cepici a laserovy opruzovac na rychlost. Urcity rozpor tam je. A to je vybava policajtu a jejich moznosti. MOhli ho sejmout jinym dostupnym prostredkem, hrebikama na dratkach a nebo slzakem. Jenze ten funguje jak kdy a na fetky sem tam. Je to slozita situace a pokud hodnotit tak se vsim. Takhle to vypada ze meli k dispozici jen zbrane na utok nozem. Na utok holi by ho asi sejmuli jinak tak jako na holorukeho banditu. V nekterych hrach je zivot jen jeden.
Neber to osobne ale zaargumentoval jsi pohledem jedne strany, jenze to ma strany dve a pro me je prednejsi zivot a zdravi obhajce at uz prava tak vlastniho majetku a zdravi
JA respektuju tvuj postoj, urcite mu rozumim ... tohle neni o tom ze zabily kennyho.
edit: konfrontaci se vyhnes tak jak to udelal ten borec s tim NOZEM? Kdokoli znas pokud by byl nahodny kolemjdouci tak by se tomu vyhnul a utekl. Ale v primem ohrozeni je to trosku jian situace u ktere se asi nebudeme zabyvat kopancem do riti ale tim jak rychle a bezpecne utocnika zlikvidovat? MOzna si spis nerozumime jak kdo co myslime.
Myslim, ze se schodneme na tom ze ho neporavili. Ve sve podstate mohla jedna rodina tech policajtu mit o clena min. Je lepsi kdyz umre zmetek na lupu a nebo nekdo vpraci a jeste ktomu kdyz jak sem psal haji prava obcanu a predevsim sve zdravi a zivot? Delat policajta asi nebude uplne tak jednoduche. Tim nemyslim bilou cepici a laserovy opruzovac na rychlost. Urcity rozpor tam je. A to je vybava policajtu a jejich moznosti. MOhli ho sejmout jinym dostupnym prostredkem, hrebikama na dratkach a nebo slzakem. Jenze ten funguje jak kdy a na fetky sem tam. Je to slozita situace a pokud hodnotit tak se vsim. Takhle to vypada ze meli k dispozici jen zbrane na utok nozem. Na utok holi by ho asi sejmuli jinak tak jako na holorukeho banditu. V nekterych hrach je zivot jen jeden.
Neber to osobne ale zaargumentoval jsi pohledem jedne strany, jenze to ma strany dve a pro me je prednejsi zivot a zdravi obhajce at uz prava tak vlastniho majetku a zdravi
JA respektuju tvuj postoj, urcite mu rozumim ... tohle neni o tom ze zabily kennyho.
edit: konfrontaci se vyhnes tak jak to udelal ten borec s tim NOZEM? Kdokoli znas pokud by byl nahodny kolemjdouci tak by se tomu vyhnul a utekl. Ale v primem ohrozeni je to trosku jian situace u ktere se asi nebudeme zabyvat kopancem do riti ale tim jak rychle a bezpecne utocnika zlikvidovat? MOzna si spis nerozumime jak kdo co myslime.
"Jsem zly a zeru male deti"
Tohle mi nedávno přišlo a celkem se to do této debaty hodí
Are you a Democrat, Republican or Southerner?
Here is a little test that will help you decide. The answer can be found by posing the following question:
You're walking down a deserted street with your wife and two small children. Suddenly, a man with a huge knife comes around the corner, locks eyes with you, screams obscenities, raises the knife, and charges at you. You are carrying a Glock cal 40, and you are an expert shot. You have mere seconds before he reaches you and your family. What do you do?
....................................................................
Democrat's Answer:
Well, that's not enough information to answer the question! Does the man look poor! Or oppressed? Have I ever done anything to him that would inspire him to attack? Could we run away? What does my wife think? What about the kids? Could I possibly swing the gun like a club and knock the knife out of his hand? What does the law say about this situation? Does the Glock have appropriate safety built into it? Why am I carrying a loaded gun anyway, and what kind of message does this send to society and to my children? Is it possible he'd be happy with just killing me? Does he definitely want to kill me, or would he be content just to wound me? If I were to grab his knees and hold on, could my family get away while he was stabbing me? Should I call 911? Why is this street so deserted? We need to raise taxes, have a paint and weed day and make this a happier, healthier street that would discourage such behavior. This is all so confusing! I need to debate this with some friends for few days and try to come to a consensus.
...................................................................
Republican's Answer:
BANG!
....................................................................
Southerner's Answer:
BANG! BANG! BANG! BANG! BANG! BANG! BANG! BANG! BANG! click................
(sounds of reloading.) BANG! BANG! BANG! BANG! BANG! BANG! BANG! BANG! BANG! click.
Daughter: "Nice grouping, Daddy! Were those the Winchester Silver Tips or Hollow Points?"
-
Jakub Krčma
- Věčnej rejpal
Luke: Kdyby někdo z mé rodiny loupil a šel s kudlou na policajty, tak bych 2 roky chodil kanálem, co jsem to měl za příbuzného. Sám se konfrontaci vyhýbám denně, ale někdy jsou idioti tak idiotští, že žádné mírumilovné řešení nenabízejí.
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Ale vzdyt ja nemyslel, ze by clenove rodiny kradli, ale mohli byt zraneni pri te strelbe nebo jakkoliv jinak.
Dale na tom videu moc neni videt, co ten clovek udelal, jestli byl pod vlivem drog, jestli kradl, aby nekomu zachranil zivot, nebo z jakeho duvodu.
Lidi jsou dnes moc negativni, proste kradl, tak ho odstrelime, jasne...neni to spravne a mel by byt potrestan, ale tak, aby mel sanci na napravu nebo sanci premyslet o tom, co udelal, ne kulkou do hrudi.
Ti policajti byli dva, na tom videu teda nevidim prime ohrozeni jejich zivota, ruce mel celou dobu dole a viditelne, docela pod kontrolou, mohl ho jeden z nich v pohode sundat na zem nebo jinak zpacifikovat...tak jen rikam, ze to slo resit jinak, to je cele.
Dale na tom videu moc neni videt, co ten clovek udelal, jestli byl pod vlivem drog, jestli kradl, aby nekomu zachranil zivot, nebo z jakeho duvodu.
Lidi jsou dnes moc negativni, proste kradl, tak ho odstrelime, jasne...neni to spravne a mel by byt potrestan, ale tak, aby mel sanci na napravu nebo sanci premyslet o tom, co udelal, ne kulkou do hrudi.
Ti policajti byli dva, na tom videu teda nevidim prime ohrozeni jejich zivota, ruce mel celou dobu dole a viditelne, docela pod kontrolou, mohl ho jeden z nich v pohode sundat na zem nebo jinak zpacifikovat...tak jen rikam, ze to slo resit jinak, to je cele.
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS

To neni vubec o kradeni... OMGLuke_Luke píše:Ale vzdyt ja nemyslel, ze by clenove rodiny kradli, ale mohli byt zraneni pri te strelbe nebo jakkoliv jinak.
Zastrelili ho protoze ich ohrozoval, nejake kradeni predtim im bylo u prdele...
PS: Co by si delal ty v roli policistu? Utect by si nemohl a ohrozoval by te nekdo nozem zjevne s umyslem zautocit?
biscuit: mas vubec predstavu o tom jak "krasne" se trefuje do urcityho mista na tele ve stresove situaci? jak rikal muj ucitel sebeobrany - proti nozi je jakakoli obrana primerena a porad lepsi kdyz te dvanact soudi, nez kdyz te sest nese....
EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi