Libor nene, micron zatim nezačal stříkat, až začnu cákat, bude hodně vody...
Takhle si drandim po Šumavě a řikám si no měl bych si dát nějakou fotku... a co nevidim, hasičskou zbrojnici, aleeee tak nááááádhernou že sem okamžitě parknul a v dešti típal... teda ta fasáda, ta krásná žlutá barva + detaily jejej no celica by vypadala v modrý líp s těma rudýma vratama a žlutou, ale i tak to neni zlý... krásnej barák, možná nejkrásnější hasičská zbrojnice v ČR.... fakt geniální... Myslim že ta vesnička se jmenovala Rejnštejn nebo tak podobně, náááádherná stavba

a ta luxusní lampa tomu dává tečku...

Cestou zpátky se mě fogi ptal kolik subaru žere na dálnici... takže sem měřil... u celicy sem to nikdy nedělal, ale tak když ta moderní technologie je v subaru a je to krásně čitelný a easy... tak jo... překvapilo mě to, myslel sem mnohem víc... takže je jedno jestli se jede 140 nebo 170km/h 3.500 - 4.000 rpm jedno okamžitá spotřeba je 6.6l/100km až řekněme 7.4l/100km (to když ti nějaký hovado vlítne do levýho pruhu a zbrzdí tě...) ale jinak 6.6l --- 170km/h doooost v pohodě

tohle mi teda udělalo radost... 4x4 permanent 1370kg solidní

boxer je zlatíčko benzínek

kdybych si vzpomněl na mitsubishi space wagon 4x4 tak ten by při týhle rychlosti cucal tak 12-20l a ne 6.6.... tomu řikám pokrok...supr ty vole

skoro až neuvěřitelný mega good...
Byli u nás na návštěvě starý známý co bydlej v Ostravě... pán měl mercedes, ani nevim jakej nějaký SUV- oni to tam už ani nepíšou

o automat kuže a bla bla nuda... ale sám od sebe: " tak tohle auto sem nikdy neviděl???!!! co to je?" "-no to je takovej mutant... takovej mutant mezi sporťákem a vyšším výhledem, ale má to jednu chybu, bla bla bla a tohle až japončíci vyřešej, pak to bude perfektní kára... zatim nejsem spokojenej... vůbec ne... ale má to svoje know how.. ještě to poladit... aha

konec debaty... řeknu to prostě každýmu... komukoliv... taková trapárna je neodpustitelná--- absurdní!!! ale je hezký, že i člověka kterej má linku úplně jiným směrem... mercedes, tak ho ten design zaujal... a to je solidní... když maj všichni kecy že subaru neumí design... já řikám jo design subaru je shit.... ale XV je vyjímka.... nikdo mě nepřesvědčí o opaku... nuda je IX35 ty bláho 4 auta v jedný ulici tak to bych nepřežil... dneska sem to viděl na vlastní oči... 4-5 vozů ix35 v tý samý ulici... to bych nerozdejchal... ale výhodu maj, asi určitě jim zadní tlumiče nebouchaj na retarderech.... hmmmm ale nechtěl bych to... nenene je to prostě stereotyp a nuda...
Jedna blbina mi vadí na rozdíl od celicy... sice v celice když leje jak z konve, zadní okno neni třeba ani stírat.... aerodynamika a vzduch ho vyčistí.... takže je vždycky vidět dozadu... nááádherně... tady v XV když prší, musí se neustále pouštět zadní stěrač, protože zadní okno se zasere (zarosí komplet) během pár sekund... a to i když tam je větší spoiler na střeše... trochu otravná záležitost, ale jo tohle je vlastnost vozu... opravdu... ok... ne jako to bušení do prdele od tlumičů.... to neni vlastnost vozu.... to je vada vozu...

Celi je aero dynamičtější... to beze sporu... člověk si za jízdy připadá trochu jako by jel na hrochovi... ten taky pořád mydlí tim ocáskem / stěračem aby lítaly to hovna pryč

v celice aerodynamika ty kapky uhladí a smyje.... tady ne... tady je nutnej hroší ocásek....
trochu sem si upravil sezení... tentokrát na 90% dokonalý... musí bej jiný než v celi, kde člověk leží a užívá si to... tady v subaru to chce mít volant připravenej obouruč.... a hlavně se musej záda opírat o sedačku totálně.... pak to s člověkem nehne ani v zatáčce... ale volant musí bejt jako v bugině... jako v tý buggy co si člověk pučí někde u moře.... pak je tam ten kontakt... lážo plážo jako v celi to nejde...

člověk ho musí svírat obouruč... a pořádně.... ne zase moc silně ale víc než v celi... agresivnějc... protože je těžiště vejš... samozřejmě že se dá řídit 1 rukou... jak to má člověk rád... ale rozhodně nesmí bejt v tak pohodovým rozpoložení jako v celi... v celi člověka podrží sedačka.... tady si člověk musí najít tzv. sport pozici... a sedačka tě podrží jen když máš správně volant a sedíš správně víc vzpřímeně než znáš z celi... najít tuhle pozici může trvat i měsíc... šílenost

Jo je to tak v celice člověka drží sedačka.... kdežto v XV tě drží spíš volant... toť rozdíl... ale oboje je výborná záležitost....

pokud se ti povede spojit volant se sedačkou... perfektně, pak je to mazec... a bude veselo...
ještě sem zapomněl poděkovat za 6MT kurva kurva Děkuju!!!!!! jinak by to auto stálo za hovno..... takhle si ho řídim já...... žádnej zasranej system jen já!!!!!!!!!! a je to radost!!!!!!!!!!!! fuck you CVT

a v asii můžou jen snít.... o 6MT kromě japan