Tak mi ten dvojsmysl vysvětli Prosím, prosím, smutně koukám, ocáskem vrtím...
Nebo jak říkávala moje sličná učitelka angličtiny (bohužel POUZE angličtiny) - please, please with sugar on the top
Jiří Stejskal píše:Tak mi ten dvojsmysl vysvětli Prosím, prosím, smutně koukám, ocáskem vrtím...
Nebo jak říkávala moje sličná učitelka angličtiny (bohužel POUZE angličtiny) - please, please with sugar on the top
Ty jsi se s ní chtěl učit i němčinu, viď?!
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
I když se tedy hrozně stydím, dalo by se říct, pokud tedy zabrousíš se rtěnkou do oblasti aut, motorů atd. (když už píšeš spoiler), že by eventuelně mohla fungovat i jako lubrikant, že?
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
CharlieCh píše:I když se tedy hrozně stydím, dalo by se říct, pokud tedy zabrousíš se rtěnkou do oblasti aut, motorů atd. (když už píšeš spoiler), že by eventuelně mohla fungovat i jako lubrikant, že?
CharlieCh píše:I když se tedy hrozně stydím, dalo by se říct, pokud tedy zabrousíš se rtěnkou do oblasti aut, motorů atd. (když už píšeš spoiler), že by eventuelně mohla fungovat i jako lubrikant, že?
Týýýjo!!!! To je sprostýýýýý!!!!!!
Jak to? Prostě je jenom otisk rtů na skleničce....třeba vína, coly...
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D