Kde jsme koho potkali...
- destabilizator
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Jedu do prace... je to siroky, nizky, s uchem od nakupni tasky, nejvic sexy prdel na svete!
~7 rano, prazske tunely, ruda Toyota Supra MKIV, levostranna, cerno-ruda kola, vypadala stock (!), podle zvuku (zadnej) zrejme ne twinturbo, ale stejne... krasa. S na spztce, nekdo ocaď?
~7 rano, prazske tunely, ruda Toyota Supra MKIV, levostranna, cerno-ruda kola, vypadala stock (!), podle zvuku (zadnej) zrejme ne twinturbo, ale stejne... krasa. S na spztce, nekdo ocaď?
(¨ `v´ ¨)
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ Toyota Celica T23 TS Lambo Style Door
You know you own Celica when you roll into lift and have to say to the passengers SORRY I CAN'T HEAR YOU OVER THE SOUND OF HOW AWESOME MY ENGINE IS.
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
You know you own Celica when you roll into lift and have to say to the passengers SORRY I CAN'T HEAR YOU OVER THE SOUND OF HOW AWESOME MY ENGINE IS.
Co já včera potkal..
- Pána v passatu, kterému dokud nenamalovali čáru doprostřed silnice, jel víc vlevo než vpravo, takže bylo jej nemožné předjet (asi proto, že jel "předpisových" 85, takže ho přece neměl nikdo nárok předjíždět)
- dieselové SUV (možná Mercedes ML, ale nejsem si tím jist, tahle kategorie jde mimo mě), které při do kopce vypouštělo mraky sazí a přitom mu to nejelo o moc lépe, než 23 let stará corolla s 1.3l motorem, tak nevím, jestli vezl bednu zlatých cihel anebo to měl tak blbě načipované
- několik střelců v autech různých značek, kteří předjížděli kolonu a soutěžili, kdo se vecpe do menší mezery
- bílý peugeot 206 nalepený za kamiónem, který se opakovaně rozhodl předjíždět, zrovna když za ním letěl některý z výše zmíněných střelců
Ale jinak to byla příjemná podvečerní cesta do Prahy, zejména poté, co jsem za Mýtem uhnul na Chrudim
Jo, a dnes jsem už podruhé viděl v Praze modré Paseo cabrio.
- Pána v passatu, kterému dokud nenamalovali čáru doprostřed silnice, jel víc vlevo než vpravo, takže bylo jej nemožné předjet (asi proto, že jel "předpisových" 85, takže ho přece neměl nikdo nárok předjíždět)
- dieselové SUV (možná Mercedes ML, ale nejsem si tím jist, tahle kategorie jde mimo mě), které při do kopce vypouštělo mraky sazí a přitom mu to nejelo o moc lépe, než 23 let stará corolla s 1.3l motorem, tak nevím, jestli vezl bednu zlatých cihel anebo to měl tak blbě načipované
- několik střelců v autech různých značek, kteří předjížděli kolonu a soutěžili, kdo se vecpe do menší mezery
- bílý peugeot 206 nalepený za kamiónem, který se opakovaně rozhodl předjíždět, zrovna když za ním letěl některý z výše zmíněných střelců
Ale jinak to byla příjemná podvečerní cesta do Prahy, zejména poté, co jsem za Mýtem uhnul na Chrudim

Jo, a dnes jsem už podruhé viděl v Praze modré Paseo cabrio.
Re: Kde jsme koho potkali...
Tak jsem dneska v Poděbradech potkal ale úplně stejnýho liftbacka, jako mám já. Stejná barva i provedení. Měl pootevřený kufr - něco asi stěhoval. Fakt jsem netušil, že druhý podobný se tady u nás ještě vyskytuje 

Dneska ráno cestou do práce

LHD s manuálem.

LHD s manuálem.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jsi se u mne mohl stavit pro klíče. Kdys to stihnul 

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- destabilizator
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Privez na sraz, aspon jednou v zivote se v ni chci projetlibor12 píše:jsi se u mne mohl stavit pro klíče. Kdys to stihnul

(¨ `v´ ¨)
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
A dnes tam byla zas, tak to není tak těžké stihnout 

- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Neni moje,ale třeba tě majitel vyslysi,je tady na fóru a byvaly doby kdy pravidelně jezdil na Strahov.
predpokladam spravne ze je to ta sama co parkovala pred Bohnickou lecebnou na akci Legendy 2014?
EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Na te akci jsem nebyl,ale pokud to byl manuál tak ano. Vím v Praze jestě o dvou,ale to jsou automaty.
Tuhle MR2 jsem viděl někde poblíž Terstu, je to jen tak narychlo za jízdy z auta (jako spolujezdec), takže záběr špatný, ale mám za to, že hardtop na MR2 je na tomto kontinentu docela rarita.