pod rezervou by origo mal byt taky gumovy vyberaci stupel (zatka). Tato zial nema originalne ziadny dierku, teda ak sa tam dostane voda , stoji tam ako v bazeniku. To ma za nasledok samozrejme hrszu a tak sa casto stava , ze opravari toto jednoducho odstrania tak ze zatku vyberu a "bazen" ostane bez stuplika. Co je ale este horsie ako predtym .
Mal som podobny problem kedze som nehladal nejako uspesne zdroj, vyriesil som to tak, ze som tuto zatku prederavil a do dierky vsunul kratku gumovu hadicku. Terazx mi pripadna voda samovolne vytecie a naopak cez tuto dierku sa dnu nedostane.
Co sa hladania zdroja tyka je dobre zistit , ci sa tam voda dostane ak prsi a auto stoji, alebo len pocas jazdy v dazdi. Uz som sa stretol s tym , ze voda dnu isla okolo svetla za jazdy, dokonca okolo spoja na vnutornom blatniku alebo aj okolo ulozenia tlmica. Pocul som aj o pripade, ked chybala zasterka na vetracom otvore vzadu v kufri a voda sla dnu tadial. Vtedy ale koncila v "kapse " pod zdvihakom. Kazdopadne tu na vec prisli dost neskoro - az ked prehrdzavel plech za kolesom

.