Priemerna spotreba Vaseho Avensisa?
Re: Priemerna spotreba Vaseho Avensisa?
Přesnost palubních počítačů je vždy závislá na stylu jízdy a to se týká všech aut.Osobně tankuji vždy plnou a spočítám si to. Jinak s T22 1,6benzin máme spotřebu mezi 5,5-6,5l v létě a v zimě je to 6,3-6,8.
Corolla 1.6 G6 již prodaná , Supra MKIV TT Targa, Avensis T22 1.6, Avensis T22 2,0 D4D, BMW E60 530d, Land Cruiser HZJ78
Já se pohybuji po brně kolem 6-6,5 zřídka k 7l/100 a dákový se vejdu pohodlně pod 5.l
Ale nesmí mě předjet fábie
to pak vidím rudě a plyn jde k zemi

Ale nesmí mě předjet fábie

Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW
Jako HTP

T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
Mě předjel trabant a místo abych přidal a "natřel" mu to a nemusel to dýchat, tak jsem naopak jel chvíli za ním a fetoval vůni mého mládí. Málem i slza ukápla

úplně si to dovedu představit (ta vůně
) měli jsme ho do mých 16ti. a kdybych měl garáž a hafo času, tak si jednoho zrepasuju.. 

Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW
Známej si koupil ave 2,2 110Kw ale ještě to není faceliftový model a jezdí za 5,5podle palubáku což je rozdíl skoro 2 litry na 100 km mezi mnou a jím. Nevím čím to je ale zas takovej rozdíl ve výkonu to není.
Ale jak jsem již psal nevadí mi to. Je to parádní kára a basta

Toyota Avensis D4D 93Kw T25 Combi - 07
Ex. Toyota Avensis 2,0 Td T22 Combi 66Kw - 98
Ex. Toyota Avensis 2,0 Td T22 Combi 66Kw - 98
- extremehany
- Věčnej rejpal
palubák a real je u T25 před face často dost zásadní, a to už tu je taky tak asi 600x napsané...
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
no já mám zhruba mezi 8 až 8,5. Zítra jedu do chorvatska, tak to změřím a spočítám podle tankování. Jsem zvědavý jáký a jestli bude rozdíl.
Avensis kombi T25, 2,2D-CAT 130kw
Motory 1AD-FTV, 2AD-FTV sa totiz oficialne vyrabali vo verzii bud s DPF alebo Katalyzatorom. Pokial mas verziu s DPF, problemy so spotrebou sposobuje prave DPF. Plati to ako pre Avensis tak Auris, RAV4 aj Corolla / Verso. Aby nebolo malo Toyota este priliala olej do ohna a zacala distribuovat aktualizacie ECU, ktore mali za nasledok dalsie navysenie spotreby.snoopy píše:Známej si koupil ave 2,2 110Kw ale ještě to není faceliftový model a jezdí za 5,5podle palubáku což je rozdíl skoro 2 litry na 100 km mezi mnou a jím. Nevím čím to je ale zas takovej rozdíl ve výkonu to není.![]()
Viem o com hovorim, skoro rok som bol nestastny z mizerneho vykonu a vysokej spotreby na Aurise 2.0 D4D 93kw 2007.
Nedavno som uspesne prerobil Aurisa z DPF na katalyzator a vysledky su fakt ohromne. Rozdiel vo vykone je viac nez citelny a spotreba mi padla na ~5,5 kombinovane. To mam casto zapnutu klimu a v predu obute zimne pneu (koli nedavnemu incidentu).
Popri tom, som ako jeden z mala vyvinul system ako preprogramovat riadiacu jednotku na verziu, ktora nepouzivala DPF a to vsetko bez nutnosti fyzickeho zasahu do elektroinstalacie alebo pouzivania akychkolvek emulatorov.
Taktiez dokazem okrem update ECU urobit aj downgrade kalibracie - tzn. vratit sa na predoslu starsiu veriu, co doposial nebolo mozne.
Viac info najdete tu http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 37&t=34510
JJ mě palubák taky ukazuje 5,5 ale po přepočtu se divím.snoopy píše:Známej si koupil ave 2,2 110Kw ale ještě to není faceliftový model a jezdí za 5,5podle palubáku což je rozdíl skoro 2 litry na 100 km mezi mnou a jím. Nevím čím to je ale zas takovej rozdíl ve výkonu to není.![]()
ex - Yaris 1.0 2001, ex - corolla e11 1.3 1998, ex - corolla sedan e12 1,6 2002, ex - corolla sedan 1,6 e12 2004, ex - Avensis T25 2,2 110kw, ex Avensis T25 2,0 93 kw, nyní Rav4 2010 2,2 D4D 110kw
Právě jsem absolvoval cestu na Balkán.Spotřeba PP 6lt,podle veškerých tankování 5,5lt
Spokojenost.
Spokojenost.
Avensis T27 2,2 D-cat 130KW
- piktor
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Já jezdím pravidelně trasu Brno (D2) - Malacky - Pezinok - Senec za 6 litrů benzínu. Nestěžuju si 

TOYOTA Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S (2012)
TOYOTA Auris Touring Sports Hybrid (2014)
hej, ale ides 110max
- piktor
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Jedu předpisově, takže dálnice 130 a okresky 90. Asi to tam znáš, přes Babu jsou serpentiny, ale dolů z kopce je to zase skoro "zadarmo".
TOYOTA Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S (2012)
Fakt výborný příspěvek, tak víme žes jel na Balkán a jmenuješ Jirka, ale spokojenost s čím, podle místa příspěvku asi autí Avensis a dálJirka píše:Právě jsem absolvoval cestu na Balkán.Spotřeba PP 6lt,podle veškerých tankování 5,5lt
Spokojenost.

T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html