Tak sem žhavil drát, údajně si opravdu jak sem předpokládal postavili u fabriky testovací retarder simulující Voskovcovu ulici

a makaj na tom, vracet peníze je blbost, protože vědi moc dobře, že kdybych napsal na subaruxvforum.com, kde sem už dlouho nebyl, ale napsal tam, že mi vrátili prachy, tak by mohli chtít vrátit prachy všichni v US kdo si to přečtou, teoreticky by mohli žádat hromadnou žalobou všichni od rv. 2012 a to by japonci asi fakt nedali

Takže vracet peníze je totální blbost, to by se Subaru nevyplatilo, navíc by ceny aut padly do pekla i jetý...
Nějakej právník by si na tom v US fakt smlsnul... vracet peníze by mělo smysl, kdybych si všechno nechával jen pro sebe... a povídal si o tom jen v hospodě. Toť rozdíl.
Zatim to tam na fóru nechávám "bublat" čim víc bublání, tim větší sledovanost... ihned zákazníky informuju, jakmile já dostanu info z Japan... dá se to přirovnat k tomu že já držim kleště, a ty subaru koule pozvolna drtim, zatim se jim nechce mluvit, maj strach, ale řeknou všechno... stačí přitlačit... zatim jsou koule sevřený, a já jako rak ty klepeta nepustim dokavaď nebudu vyřešen a dostatečně vykompenzovanej.
Udělaj prostě perfektní tlumiče, neni jiný volby, a budou standardně v pozvolna najíždějících seriích XV 2015, jak bych předpokládal a pochopil logicky, série 2014 bude končit někdy v září, možná koncem srpna.
No ale zase mi hnul trochu žlučí... jak to tak bejvá, email dostal a prej přeposlal, ale že mě prej zklame, ale ani vejfuk ani loketní opěrka a ofuky na nissan aka celica nemaj homologaci

týýývole tak tohle když mi řek, tak sem se zase rozčertil, zaskřípal zubama, řikám tohle bylo moje dobrý gesto, ale tak asi teda budu potřebovat tu navigaci + finanční kompenzaci, když to nejde takhle... rozloučili jsme se.... pěkně mě to nahlodalo... si řikám já vám dám Homo, tak sem přemejšlel, 5 minut, ne to nevzdám ani hovno... žhavim drát znova, takže problém v homologaci je Váš problém jako dealera, nebo Japonskej výmysl? No jde o to že právnická firma, dealeři EU nemůžou dovážet zboží nehomologovaný pro EU... aha, takže to uděláme jinak, prostě jim napíšete, že to chci poslat na mý jméno a mojí soukromou adresu, abychom z toho vyřadili Vás jako právnickou osobu, Já na homologaci totiž z vysoka kašlu. Tak to by prej šlo... zacvakám clo, a přijde to rychlejc letecky... Takže tohle prej přetlumočí Japoncům a bude klid... A B C se nevzdám, ani omylem, chci to víc než navigaci...GRRR

U navigace totiž hrozí to, že si jí člověk nevychutná tak dlouho... velkej display holt láká fetky... to takovej vejfuk je dlouhodobější radost
Ty vole homologaci na loketní opěrku... tak tohle mě pobavilo... to je na tečku mezi oči... klid žaludku, klid, hlavně se nenervuj... dolijeme trochu Sangrie a bude líp... je to moooc

A haaa tak on nemá homologaci abych se neopařil, protože v Evropě jsme blbější než Amíci a Japonci, tááák ahaaaaa

příručka pro kreteny... ale jak to, že nejsou ve výbavě, když jsou v příručce- manuálu? no jo ta homotentononc vlastně za to může no jistěěěě

to žeru... jak u debilů

No asi musim ještě poslat jeden mail... že loketní opěrka homologaci určitě má, jinak by nebyla v manuálu, to ať tvrdí nějakýmu dementovi... držte mě...

tohle je zbytečný závaží do letadla... homologikové subaru
Zejtra žhavim drát... je mi totiž divný že mi nainstalovali posuvnou loketní opěrku do předu na objednávku, když sem cvakal za auto, která asi teda taky nemá homologiku, co si pak já chudák počnu kdyby na to někdo přišel, vždyť můžu mít průser...

taková nehomologovaná opěrka, přijde policajt a kde máte homologaci na tu opěrku, no a sem v prdeli...
+ ještě mě tak napadlo, že bych rád viděl fotku toho retarderu u fabriky subaru s pár japoncema, pro svuj a ostatních zákazníků klid... to by bodlo... japonci přeci rádi fotěj... já se rád pokochám... musíme si ujasnit že já budu vždycky prudit víc než subaru mě... když vidim že něco nefunguje, prostě to řeknu na rovinu, vezmu "trumpetu" a roztroubim to... ať je to třeba muj šéf, nebo kdokoli, lidi to už o mě vědi a vážej si toho. + psychologie byla vždycky muj koníček... člověk má konečně příležitost uvést v praxi to, že studoval marketingovou komunikaci ve službách... tohle je přesně ten případ, kdy konečně zjišťuju že to nebyl jen vyhozenej čas a prachy... komunikace je prostě problém u subaru totální. Jako profesor bych jim dal F jako Failed... ale že sem hodnej profesor, dám FX, můžou zkoušku opakovat... už vědi co se maj přesně naučit... třeba netisknout manuály k autům s nehomologovanýma součástkama

+ zaved bych jim povinně kurz komunikování s klientem, 1. session by bylo telefonování, kurz No2. mailová komunikace... v případě problému najít alternativu, ne že klient si jí musí najít sám... no zpátky do školky... subaru
+ ještě 1x pro Libora, tomu motoru věřim jako ničemu na tom autě... je libovej, a bude... problémy byly 2012 - 1/2 2013 teď už to nehrozí... motor nech fakt bejt... baví mě, i když zatim nešel přes 4000rpm, stejně je vynikající... je tam zvuk, supr frekvence... musí se mu pomoct Fujitsubo + Injen intake aby bylo to kochání totální... ale i bez jo ten motor mě baví... nemusí se zajíždět, i když to dělám, žádný zvláštní chování od 11km do 1111km jako že by byl novej a tak by se mohly někde objevit divný zvuky, ani hovno... čistá práce... šlape jak hodinky... jako by se ani nemusel zajíždět... perfecto... totál perfect... jako čakal sem, že třeba bude převodovka nebo motor dělat menší neplechy... nene, perfecto... je božskej ten motor... skoro jako by ho snad už někdo zajel předemnou...
Amíci nechápou jednu věc... to sice tu, že tu neni agentura na ochranu spotřebitelů v automobilovým průmyslu... oni jí maj.... něco jako ČKP u pojišťoven, ale neexistuje vyšší moc co by chránila zákazníky nadnárodních automobilek... jako to maj v USA...možná je na čase... tik ťak... jinak se budou prostě pořád chovat povýšeně a drze.... tak tak... get inspired! Ne všechno us je zajímavý... ale tohle je dost zajímavý... klidně v tý firmě vezmu místo... třeba seděč vajec... to je jedno... ale dělaj si z nás tady v EU prdel... a je čas s tim zkoncovat...