Schéma podtlakov
Schéma podtlakov
Zdravím , nemá niekto náhodou schému zapojenia podtlakov na MR II , II motor 2,0 115 KW R.V 93.
Dík
Dík
- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Schéma podtlakov
hod čočku( augle) do historiedrk píše:Zdravím , nemá niekto náhodou schému zapojenia podtlakov na MR II , II motor 2,0 115 KW R.V 93.
Dík

MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
No našiel som tému "Rozházené poddtlaky . ale nič som nezistil , lebo fotku mi nezobrazuje a keď dám link , tak album už neexistuje 

- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
ach jodrk píše:No našiel som tému "Rozházené poddtlaky . ale nič som nezistil , lebo fotku mi nezobrazuje a keď dám link , tak album už neexistuje

a nebo : Přibližný počet výsledků: 7 720 000 (0,31 s)
Výsledky hledání
teq.org: MK1 AND MK2 BGB/EPC MANUALS
manual.teq.org/
Přeložit tuto stránku
MR2_AW_1988_REPAIRMANUAL.zip; 1989 Toyota MR2 MK1 BGB/TSM in single PDF, 99MB: MR2_AW_1989_REPAIRMANUAL.zip; 1991 Toyota MR2 MK2 ...
[PDF]
MR2 (with Eyes) Manual - Spyder
www.spyder.tv/product-manuals/.../mr2-with-eye.pd...
Přeložit tuto stránku
Page 1. Page 2. Page 3. Page 4. DANGER. #SCR002. #JE1015. #ELM003. #GRP004. #WRH002. CHARGING. PORT. LED. LIGHT. EYE. BUTTON. Page 5 ...
Toyota MR2 Spyder Owners Manuals ...
justgivemethedamnmanual.com/.../toyota-mr2-spyde...
Přeložit tuto stránku
12. 5. 2013 - Below you will find free PDF files for your Toyota MR2 Spyder Owners Manual medianet_width='728'; medianet_height= '90'; ...
MR2 Owners Club - Workshop manuals & other useful tech links
www.mr2oc.co.uk/forums/198/80372.html
Přeložit tuto stránku
10. 11. 2007 - Celkem příspěvků: 14 - Počet autorů: 4
Here are some links to Toyota workshop manuals (Big Green Book / BGB) and other resources to help you maintain and modify your MR2:
Power steering to manual conversion Celkem příspěvků: 14 20. červen 2013
Mk2 MR2 Owners Manual - PDF Found Celkem příspěvků: 8 31. květen 2012
mr2 roadster smt to manual conversion Celkem příspěvků: 4 24. září 2011
MR2 MK1 Workshop Manual 1 příspěvek 30. listopad 2008
Další výsledky z webu www.mr2oc.co.uk
of /car/Toyota/mr2 spyder/Repair Information/Repair Manual
testroete.com/car/.../mr2%20spyder/.../Repair%20Ma...
Přeložit tuto stránku
Index of /car/Toyota/mr2 spyder/Repair Information/Repair Manual. Parent Directory · 01 - Introduction/ · 02 - Maintenance/ · 03 - Preparation/ · 04 - Service ...
Obrázky pro dotaz manual mr2
Tak ti veľmi pekne ďakujem . Ja som prosil o radu ohľadom MR2 . Na to si , ale asi nemal čas ( alebo skôr chuť ) . Nežiadal som o to aby mi tu niekto dával lekcie ohľadom vyhľadávania na webe . Možno nie som taký geroj ako ty , ale 80 % z toho som si našiel aj sám . Bohužiaľ tam kde som sa dostal ja bolo všetko o motoroch 5S FE alebo 3S gte . Ja mám 3S GT . Bohužiaľ , čo som ja potreboval je všetko inak na 3S GTE . Iná škrtiaca klapka , iné sanie , inak riešené podtlaky . Hľadal som podľa týchto manuálov aj lambdu , ale tam sú dve , u mňa na tom mieste nie je nič , je až za vlnovcom a len jedna (kopa zbytočného rozoberania) . Tak , že , aby som nerobil krok v pred a dva vzad napísal som sem . Bohužiaľ tu sa už buď neozve nik , alebo len tebe podobní , čo vlastne ani pomôcť nechcú . Pozrel som si tu toho dosť (aj mi to pomohlo zorientovať sa ) a musím povedať , že pri prosbách dajme tomu v rokoch 2009 alebo 2005 je prosba o radu a hneď nasledujú nezištné odpovede rady a podobne . Bohužiaľ dnes je rok 2014 a doba sa riadne zmenila .
Tak že dík za tvoj čas , ale riešiť niečo s takými odborníkmi , ako si ty nepotrebujem . Myslím si pri takýchto odpovediach takéto fóra vlastne už stratili svoj význam
Zdraví DRK
Tak že dík za tvoj čas , ale riešiť niečo s takými odborníkmi , ako si ty nepotrebujem . Myslím si pri takýchto odpovediach takéto fóra vlastne už stratili svoj význam
Zdraví DRK
- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
drk píše:Tak ti veľmi pekne ďakujem . Ja som prosil o radu ohľadom MR2 . Na to si , ale asi nemal čas ( alebo skôr chuť ) . Nežiadal som o to aby mi tu niekto dával lekcie ohľadom vyhľadávania na webe . Možno nie som taký geroj ako ty , ale 80 % z toho som si našiel aj sám . Bohužiaľ tam kde som sa dostal ja bolo všetko o motoroch 5S FE alebo 3S gte . Ja mám 3S GT . Bohužiaľ , čo som ja potreboval je všetko inak na 3S GTE . Iná škrtiaca klapka , iné sanie , inak riešené podtlaky . Hľadal som podľa týchto manuálov aj lambdu , ale tam sú dve , u mňa na tom mieste nie je nič , je až za vlnovcom a len jedna (kopa zbytočného rozoberania) . Tak , že , aby som nerobil krok v pred a dva vzad napísal som sem . Bohužiaľ tu sa už buď neozve nik , alebo len tebe podobní , čo vlastne ani pomôcť nechcú . Pozrel som si tu toho dosť (aj mi to pomohlo zorientovať sa ) a musím povedať , že pri prosbách dajme tomu v rokoch 2009 alebo 2005 je prosba o radu a hneď nasledujú nezištné odpovede rady a podobne . Bohužiaľ dnes je rok 2014 a doba sa riadne zmenila .
Zdraví DRK
tož sorry

Dík)

- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
A co třeba podívat se sem? http://www.japan-parts.eu/toyota/eu/199 ... m-piping/2
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Chlapi ďakujem za odpovede .
Kolia ja s určite nehnevám , na to som už dosť starý , každú radu uvítam , len nepotrebujem odpovede cez Košice .
A ak sa tak v tých MR-kaách vyznáš tak by si mal vedieť odpoveď na môj problém .
Bral som tú mr-ku s tým , že dobre neťahá . Dlhšie jej trvá štartovanie . Potom pokiaľ je motor studený tak na sytič ide ako gula , keď sa ohreje tak sa výkon stráca . Je to bohaté, aj spotreba by mohla byť lepšia . Podľa mňa je to len niečo s prípravou a reguláciou zmesy, čiže Klapka , sanie , podtlaky , lambda . Sviečky sú vymenené , opálené pekne , hlava rozdeľovača je vymenená , kontakty boli silno opálené až zkorodované .
Libor dík , takto vyzerá presná odpoveď k téme
.
Zdravím a každopádne sa ozvem , ako som dopadol (pokročil )
Kolia ja s určite nehnevám , na to som už dosť starý , každú radu uvítam , len nepotrebujem odpovede cez Košice .
A ak sa tak v tých MR-kaách vyznáš tak by si mal vedieť odpoveď na môj problém .
Bral som tú mr-ku s tým , že dobre neťahá . Dlhšie jej trvá štartovanie . Potom pokiaľ je motor studený tak na sytič ide ako gula , keď sa ohreje tak sa výkon stráca . Je to bohaté, aj spotreba by mohla byť lepšia . Podľa mňa je to len niečo s prípravou a reguláciou zmesy, čiže Klapka , sanie , podtlaky , lambda . Sviečky sú vymenené , opálené pekne , hlava rozdeľovača je vymenená , kontakty boli silno opálené až zkorodované .
Libor dík , takto vyzerá presná odpoveď k téme

Zdravím a každopádne sa ozvem , ako som dopadol (pokročil )

- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Vyměn lambda sondu. A ne žádný druhovýrobový bosch nebo tak něco. ONLY DENSO!!
Tak dnes som poskladal to sanie a vyčistenú klapku . Po naštartovaní a zohriatí som spravil diagnostiku vyblikalo mi to chybu BS74 teda 4 krát blik medzera blik . Po resete pamäte chýb je to čisté bez závad . Aj som sa previezol a po zahriatí som spravil znovu diagnostiku a nič je to čisté .
Mám aj tak meniť tú lambdu ??????
Dík za odpovede .
Mám aj tak meniť tú lambdu ??????
Dík za odpovede .
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Když nic nehlásí tak neměn,ale sleduj spotřebu,zkontroluj předstih a občas diagnostiku. Ne vždy musí signalizovat kontrolka motoru.
Vykonám.
Ešte sa chcem opýtať , aká by mala byť spotreba pri normálnej prevádzke ???
DRK
Ešte sa chcem opýtať , aká by mala byť spotreba pri normálnej prevádzke ???
DRK
Zdravím
Tak , že v piatok som bol u chalanov , čo robia aj emisné dať si skontrolovať predstih a nenašli sme žiadnu rysku na remenici , je to možné ?? Potom si zapol chalanisko mašinu na emisnú a pomocou ukazovateľov na prístroji mi nastavil rozdeľovač , tak , že sa všetky hodnoty nastavili tak , že dnes to spĺňa v pohode EK . Určite to nebude najpresnejšie , ale malo by to byť lepšie a aj sa to tak javí (predtým to bolo všetko v červených číslach ). Aj tak by som chcel ale skontrolovať aj ten predstih . Kde by som mal tú rysku hľadať ??? A ak sa nemýlim predstih by mal byť 10 stupňov . Ešte jedna otázočka , kde by som mal hľadať spínač spiatočky - nejako ho neviem objaviť ???
Dík
Tak , že v piatok som bol u chalanov , čo robia aj emisné dať si skontrolovať predstih a nenašli sme žiadnu rysku na remenici , je to možné ?? Potom si zapol chalanisko mašinu na emisnú a pomocou ukazovateľov na prístroji mi nastavil rozdeľovač , tak , že sa všetky hodnoty nastavili tak , že dnes to spĺňa v pohode EK . Určite to nebude najpresnejšie , ale malo by to byť lepšie a aj sa to tak javí (predtým to bolo všetko v červených číslach ). Aj tak by som chcel ale skontrolovať aj ten predstih . Kde by som mal tú rysku hľadať ??? A ak sa nemýlim predstih by mal byť 10 stupňov . Ešte jedna otázočka , kde by som mal hľadať spínač spiatočky - nejako ho neviem objaviť ???
Dík