die.catana píše:U mě je:
na prvním místě aby držely za mokra i za sucha,
na druhém místě hlučnost,
na třetím místě cena.
Jezdím normálně převážně dálnice, ale v případě krize chci aby mě gumy podržely....

ad 1) to zvládne každá značková guma
ad 2) každá rada drahá, osobní reference je těžké zjistit, protože typicky uživatel mění sjeté a ztvrdlé gumy za měkké a nové, navíc výměna asi proběhne až při příchodu další sezony, takže je tam 1/2 roku odstup ... vodítko může být akorát tak štítek pneu.
ad 3)
- jestli máš 16" kola, tak asi nemá cenu řešit cenu -obutí je za pusu, značkově se dá obout za 6000 Kč (Pirelli P7, Good Year Hydragrip ...), nebo za 5500 Kč od Nexenu (Nexen Classe Premiere 641, Nexen N-Blue)
- jestli máš 17" kola, značkově od 10000 Kč (Nokian zLine, Bridgestone Turanza, Dunlop SP Sport), nebo za 5500 Kč od Nexenu (mají tam hafo modelů v tomto rozměru)
- jestli máš 18" kola, značkové gumy tě vyjdou od 14.000Kč výše, nebo Nexeny od 6500,- (opět hromada modelů)
Když zhrnu bod 3), tak u 16" si můžeš koupit co chceš dle libosti, u 17" chtějí značkoví výrobci nelogický příplatek za premiovost (+60% v ceně) no a u 18" chtějí značky další +40% příplatek za ještě větší "premiovost". Nebo můžeš koupit od výrobce bez tohoto marketingového modelu (NEXEN) a příplatek je +10% u 17" kol a u 18" kol znova 10%.
To se mi zdá akceptovatelný příplatek za luxus. (ve skutečnosti - čím větší ráfek, tím měně gumy, prakticky by měly kola na větších ráfcích stát méně. V reálu vyšší cena je dána cenou forem a kvantitou produkce - proto je tam nárust cen, namísto poklesu). Ale těm "značkám" připlácet takové nelogické sumy za nic osobně odmítám a od srdce doporučuji Nexeny.
PS: Buďte tak hodní, a dejte o mně vědět PR oddělení Nexenu. Udělal jsem jim tu už takovou medvědí službu (reklamu), že by mi mohli za to něco poslat na účet

.