Zablokovaná navigace RAV4 2007
Zablokovaná navigace RAV4 2007
Zkoušel jsem nainstalovat novou mapu do navigace, ale zablokovala se. Někdo na fóru radil vypnout pojistky. To nepomohlo. Existuje ještě nějaký jiný postup, jak jí odblokovat? Díky.
Ahoj, zrovna jsem si koupil RAVku III rv2006 a taky mam na rádiu tlačítko NAVI -- REROUTE apod....Ví někdo co se musí sehnat aby navigace šla ?? Né že bych jí potřeboval, ale spíš mě zajímá jestli se to dá rozchodit. Šéfik má na Opelu navigaci, že musí dát do jedné mechaniky CD s mapou a jede. (druhá mechanika je na hudbu). Je to tak i u RAVky?
Díky
B.
Díky
B.
NIKDY.. se nepokousejte to rozbehat... Je to spousta vyhozenych penez za velmi malo muziky....
Je potreba: 1) dvd a GPS jednotka (pocitac) obvykle pod sedadlem spolujezdce ci ridice 2) gps antena k navigaci - je shora na vydechu centralniho pruduchu ventilace, pod palubni deskou 3) MAPY... tfujtajxl a tim koncim....
Je potreba: 1) dvd a GPS jednotka (pocitac) obvykle pod sedadlem spolujezdce ci ridice 2) gps antena k navigaci - je shora na vydechu centralniho pruduchu ventilace, pod palubni deskou 3) MAPY... tfujtajxl a tim koncim....
Back in Czech.
Aha...inu beru to jako vyřešený případ Jen mě zarazilo to tlačítko NAVI....ale jestli je stím víc sr--ní než užitku tak si to beru k srdciaczasa píše:NIKDY.. se nepokousejte to rozbehat... Je to spousta vyhozenych penez za velmi malo muziky....
Re:
Pokud má v autě navigaci zabudovanou tak všechno ,co jsi vypsal už tam je. Stačí sehnat DVD s mapou a jede to.bishboun píše:Aha...inu beru to jako vyřešený případ Jen mě zarazilo to tlačítko NAVI....ale jestli je stím víc sr--ní než užitku tak si to beru k srdciaczasa píše:NIKDY.. se nepokousejte to rozbehat... Je to spousta vyhozenych penez za velmi malo muziky....
Měl jsem štěstí a dvd s mapou central europe bylo uvnitř vložené. Navigace sice nemluví česky,ale lze zvolit asi ze 7 jazyků. Mapa má české názvy měst a ulic.
Funguje to parádně.
Jen by to chtělo novější verzi. Mám 2008-9.
Vypálit to nejde,alespoň mě se to nedaří!!
Re: Zablokovaná navigace RAV4 2007
Měl jsem navigaci ve dvou autech a hodnotím to jako vyhozené bankoffky. Je to blbý jak třídení pes. Jediný na co to je, najít někde nějakou ulici a to můžu na mobilu taky. Třeba dneska stáli všichni od Mníšku pod brdy k Cukráku 2h v zácpě, protože furt čumí do navigace copak jim ta hloupá pixla ukáže a nečumí do dálky že to tam stojí, já byl na objízdné trase sám.
RAV4 HSD AWD 2018
ex-RAV4 4gen 2.0 Multidrive Valvematic 2013
Nazdaz, jaké je označení te navy? nebo foto radia
NJN jsme v Česku.Vestavěná navigace spolupracuje s dopravním hlášením v rádiu a u nás to na dovezených vozech nefunguje, v Rakousku bere hlášení z rádia a automaticky zácpu napíše na displeji a přepočítá trasu.rafkař píše:Měl jsem navigaci ve dvou autech a hodnotím to jako vyhozené bankoffky. Je to blbý jak třídení pes. Jediný na co to je, najít někde nějakou ulici a to můžu na mobilu taky. Třeba dneska stáli všichni od Mníšku pod brdy k Cukráku 2h v zácpě, protože furt čumí do navigace copak jim ta hloupá pixla ukáže a nečumí do dálky že to tam stojí, já byl na objízdné trase sám.
Mám auto dovezené z Itálie a možnost volby CZ tam není takže smůla. Jinak musím oponovat,blbý to není pokud máte mapu pro danou zemi naviguje na čísla popisná.
Ale kvůli romu aby mě to našlo čislo popisné nepotřebuji věstavěnou navigaci za x desítek tisíc a lákadlo pro zloděje a stačí na to mobil. Několikrát jsem se přesvědčil, že mě to vede špatně i mezi městy. Nemám na mysli Praha Brno, tam trefí i retarda Proto jsem ji do Tojoti už nechtěl
RAV4 HSD AWD 2018
Jestli tam nemate modul navi tzv. Hdd nav touch and go tak se vam to nepodari...