Yaris NG 1.0 BaseCool
Yaris NG - dojaz km
-
Rado SK
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Yaris NG - dojaz km
mate niekdo podony postreh ako ja? ked idem podla BC na hranu s benzinom (1km dojazd) tak dotankjem max.35l. podla tech.udajov by nadrz mala mat 42l. 7l je dost,asi tak na 150km tak by ma zaujimalo cim to je 
Yaris NG 1.0 BaseCool
Yaris NG 1.0 BaseCool
Ako Mr. Yaris, mne dojazd neukazuje, ale co som behal na frajerkinom Yarise, rezerva je asi 8 l (pocitac to bere ako nulu), dojazd pocitac vyhodnocuje podla priemernej spotreby a mnozstva paliva. Ak ides dlho v zacpe cez mesto a mas priemernu spotrebu cca 12l, tak to vypise s plnou nadzou dojazd cca. 260km. Ak uz ides plynulo a priemerna spotreba klesne, po resete sa dojazd zvysi.
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
Ja sem jel az na dnoRado SK píše:a uz si to aj skusil?myslim ist cez okm dojazd?
hih ses bal ze nekde zustanes viset jooo... v poho najedes 50kmRado SK píše:no dnes som vyskusal ist cez Okm, presiel som v pohode cez 20km a potom mi to nedalo a isiel som natankovataj ked neviem kolko by tam voslo lebo nesla plna... tie km budem postupne zvysovat,len si asi dam do kufra bandasku s benzinom
Preto ten údaj o dojazde treba brať len ako orientačný (alebo často resetovať počítačTomas píše:Ako Mr. Yaris, mne dojazd neukazuje, ale co som behal na frajerkinom Yarise, rezerva je asi 8 l (pocitac to bere ako nulu), dojazd pocitac vyhodnocuje podla priemernej spotreby a mnozstva paliva. Ak ides dlho v zacpe cez mesto a mas priemernu spotrebu cca 12l, tak to vypise s plnou nadzou dojazd cca. 260km. Ak uz ides plynulo a priemerna spotreba klesne, po resete sa dojazd zvysi.