Ale samozřejmě nemá smysl si kvůli tomu zajíždět, protože těch ušetřených pár korun projedeš tou zajížďkou.tuzezlypes píše:a no jo, no, dobrá cena je samozřejmě míněna hypoteticky - třeba o 50 haléřů níž, vím, asi ptákovina. A tož, pro ten dobrý pocit, no. Hned je 30 Kč na nádrži doma.
Zkušenosti
Re: Zkušenosti
Zeman není můj prezident
-
- Řidič
keď klesne cena o 50 hal. ušetríš 30kč.auris má 60 litrovú nádrž?prius ma trošku sere s 45lit.musím každých 900kilákov tankovať. 

teraz prius a čo potom?TESLA S!!! späť ani krok.
-
- Řidič
Auris hybrid ma to samé co prius, takže 45 litru.
Toyota Corolla 1,4 VVTi
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
Pohravam si s myšlenkou hodit do jedné falešné podlahy nějakou 10-15l nádrž aby byla autonomie bezpečně přes 1000km.
Ale když jde do tuhého, tak mám malý cca 4.5l plechový kanystr hozeny v kufru. 

Back in Czech.
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Nerozumím k čemu je napětí baterie. O kapacitě na kterou je nabita to většinou moc nevypovídá. Kromě toho 3 týdny si auto žilo svým životem, tak že čerpalo nějakou energii i když malou.Tomi87 píše:Čus borci,
dávam info k 12V batérii. Po 3 týždňoch státia, napätie pri "1. pozícii" 12,1V. Bežne máva tak 12,3V čiže pokles tam je ale z môjho pohľadu pomerne malý.
-
- Řidič
aj P+ má len 45litrov?aczasa píše:Pohravam si s myšlenkou hodit do jedné falešné podlahy nějakou 10-15l nádrž aby byla autonomie bezpečně přes 1000km.Ale když jde do tuhého, tak mám malý cca 4.5l plechový kanystr hozeny v kufru.

Jj. Zatím jsem natankoval max 43,7 litru, takže jsem ještě kanystr nepotřeboval. 

Back in Czech.
-
- Řidič
no dobre,nádrže sú malé,s tým nepohneme.ja momentálne rozmýšlam nad zásterkami za kolesá.každú chvílu prší a dvere sú stále zaprskané a keď vypeká slniečko tak prská roztopený asfalt a na dverách mám asfaltové bodky.pomôžu zásterky?
Zdravim vsetkych, vcera som bol objednat Auris TS Hybrid, kedze v tomto vlakne je najviac znalcov hybridov, rad by som sa opytal, ci je aj hybrid treba zabehavat rovnako ako benzin, teda ze prvych 1000km nevytacat, nedrzat konstantne otacky a podobne.
Dakujem
Dakujem
Auris Touring Sports Hybrid 2014
Corolla 1,6 VVTi 2005
Corolla 1,6 VVTi 2005
-
- Řidič
Sednout a jezdit. Otáčky stejně nevíš, jaké máš. Nekomplikuj si to zbytečně, nebo se na to zeptej přímo u prodejce.
Toyota Corolla 1,4 VVTi
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
No ja myslím, že stačí ak prvých 1000 km nebudeš skúšať maximálku a to je všetko. Jazdi ako človek a autu tým určite neublížiš 

Dakujem za odpovede.
Prave preto som sa pytal, lebo viem ze tam otackomer nie je. Mal som ho pozicany na par hodinovu skusobnu jazdu.
Prave preto som sa pytal, lebo viem ze tam otackomer nie je. Mal som ho pozicany na par hodinovu skusobnu jazdu.
Auris Touring Sports Hybrid 2014
Corolla 1,6 VVTi 2005
Corolla 1,6 VVTi 2005
Ahojte,
aj po precitani vasich skusenosti sme sa rozhodli do rodiny kupit (jazdeneho) Priusa. Je zo salonu Toyoty z Nemecka, najazdenych 74tis km a zatial sme velmi spokojni. Ine auto ako hybrid uz nehrozi
V piatok na nom idem do Talianska, tak napisem blizsie dojmy.
aj po precitani vasich skusenosti sme sa rozhodli do rodiny kupit (jazdeneho) Priusa. Je zo salonu Toyoty z Nemecka, najazdenych 74tis km a zatial sme velmi spokojni. Ine auto ako hybrid uz nehrozi

- Přílohy
-
- photo.JPG
- (223.15 KiB) Staženo 599 x
www.HybridClub.sk